Heldere, duidelijke benadering en adviezen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de ongekende integriteit, de vakkennis en inzicht en de zorgzaamheid op het menselijk vlak van Patrick én Lotje die mij steeds zeer getrouw nabij bleven in een zeer onprettig en gecompliceerd dossier heeft een enorme indruk op mij gemaakt; heeft mijn geestelijke gezondheid gewaarborgd en mijn materiële toestand beschermd. Zij brachten daarmee een jarenlang slepend dossier ten einde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer deskundige en betrokken hands-on ondersteuning en advisering in zeer complexe dossiers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige, open en duidelijke communicatie op een informele manier. Kennis en advies was goed. Snelle response op vragen. bereikbaarheid zeer goed. Door de kennis en snelle communicatie kon de zaak vrij snel afghandeld worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het begin had ik een vertrouwd en gerust gevoel dat ik 100% werd gesteund in mijn rechten en plichten. Patrick is een zeer bekwame en proffesionele advocaat. Hij was zelfs af en toe mijn psycholoog omdat de emoties af en toe opliepen door het onrecht wat me werd aangedaan. Altijd vriendelijk en een goed luisterend persoon. De zaak is met grote tevredenheid afgerond.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gegaan geen bijzonderheden. De rechtszaak gewonnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij aanvang opdracht werd een indicatie van de kosten geven. Die bedroegen uiteindelijk meer dan het dubbele. Tijdens de zitting bleek binnen enkele minuten dat de rechter op juridische gronden de eis volledig afwees. Mijn advocate had daar op geen weerwoord. Toen stond ik er alleen voor en heb ik op basis van eigen argumenten mijn rechtspositie nog enigszins kunnen versterken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van start to finish een uiterst positieve ervaring!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken en deskundig bijgestaan. Uitermate tevreden over Wybenga advocaten en heel erg te spreken over mevrouw Al Jaboury.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dhr van Mieghem is voor ons een jonge en diudelijke persoon , met een heldere kijk op zaken. Dhr van Mieghem is ons aan bevolen door een persoon die weet hoe wij in elkaar zitten, v Mieghem sloot daar mooi bij aan. Leuke en hartelijke ontvangst op kantoor Rotterdam , (Naar alle waarschijnlijk heid zijn we nog niet klaar met de Gem S & D ,ik vermoedt dat wij Dhr v Mieghem nog wel een keertje om hulp gaan vragen. Groet van Ast BV.....Hans van Ast...Jos van Ast

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Wybenga Advocaten. Dat geldt voor zowel de behandeling van juridische zaken als het verstrekken van adviezen. De contacten met de medewerkers zijn erg prettig en vooral laagdrempelig. Ik wordt altijd snel geholpen en ze zijn van alle markten thuis. Hun aanpak en adviezen zijn altijd erg pragmatisch ingesteld. Daar houd ik wel van. Snel weten welke route naar de eindbestemming het meest succesvol is. Het blijft niet alleen bij het advies, de advocaten begeleiden je ook naar de finish.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden over de snelheid en accuratesse van Dhr. van Mieghem. Het meedenken, eerlijke advies en daarbij ook een hele heldere schrijfstijl in de adviezen en opinies die we ontvangen. Als ik bel is van Mieghem altijd goed bereikbaar en beschikbaar en zo niet, dan word ik altijd nog dezelfde dag teruggebeld, dat werkt heel prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is een goede wisselwerking tussen Bert en ons. Wat wij in normale taal aan hem overbrengen, vaak gepaard met emoties, brengt hij veel scherper en neutraler over met een mooi juridische toevoeging. Ook waarderen we het dat hij ons altijd op de (toenemende) kosten wijst.

Schiedamsedjik 46

3011ED Rotterdam