A few days ago, the company I was working for, informed me about the redundancy of my role due to reorganizational reasons. Mrs. Shams Quliyeva has provided me with clear and practical legal advice on my settlement agreement. I highly recommend her and Legalitas office for any legal matter!
Mr. Elise van Es is deskundig en betrokken bij de client en de zaak. Ze is duidelijk en accuraat in het handelen en zeer ervaren op het gebied van arbeidsrecht. Ondanks drukte probeert ze goed bereikbaar te zijn samen met de andere collega's van het kantoor. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Advocaat Elise van Es heeft mij bijgestaan in arbeidsrecht. Goede weergave van de casus problematiek verwoord op schrift waardoor het helder is voor cliënt waar het nou precies om gaat. Ze denkt mee in de vervolgstappen die eruit voortvloeien. Een aanrader in arbeidszaken.
Goede en heldere communicatie. Ze luisteren goed naar je probleem en lossen dit zonder moeite op. Gestrekt been zoals ze dat zeggen. Communicatie via mail is goed en als cliënt wordt je overal van op de hoogte gehouden. Hulde aan alle advocaten van Legalitas advocaten. Als je een probleem met je werkgever hebt, schroom dan niet en neem contact op.
Mijn ervaring met legalitas is in een woord geweldig. Duidelijkheid en rechtvaardigheid
Super goed en snel geholpen door Shams Quliyeva, heel erg dankbaar dat alles zo snel en goed gegaan is ! Binnen 1 week was het opgelost door dat het zo snel in werking gezet was .
Vlotte en gedegen advies ontvangen mbt issues met werkgever. Professionele benadering, to the plint en no nonsens. Laten zich niet meeslepen in allerlei details, focussen goed op het issue. Goed advies ontvangen en zaak ook naar tevredenheid samen afgerond
Bedrijfsnaam | ASTRAZENECA |
Shams heeft mij goed geholpen tot dat mijn zaak op de juiste manier was afgehandeld.
Mr. Elise van Es hebben wij ervaren als uitermate deskundig, doortastend en slagvaardig. Bovendien heeft zij een prima netwerk wat de positie van het kantoor alleen maar versterkt. Vakwerk!
Erg betrokken en persoonlijk, en altijd beschikbaar wanneer nodig!
Vanwege een botsing met mijn werkgever was ik dringend op zoek naar een professionele advocaat die van aanpakken weet en zich niet zomaar uit het veld laat slaan. Deze kwaliteiten vond ik in mevrouw van Es, die dankzij haar expertise, empathie en arbeidsethos niet alleen de zaak tot een goed einde heeft gebracht, maar mij ook persoonlijk continue op de hoogte heeft gehouden en haar best heeft gedaan om het maximale voor haar cliënt te bereiken. Hierdoor kijk ik zeer voldaan terug op het traject wat wij samen zijn aangegaan en voor de toekomst zou ik geen seconde twijfelen over wie ik mijn geschillen toevertrouw.
Mijn ontslagovereenkomst werd bekeken en er bleek nog wat te verbeteren. Door vlotte afhandeling en goed advies is het resultaat juridisch en financieel veel beter geworden.
Ik zou Legalitas zeker aanbevelen. Elise had mijn situatie snel door. En in een gesprek was duidelijk wat ik eruit zou kunnen halen. De juridische taal werd toegelicht zodat ook ik goed begreep wat er in de overeenkomst staat. Kortom, Elise heeft mij snel en kundig geholpen en met een beter resultaat dan verwacht.
Mijn inziens "Top advocate & juristen !" Tevens is het kantoor makkelijk bereikbaar met auto en zowel openbaar vervoer. Vriendelijk personeel, snelle reactietijd en zeer onderlegd. Zeer zeker een aanrader voor juridische zaken! " of een eerste intake "
Elise schakelt snel en heeft verstand van zaken! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
Bedrijfsnaam | Akadis Careers BV |
Advocatenkantoor Legalitas heeft laten zien dat het houdt van aanpakken. Na een pittig gesprek, zijn we met elkaar aan het werk gegaan, met als gevolg, het resultaat waar wij op hoopten.
Bedrijfsnaam | Stichting Staywise |
Advocate E. van Es heeft intrinsieke passie voor haar vak!! Ze beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden, kan goed communiceren én schrijven, heeft presentatietalent en is toegankelijk. Kortom, ze is een expert in haar vakgebied!! Ik ben een zeer tevreden klant!!
Hele fijne ervaring gehad! Nadat onze rechten juridisch-technisch geschonden werden hebben wij beroep gedaan op deze advocaat. Vanaf het begin kregen wij het gevoel dat we op haar konden bouwen. Ze wist waar ze het over had en maakte gebruik van alle bewijsbronnen die ze maar kon bedenken. Tijdens het proces verliep de communicatie goed en gaf ze ons van tijd tot tijd juiste adviezen mee. Opgeven bestaat bij haar niet en ze gaat door tot het bittere eind. Ze heeft brede en diepgaande kennis betreffende het arbeidsrecht. Daarnaast vind ik dat ze een sterk begrip heeft in combinatie met inzichtelijk vermogen. Wij als familie hebben veel aan haar gehad en hebben de samenwerking als zeer fijn ervaren. Het was mede door haar expertise dat we na een moeilijke tijd eindelijk verlost werden van alle ellende en onheil!
ik ben heel professioneel geholpen ik heb mijn situatie uitgelegd aan Legalitas en er was gelijk een oplossing ik heb een super goed gevoel bij jullie.
Bedrijfsnaam | Mooi aan de Amstel bv |
Mevrouw van Es heeft mij juridische bijstand verleend nadat ik in een reorganisatieproces boventallig ben verklaard. Door haar juridische ondersteuning mocht mijn werkgever mij uiteindelijk niet ontslaan en kon ik weer aan het werk. Vakvrouw met zeer specifieke juridische kennis inzake arbeidsrecht. Werkt snel en zorgvuldig en laat geen mogelijkheid onbenut. Zij heeft tevens geregeld dat ik via mijn rechtsbijstandverzekering met haar zaken mocht doen.
Het begon bij de ogen, de stem en de hand. In de kamer merk je dat je verhaal gehoord wordt. De kunde en de herkenning geven rust. Er komt beweging, vertrouwen en perspectief waar onrust, angst en onzekerheid waren. Dit verdunt en geeft ruimte voor nieuwe gedachten.
"Meester van Es heeft mij bijgestaan inzake ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zij heeft mij mij uitmuntend juridisch advies verleend in een complexe zaak. Elises deskundigheid als scherpzinnige juriste en advocate waardeer ik even veel als haar luistervaardigheid en empathie. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt in de advocatuur. Vandaar dat ik mr. Elise van Es warm aanbeveel voor juridisch advies waar je iets aan hebt" Sascha Harry Steinfeldt - Directeur Stg. Just For Good Foundation
Bedrijfsnaam | Stg. Just For Good Foundation |
Erg prettig en het maximale resultaat weten te behalen.
Het maximaal haalbare bereikt in onderhandeling met mijn werkgever. Prima contact en een absolute aanrader voor arbeidsrecht. Erg bedankt!
We hebben een waardevol advies gekregen dat goed heeft uitgewerkt.
Boomberglaan 12
1217 RR Hilversum
Legalitas is een boetiek advocaten kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en familierecht.