Vlot, bereikbaar en persoonlijk

Leonie kon mijn zorgen ontlasten door me met ratio gerust te stellen. Ze reageert vrijwel direct op berichten, toont begrip en empathie. Heeft kennis van zaken. Topdame, kan haar aan iedereen aanraden

• Betrokkenheid

Geruststellend, laagdrempelig, kennis van zaken

Leonie heeft me direct gerustgesteld. Haar sociale karakter aan de ene kant en haar kennis van zaken aan de andere kant gaven vertrouwen. Ze nam de tijd voor me in de voorbereiding en het sepot was snel binnen. Ik heb daarom ook 'gelukkig' niet lang van haar expertise gebruik hoeven maken. Volgens mij heb je aan Leonie altijd een goede!

• Betrokkenheid

Leonie heeft in een hele korte tijd de zaak opgepakt. Je voelt je echt geholpen. Zij reageert snel, communiceert helder, is laagdrempelig en houd je goed op de hoogte. Resultaat positief dankzij de inspanning van Leonie. Deskundige advocaat en zeker aan te raden.

• Betrokkenheid

een super advocaat een Arend pakt vast laat niet meer los macht schoonheid en onafhankelijkheidk

kort en krachtig

10/10!!

Via bekenden bij Leonie terecht gekomen. Kan niet beter. Staat altijd voor je klaar en heeft ervoor gezorgd dat ik ben vrijgesproken!!! Dankje Leonie

• Betrokkenheid

Een vrouw die de waarheid zegt

Leonie zegt eerlijk wat er te verwachten valt en legt duidelijk haar plan uit. Verder helpt ze je bij het proces en is ze duidelijk in haar uitleg.

• Betrokkenheid

Goed persoonlijk contact, zelfs via de app

Goede advocaat, fijn in de omgang en makkelijk te bereiken. Zelfs via Whatsapp.

Top advocate!

Na het eerste telefoongesprek al direct een goed gevoel gehad bij Leonie. Dit doordat zij de tijd nam om naar mijn probleem te luisteren en mij direct van informatie te voorzien over hoe de gang van zaken zouden gaan lopen. Na dit gesprek direct besloten om met Leonie in zee te gaan en ik had niet anders gewild. Ze is altijd beschikbaar mocht je toch nog vragen hebben en legt alles haarfijn uit! Ze neemt daadwerkelijk de tijd voor je en doet dit op een dusdanig vriendelijke, duidelijke en zeer professionele manier dat je je echt gerustgesteld voelt. Na ieder gesprek met haar viel er weer een kleine last van mijn schouders omdat ik wist dat ik in goede handen was bij deze kundige advocate. Al met al een advocate die weet wat ze doet en dit op een dermate prettige wijze doet dat ik blij ben dat ik haar hulp ingeschakeld heb!

Een topper

Ik had met spoed een advocaat nodig omdat ik dacht dat ik die niet nodig had. maar omdat ik een week voor de zitting telefoon kreeg dat het misschien wel verstandig was dat ik een advocaat zou moeten nemen. Ben ik met spoed iets gaan zoeken dus via via kreeg ik Leonie als advocaat en wat ben ik blij dat ze mij heeft geholpen heeft. Ik kan iedereen aanraden om Leonie als advocaat te nemen want wat die in een week tijd voor mij heeft gedaan ja een groot applaus m’n complimenten. En dat in 1week tijd!! We kende elkaar een week maar het leek wel of we elkaar maanden kende. Nogmaals echt een aanrader je zult er zeker geen spijt van hebben

• Betrokkenheid

Begin het bijna leuk te vinden om na zitting te gaan met Leonie

Leonie is een Zeer goede advocaat die haar huiswerk heel goed doet en daardoor altijd zelfverzekerd en sterk staat in de rechtszaal. Soms twijfel ik of ik een pitbull naast mij heb of een knappe blondine tnx Leonie

• Betrokkenheid

Heel veel beter ga je het niet treffen

Extreem goeie advocaat die veel van haar vakgebied afweet en ook goed en makkelijk communiceert met haar cliënten!

Roland

Een fijne en goede advocaat staat je heel erg goed bij niet te formeel alleen maar complimenten en ik zou ze zeker aanbevelen aan vrienden van mij.

Excellent lawyer

Was very helpful and gave me great advice

• Betrokkenheid

Super! Beste Advocaat van Nederland!

Supersnel geholpen, direct gebeld, direct actie ondernomen, en altijd zelf bij betrokken! Zeker een aanrader!

• Betrokkenheid

Deskundig, vertrouwd, betrokken, persoonlijk.

Meester Leonie werd mij aanbevolen door naasten. ‘Een pittige tante, recht door zee en uitstekend in wat ze doet.’ Precies de persoon die ik nodig leek te hebben voor mijn zaak. Want met de advocaat die ik toegewezen kreeg, zou ik (bij wijze van) de oorlog niet kunnen winnen. Daarnaast wilde ik persoonlijk ook graag dat een vrouw mij zou representeren, gezien de gebeurtenis. Na het eerste contact met Leonie had ik er meteen vertrouwen in. Ik voelde me gehoord en al meteen geholpen, omdat ze direct met een aantal dingen aan de slag ging. Ze is betrokken, persoonlijk en zeer deskundig. Ze zegt waar het op staat en maakt het niet mooier dan dat het is. Er werden geen valse hoop of verwachtingen gecreëerd. Gedurende het gehele proces heeft ze mij goed begeleid. Bij vragen kon ik altijd bij haar terecht en gaf ze mij antwoord op een manier waarop het voor mij duidelijk te begrijpen was. Gezien de situatie leek een taakstraf of boete het minste wat ik zou kunnen krijgen. Hiervoor zou ik zeker in mijn handen klappen. De datum voor de strafbeschikking stond vast. Totdat ik bericht kreeg van Leonie. Mijn zaak werd naar alle waarschijnlijkheid geseponeerd, maar... er kon nog het e.e.a. wijzigen, dus even afwachten. Definitieve datum, definitief sepot. Tranen rolden over mijn wangen. Dit had ik niet durven dromen. Geweldige uitslag en geweldige inzet van Leonie! Ik kan niet anders dan vol lof over haar spreken en ik beveel haar zeker aan als advocate! De tip die ik van naasten heb gekregen, was voor mij de gouden tip. Overigens heb ik ook na deze beslissing nog fijn contact met Leonie gehad over het afwikkelen van de zaak. Goed geadviseerd en nog beter geholpen!

Top!

Op alle draagvlakken een TOP-Advocaat.

Perfecte communicatie

Leonie staat alijd klaar voor mij en mijn familie als ik haar nodig heb. Ze heeft me geholpen in heel veel moeilijke situaties.

• Betrokkenheid

Zeer tevreden en echt een aanrader!

Geen enkel punt waarvan ik dacht dat kan beter, alles word tot in de puntjes goed uitgelegd en in de rechtszaal heeft ze alles op orde en is ze zeer professioneel!

• Betrokkenheid

Heel goed, persoonlijk en eerlijke ervaring met Leonie

Door prive omstandigheden twee keer in contact gekomen met Leonie. Bijde keren goede hulp en advies gekregen maar ook steun en begrip. Hierdoor kon ik toch met een bepaald goed gevoel mijn proces in en ook doorheen gekomen. Ook voor vragen kon ik altijd terecht en hier kreeg ik ook een eerlijk en rëeel antwoord op. En alles ging altijd in goed vertrouwen overleg.

Gewoon goed

Goed voorgelicht van wat me te wachten stond en goede ondersteuning/bijstand.

Super geholpen betrouwbare advocaat

Zeer betrokken bij de zaken die ze behandeld. Goed advies, Een echte aanpakker.

• Betrokkenheid

Duidelijk aanpak en een goede communicatie.

Een goede communicatie en aaltijd beschikbaar voor vragen of onduidelijkheden. En na een gesprek is de aanpak aanpak al snel duidelijk en bepaald.

• Betrokkenheid

Beter dan ik ooit had kunnen dromen.

Beste Leonie, Wat heb je mij goed geholpen en bijgestaan en het resultaat is beter dan ik ooit had kunnen dromen. Super bedankt voor alles. Ik ben echt super blij. Nogmaals waanzinnig bedankt. Groet Ivo

Super!

Leonie kan echt super goed pleiten. Ik voelde me heel goed begrepen door haar en in de rechtbank stond ze me super goed bij. Een 10+!!!

Torenallee 20

5617BC Eindhoven