Uitstekend!

Heel fijn en goed geholpen.

Uitstekend.

Inlevend, duidelijke communicatie, goede adviezen en uitstekende bijstand.

• Geholpen door: Ymanuel Hurkmans

Ver boven verwachting!! Top team zijn jullie!

Ik heb zowel Leonie als Ymanuel leren kennen als uitermate professionals in hun vak, geen 9/17 mentaliteit, snelle en heldere communicatie, mega betrokken en een lekker fris team! In mijn zaak hebben ze het tot het minimale kunnen krijgen! Dikke vette aanrader voor strafrecht zaken! Dank jullie nogmaals! Groet, SvZ

Doortastend, voortvarend en oplossingsgericht

Ik heb zeer positieve ervaringen opgedaan met Leonie en ik zal haar zeker aanbevelen bij probleem gevallen.

• Geholpen door: Leonie van der Grinten

Mijn ervaring bij rechtbanken zijn niet zo hoog.

Mijn ervaring bij rechtbanken zijn niet zo hoog. Een keer Eén geseponeerde zaak gehad. Bij deze zaak met Claudia heb ik het wel leuk ervaren, met dank aan dat zij 550€ heeft kwijtgescholden en 1 week voorwaardelijk ;-)

Great experience

Grateful for the assistance. The best

• Geholpen door: Claudia Pietsch

Zeer snel heel duidelijk en vriendelijk

Zeer snel duidelijk en heel vriendelijk

• Geholpen door: Claudia Pietsch

De afgelopen jaren heeft meester Leonie mij bijgestaan in een strafzaak wegens witwassen. Ik voelde mij altijd erg gehoord en ondanks dat de zaak bijna 6 jaar heeft geduurd was Leonie altijd op de hoogte van alle details in het dossier. Dit gaf mij veel rust en vertrouwen. Afgelopen week hebben we de zaak gewonnen en ben ik vrijgesproken. Zonder Leonie had ik het niet gekund, ik zou haar aan iedereen in een soortgelijke situatie aanraden!

Gewoon super goed

Vrijspraak meer hoef ik niet te zeggen denk ik

Top advocate

Het was een goede ervaring ik raad ze zeker aan

• Geholpen door: Claudia Pietsch

Mijn ervaring met Leonie was super fijn

Leonie heeft ons de afgelopen 4 jaar bijgestaan tijdens een van de meest aangrijpende periodes in ons leven. Vanaf het begin stond ze voor ons klaar en ging ze “de strijd” aan. Leonie heeft een combinatie van professionaliteit en betrokkenheid. Ze beschikt over veel kennis en ervaring, maar neemt ook altijd de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ze is eerlijk, transparant & realistisch, iets wat we zeker nodig hadden. We voelde ons gehoord, begrepen en serieus genomen. Voor ons was ze niet alleen een advocaat, maar ook een belangrijke steun. We zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft betekend. Wij raden haar met alle liefde aan!

Helder en eerlijk

Geeft een overwogen advies. Duidelijk in communicatie en denkt mee in de mogelijkheden.

Topper super tevreden

Een advocaat die goed luistert en de verdachte goed helpt in het verhoor ben dik tevreden ze weet van aanpakken Topper

Snel en professioneel

Leonie heeft ons ontzettend goed bijgestaan. We zijn snel en helder geïnformeerd en uiteindelijk is het gewenste resultaat bereikt.

Top vanaf dag 1

Kreeg haar de 1e keer als prodeo, was meteen zeer tevreden. Goede en duidelijke communicatie, doet haar werk perfect. Vanaf die dag is het mijn vaste advocaat geworden, nu 2 jaar en een paar zaken verder nog altijd zeer tevreden.

Ik ben super tevreden

Ik ben oprecht goed geholpen door Ymanual Hurkmans en ook Claudia Pietsch. 2 top advocaten die echt voor me klaarstonden bedankt voor alles!

Wonderful

This person understands me that was very precious and with him i felt so good so i could explain my situation thank you Ymanuel...thank you...

Uitstekend!

Super snel geholpen, En super snel van mijn probleem afgeholpen! Super ervaring met Mnr. Hurkmans

• Geholpen door: Ymanuel Hurkmans

Luistert goed naar je verhaal en is super betrokken en vakkundig

Mijn ervaring met mw mr Claudia was echt super goed De dingen die ik haar vertelde en die nieuw voor haar waren nam ze meteen op in haar pleidooi en heeft mij hierdoor uitstekend geholpen en begeleid Ik kan het niet anders zeggen dan dat ik echt super tevreden ben

Uitstekende juridische hulp

Comfortabel, ondersteunend, communicatief en juridisch sterk onderbouwend. Dank voor alle hulp!

Top advocate!

Leonie is een hele fijne advocate staat altijd meteen klaar waar nodig, is heel duidelijk in alles heb haar al een aantal jaar en zou nooit geen ander meer willen!

Uitstekende juridische bijstand van Ymanuel Hurkmans

Ik ben bijgestaan door strafrechtadvocaat Ymanuel Hurkmans en ben zeer tevreden over zijn dienstverlening. Hij heeft mij op een professionele en respectvolle manier geholpen en nam de tijd om mijn situatie zorgvuldig te beoordelen. De communicatie was helder en duidelijk, waardoor ik goed op de hoogte bleef van de stappen in het proces. Daarnaast stelde hij zich betrokken en deskundig op, wat mij vertrouwen gaf gedurende de gehele procedure. Ik ben Ymanuel Hurkmans dankbaar voor zijn ondersteuning en kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare strafrechtadvocaat.

Goeie advocaate kantoor

Ik heb heel veel gehad aan de werk wijze heel lief en mee levend ondersteund goed

Professioneel, betrokken en resultaatgericht

Vanaf het eerste moment was het contact met Claudia vooral persoonlijk en doelgericht, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Er werd snel geschakeld, alles werd duidelijk uitgelegd, er was tijd voor vragen en ik voelde me serieus genomen. Geen afstandelijk gedoe, maar betrokkenheid en duidelijke stappen. Dat gaf veel rust en vertrouwen. Absoluut een aanrader.

Prettige ervaring

Fijne communicatie en proces was duidelijk

Torenallee 20

5617BC Eindhoven