Ontzettend tevreden over de werkwijze en aanpak van Leonie. Het resultaat was een mooie afsluiting van een prettige samenwerking. Ik had geen betere advocaat kunnen wensen.
Leonie is naast een top advocate een leuke persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak, legt goed uit wat de rechtszaak inhoudt en wat de gevolgen kunnen zijn. Daarnaast is ze makkelijk via Whats app te bereiken. Na een vrijspraak regelt ze ook meteen dat er een schadeclaim ingediend wordt om de advocaat kosten terug te krijgen. Ik ben blij dat ik haar benaderd heb en kan haar aan iedereen aanbevelen!
Twee zaken gehad allebei geslaagd. Helpen je graag en denken met je mee. Goeie advocaten aanrader. Gr
Op een hele fijne manier goed geholpen met mijn zaak. Leonie is eerlijk en begripvol! Heel blij met het resultaat!
Bijzonder fijn samen gewerkt met Leonie, ze is bijzonder prettig in de omgang, luisterd goed, kundig, scherp en vertaald het voortreffelijk. Een absolute aanrader!!
Super fijn om mee te werken en toont heel goed haar begrip
Contact gezocht met Meester Leonie wegens een rijontzegging , en bijgestaan door Kim. Van begin tot eind met alles heel goed geholpen. Goede kennis van zaken , en dankzij Kim alles kunnen beperken!
-Staat werkelijk achter haar cliënten! -Gaat ervoor! -belt je altijd netjes terug! -vriendelijk maar direct! -een woord een top advocaat
Super lieve mensen die erg professioneel zijn opgesteld. Ze hebben zich voor mij voor de volle 100% ingezet en doen zelfs een stapje extra. Ze gaven me een zekerder gevoel in een onzekere situatie door middel van een goede voorbereiding en een duidelijke uitleg.
Als Leonie je bijstaat, dan kun je van 1 ding 100% zeker zijn: je wordt met al haar kunde, ervaring en positieve energie bijgestaan. Daardoor kun je twijfels over een gepaste verdediging, eerlijk proces en alle bijkomende zaken loslaten. Leonie en haar kantoor staat altijd voor je klaar, communiceert helder, stelt je gerust en werkt inzichtelijk. Je hebt in je leven liever geen strafrechtadvocaat nodig, maar als je er een moet kiezen: dan is wat mij betreft jouw keuze hier al gemaakt.
Ik heb echt wen super ervaring met leonie, de communicatie is echt super goed. Ik kan altijd bellen als er iets dwarszit of als ik een vraag heb. Als het allerbeste is nog dat ik leonie van verschillende mensen aangewezen heb gekregen als de beste advocaat voor mijn zaak dus heb ik haar benaderd en afgesproken dat ze mij wel wilde helpen. De zaak is echt enorm goed gegaan en heb een uitspraak gekregen waar niemand überhaupt aan had kunnen denken, dus echt super blij en had geen enkele andere advocaat willen hebben. Gr p
Zeer vriendelijk en betrokken. Altijd bereikbaar en van alle markte thuis. Was geen straf om even een bakkie te komen doen ;) Zaak snel opgelost en vrijgesproken, wat wil je nog meer?
Ik heb Leonie benaderd en vond het moeilijk omdat ik niet wist van aanpakken. Meteen ben ik geholpen en kon ze me gerust stellen, hierdoor wist ik waar ik aan toe was. Erg prettige samenwerking
Uitsteken, zeer goed en betrokken. Juiste keuze. Dankje wel Vriedelijke groet, Gilbert
Vanaf het 1e contact moment is er snel en doeltreffend gehandeld. En gewoon erg duidelijke communicatie, ook wat de kosten betreft.
Ik ben je erg dankbaar. Zonder jouw hulp was het niet gelukt om mijn auto terug te krijgen. Je bent een hele goede advocaat en houd me met alles op de hoogte. Ik geef je voor de punten 5 sterren omdat dit zeker waar is.
Soms heb je geen dader en slachtoffer maar 2 slachtoffers, vooral als het gaat om een ongeluk met de ergste afloop... Maar dankzij Leonie geen slachtoffer van de bureaucratie en rechtsysteem!
Zonder Leonie was het voor mij veel zwaarder geweest. Leonie staat altijd voor je klaar met welke vraag je ook stelt, ze neemt de tijd om je zo goed en duidelijk mogelijk uitleg te geven. Leonie is heel betrokken en weet heel veel van haar vak, mocht het buiten haar specialisme vallen probeert ze je alsnog naar de juiste mensen te verwijzen. Ik zou met volle 100% Leonie aanraden. Waren alle advocate maar zo fijn en lief als Leonie. Bedankt!
Vanaf het eerste contact is Leonie aandachtig, scherp, gedreven en professioneel op mij overgekomen. Ze heeft met veel aandacht voor het persoonlijke laten zien dat haar bijstand meer inhoudt dan alleen het strikt juridische. Ze is laagdrempelig en makkelijk bereikbaar, is op de hoogte van alle belangwekkende zaken, maar ook van details uit het dossier die in deze zaak speelden en heeft blijk gegeven van uitgebreide en gedegen juridische kennis. Ze heeft ons altijd goed en snel op de hoogte gehouden van actuele dingen die in onze zaak speelden en wist alles in zowel juridische als in lekentaal aan ons uit te leggen. Het is erg prettig om terzijde te worden gestaan door iemand waarin je direct vertrouwen hebt!
Vanaf de alle eerste moment was ik echt goed geholpen. Zij was brieven en mailen aan sturen zodat ik mij rijbewijs terug kan krijgen na overtreding van bijna 90 km/h. En dat is ook binnen een maand geluukt bij de rechtbank. Vervolgens heeft politie mijn rijbewijs kwijt geraakt en binnen 3 weken, dankzij honderden brieven, e-mailen en telefoons, kond ik vandaag nieuwe aanvragen. Hoeveel normaal zal dat minimaal 2 maanden duren. En alle kosten worden vergoed! Ik weet hoe dat klinkt. Als een reclame waar zij voor heeft betaald. Als iets wat te mooi is om echt, reëel te zijn. Maar dat was echt zo! Erger nog. Binnenkort ga ik zelfs fles wijn naar haar brengen als een bedankt cadeautje! Echt een aanrader!!!!!
Na een (forse) snelheidsovertreding werd mijn rijbewijs ingevorderd. Aanvankelijk voor de duur van 2 tot 3 maanden Door snel handelen van Mr. Leonie stond ik al binnen een paar dagen voor het hekje. Na een aanvankelijk onsympathieke tirade door de aanklager, werd de sfeer in de rechtszaal al snel vriendelijker en bijna anekdotisch, door enkele adequate opmerkingen van mijn advocate. Met goede steekhoudende argumenten van de kant van Mr.Leonie was de rechter snel van oordeel dat ik meteen mijn rijbewijs moest terugkrijgen. En zie: Twee dagen later werd mijn rijbewijs middels een aangetekend schrijven bij mij afgeleverd. Hulde aan deze charmante magistraat
Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Er wordt goed na je geluisterd, snel gereageerd en erg op je gemak gesteld.
Ben blij dat ik haar benaderd heb, ze heeft me uitzonderlijk goed geholpen. Ook heeft ze me verteld wat ik het beste zelf kan doen denk bv aan een juiste spijt document enz.ook wanneer je vragen hebt word daar snel op gereageerd
Fijne communicatie, ook zeer snelle reactie op alle vragen, Leonie is zeer duidelijk ! Ze heeft gelijk een plan van aanpak gemaakt en ik ben erg blij met het resultaat.
Mijn ervaring was zeer positief. Leonie is een jonge gedreven advocaat. Haar werkwijze is helder en krachtig. Je merkt dat ze veel passie heeft voor haar vak. Is communicatief sterk en kan goed onderhandelen.