Goede en eerlijke communicatie

Goed werk en professionele, duidelijke en eerlijke communicatie.

• Betrokkenheid

Prima ervaring. Goed informatievoorziening.

Gewoon goed geregeld!

In onze zaak heeft het kantoor de, naar mijn idee, maximale opbrengst weten te behalen.

Resultaat boven verwachting

Realistisch advies. Resultaat beter dan verwacht door zowel advocaat als wij. Geholpen door Vincent Sloeserwij.

Een heel goede advocaat

Onze advocaat, dhr Slob was prettig en duidelijk in de omgang. Timing en doorzettingsvermogen hebben geleid tot succes.Een advocaat om aan te bevelen.

Professioneel en betrokken

Eerlijk advies, openheid en duidelijke communicatie.

• Betrokkenheid

Professioneel en kundig geholpen tijdens en na het proces.

Professioneel en kundig geholpen tijdens en na het proces.

Persoonlijk en dichtbij

Naar ons wordt goed geluisterd en voorzien van goede advies. Tegelijkertijd ook zeer kritisch. We hebben Alexander zeer betrokken en deskundig advocaat ervaren. Iemand die ook aan de andere oplossingen denkt en werkt behalve aan de rechtbank. Bij ons had de rechter heel weinig tijd nodig gehad om te beslissen. Eigenlijk de rechter heeft tijdens de zitting haar uitspraak in onze voordeel heeft uitgesproken.

Hulp 2.0

Had een goede advocaat; behulpzaam, prettig en duidelijk in de omgang, klant gericht & zeer kundig. Zij heeft mij niet alleen juridisch advies gegeven maar ook tips hoe eea aan te pakken & te communiceren. Kortom; een advocaat om zeer aan te bevelen !

Duidelijk, snel en kundig

Je wordt duidelijk, snel en kundig geholpen waardoor de kosten niet onnodig oplopen.

Onbetaalbare deskundige betrokkenheid.

Mijn zaak was een langlopend arbeidsconflict van ruim een jaar en drie maanden. Binnen een zeer korte tijd was mevrouw al Jaboury feilloos op mij afgestemd. Ze wist mij altijd duidelijk uit te leggen wat juridisch de juiste stappen waren in het traject, ondanks dat het soms vanuit emotie anders voelt. Maar ook in de communicatie met de tegenpartij wist ze altijd de perfecte balans te vinden en de juiste toon om de communicatie te voeren. Het is zwaar als een zaak zolang sleept, maar mevrouw al Jaboury wist mij het vertrouwen te geven de zaak bij haar te laten. En dat is heel wat voor iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft. Dat gaf mij ook veel ruimte om mezelf met anderen zaken bezig te houden. Dit was voor mij één van de grote toegevoegde waarden die mevrouw al Jaboury voor mij wist te creëren. Ook heb ik mezelf nooit hoeven schamen om de financiële kant van de zaak met mevrouw al Jaboury te bespreken. Al het begrip werd getoond en zelfs waar nodig de strategie op aangepast. Regelmatig uitte ik mezelf richting mijn partner, dat ook als de zaak niet naar wens afgerond zou worden, ik geen seconde spijt zal hebben van het inhuren van mevrouw al Jaboury. Gelukkig is de zaak goed afgerond en kan ik deze periode achter me laten. Het contact met mevrouw al Jaboury ga ik missen. Ze is buiten een zeer deskundige advocaat ook een fantastisch mens. In een jaar heb je ook regelmatig contact met andere collega’s en ondersteuning van het kantoor van Wybenga advocaten. Altijd heb ik een respectvolle benadering gekregen en kan ik niets anders zeggen dan dat dit echt een top advocatenkantoor is.

Ten volle tevredenheid

De heer van Mieghem zet zich krachtig in in om de gedupeerde kopers van grond te helpen hun geinvesteerde geld terug te ontvangen, waarvoor dank.

Accuraat, meedenkend, deskundig.

Het belang voor de Stichting Abrazos om de gewijzigde beheerstructuur te vertalen in de aanpassing in statuten en de KvK werd deskundig behartigd. Ook het oog hebben voor de beperkte middelen van de Stichting wordt zeer gewaardeerd.

Boven verwachting

Onze advocaat was zeer deskundig en nauwkeurig. Is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving binnen onze sector en heeft eerder te maken gehad met soortgelijke casussen. Zeer aan te raden voor branchegenoten (zorg en welzijn) en natuurlijk ook anderen.

snel, scherp en persoonlijk

Op het moment dat je ondersteuning nodig hebt, zijn ze er gelijk. Altijd scherp en vanuit verschillende hoeken je probleem bekijken. Het persoonlijke contact en de wijze van communiceren spreken mij al jaren zeer aan.

Heel professionele aanpak

Ik heb steeds het gevoel gehad dat mijn advocaat goed wist wat er gedaan moest worden en was steeds op de hoogte van mijn zaak. Snelle en adequate reacties, inhoudelijk juiste beoordeling en goede communicatie!

goed deugedelijk en proffesioneel

Zeer adequaat geholpen. goed geadviseerd en zich sterk gemaakt voor ons.

Prima,

De zaak tussen Rabobank en betrokkene failliete rederij. Collectief via de vakbond ( Nautilus) . Bond had dit advocaten bureau ingehuurd. Communicatie ging via Nautilus. Zeer positief resultaat, na lang traject. Welke eindigde in een hoge raad uitspraak.

• Communicatie N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Na 10 jaar eindelijk gerechtigheid

Na 10 jaar eindelijk gerechtigheid, uitbetaling van wat altijd al van ons was, namelijk ons pensioen

• Betrokkenheid

Goede afhandeling van onze zaak.

Uitstekend.

Goede informatie

Goede informatie verstrekt

• Betrokkenheid

Afgemeten inzet obv deskundigheid gaf het gewenste resultaat

Vooruitlopend op een juridisch traject is er uiteraard geen garantie op succes. Maar deskundigheid en betrokkenheid, timing en doorzettingsvermogen hebben wel geleid tot succes. Fijne club om pragmatisch mee samen te werken!

• Betrokkenheid

Fijne samenwerking met meneer P.Hamer met duidelijke afspreken.

na een lastige en moeilijke periode van Beslissingen heeft meneer hamer mij prima geadviseerd met een geweldige betrokkenheid.

• Betrokkenheid

Heldere, duidelijke benadering en adviezen.

Schiedamsedjik 46

3011ED Rotterdam