Wij zijn ontzettend tevreden met de dienstverlening van Wouter. Er wordt snel en effectief actie ondernomen. De communicatie verloopt altijd duidelijk en vakkundig. Wij gaan nog lang in de toekomst gebruik maken van de fijne dienstverlening van Wouter en Snijders Advocaten.
Ik heb de samenwerking met Wouter als zeer prettig ervaren. Hij heeft mij goed geholpen, is vriendelijk en denkt graag mee. Ik zou Snijders Advocaten zeker aanbevelen.
Wij zochten een efficiënt doortastend advocatenkantoor met explosieve vuurkracht. Dat wij dit hebben gevonden in Snijders advocaten moge duidelijk zijn. De samenwerking hebben wij als zeer professioneel en vertrouwd ervaren, niet in de laatste plaats door het verhelderend advies en de altijd snelle updates. Wouter Meijs, grote klasse, bedankt.
Zeer deskundig advies wordt met grote betrokkenheid direct omgezet in een hands-on aanpak waarmee we als organisatie aan de slag kunnen en met grote winst dat zaken niet uit de bocht vliegen.
Ik heb Thijs ervaren als een zeer kundig en doortastend advocaat die mijn kwestie met veel inlevingsvermogen betrokkenheid tot een goed einde heeft weten te brengen. Thijs heeft een goed gevoel voor timing en toonzetting richting wederpartij en heeft een duidelijk 'plan de campagne.' Persoonlijk vond ik het ook erg fijn dat hij openstond voor mijn visie en ideeën. Het contact gedurende het traject heb ik dan ook als zeer aangenaam ervaren.
Na in een arbeidsgeschil terecht te zijn gekomen heeft Thijs van Liempd zowel juridisch als mentaal mij op een snelle en praktische wijze bijgestaan. Korte snelle antwoorden en een realistisch advies en nette afwikkeling. Fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.
Betrokken en duidelijk in advies die voor mij belangrijk waren.
Wij ervaren de service als uitstekend! Thijs is altijd bereikbaar, indien niet dan regelt hij altijd netjes vervanging. De zaken die wij overgedragen hebben aan Thijs zijn altijd met succes afgerond.
Thijs heeft mij juridisch bijgestaan in het geschil met mijn werkgever waarin ik verzeild was geraakt. Reeds bij het 1e gesprek was er sprake van een klik. Hij toonde oprechte interesse, kwam meteen met mogelijke strategieën en was duidelijk strijdlustig. Hij is een professioneel advocaat die goed luistert, doorzet, meedenkt en de te nemen stappen goed kan motiveren. Verder is Thijs een sympathiek persoon die ook het emotionele aspect niet uit het oog verliest. Zonder hem had ik de handdoek wellicht eerder in de ring gegooid en was de uitkomst anders geweest. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat dat Thijs heeft geboekt!
Fantastische advocate, die op een professionele wijze bij ons de emotionele angel er uit wist te trekken en ons helder deed nadenken. Alle lof voor haar enorm snel en accuraat reageren op onze vragen per mail of telefoon. Heeft oprecht een zeer sterk verweer geschreven en stond in de rechtbank absoluut vol vertrouwen en rust die zo ook op mij uitstraalde zodat we de zaak op een heel prettige manier hebben kunnen schikken. Dankjewel Jitka !!!!!
Snijders advocaten heeft ons goed kunnen adviseren in het incasso traject met één van de klanten die onze zalen gebruiken. Dit gold ook voor het advies rondom wel of niet doorgaan met een procedure en een goed inzicht in de bijbehorende kosten.
Snijders heeft ons enkele keren zeer goed geholpen. Ze verstaan daarbij de kunst om niet alleen formeel inhoudelijk naar een zaak te kijken, maar ook pragmatisch. Hoe kun je tot de beste oplossing komen en welke aanpak hoort daarbij. Ze communiceren open en staan direct klaar als het nodig is.,
Danny Snijders en vooral Erik Braun bedankt voor jullie bijdrage aan het juridische gedeelte van het overnameproces van mijn bedrijf! Het gaat zeker niet mijn hobby worden, maar jullie weten het voor een ondernemer iig zo draaglijk mogelijk te maken :) De enige reden dat het niet een 10 is, is de kortdurende mismatch in het begin, maar dit is door jullie snel en daadkrachtig opgelost.
Het was duidelijk uitgelegd en ik werd direct geholpen.
Persoonlijk, scherp, kennis van zaken,gemotiveerd en gaat alleen voor het beste resultaat voor hun client(e)
Noodgedwongen mij tot een advocaat moeten richten i.v.m. een echtscheiding. In de persoon van Jitka Swinkels trof ik een persoon die veel kwaliteiten in zich verenigde, maar haar meest bijzondere kwaliteit heb ik haar empathie gevonden. Niet alleen zakelijk, deskundig, punctueel, maar vooral betrokken. Je bent duidelijk een mens en geen klant. Hiervoor complimenten en dank.
Ik heb de ondersteuning vanuit Wouter als zeer prettig ervaren. Hij is zeer concreet, heeft mijn belang voortdurend voorop staan en gaat voor het maximaal haalbare resultaat. Het is ook prettig dat er intern het kantoor goed met elkaar wordt overlegd over de case, zodat er een optimaal advies en afhandeling komt. Punten van aandacht: de documentatie die je bij de start van de opdracht ontvangt is niet overeenkomstig de werkwijze. Ook is het belangrijk dat namen, e-mailadressen en telefoonnummers die ik doorgeef bij de advocaat komen om te voorkomen dat de verkeerde mensen worden aangeschreven. Ik heb het met Wouter over beide punten al gehad.
Wouter Meijs heeft in mijn case mijn belangen optimaal behartigd en de kwestie naar behoren afgerond. Hij kwam zeer deskundig en scherp naar de tegenpartij op mij over.
Ik ben meer dan tevreden over de manier waarop Wouter onze case heeft aangepakt. Omdat hij goed overleg had met de tegenpartij, hen gewezen heeft op feiten en bijbehorende plichten, waardoor uiteindelijk een gedegen vaststellingsovereenkomst werd getekend. Kortom, to the point, adequaat en zaak oplossen!! Chapeau!! Dank Wout, Groet Jacques
Vanaf mijn eerste contact met Snijders Advocaten werd er iedere keer lekker snel geschakeld. Heel fijn om te ervaren! Jordy Meerman heeft me voorzien van een helder advies in voor mij begrijpelijke taal. Top!
Op eigen keuze bij Snijders gekomen en direct hartelijk ontvangen. Denken mee in het dossier en staan altijd voor je klaar. Veel en persoonlijk contact gehad met een meer dan voldoenend resultaat. Een echte aanrader.
Mijn auto was aangereden terwijl hij geparkeerd stond. Nummerplaat van de dader en signalement dader waren bekend, dus dit leek een gedane zaak. Toch zette de verzekeraar van de tegenpartij alles op alles om niet over te gaan tot uitkeren van de schade. Mede door de hulp van mevrouw El Ajjouri heb ik toch ontvangen waar ik recht op heb. Dank voor jullie hulp!
Wanneer je na 3 jaar vechten eindelijk gladiatoren voor je mag laten vechten kan je geen beter stel hebben dan Danny en Ibtisame! Wat een power koppel zijn die twee! Dankzij "de brains en de branie" hebben wij de meest gunstige uitkomst van onze rechtzaak kunnen behalen. Ondanks hun moordend drukke agenda nemen ze altijd tijd voor je, hoe groot of klein je vragen, zorgen of opmerkingen ook zijn. Wij blijven Danny en Ibtisame altijd dankbaar voor hun hulp en betrokkenheid!
Ik werk nu bijna 1 jaar tot volle tevredenheid en met plezier samen met Snijders Advocaten als onze huisadvocaat. In arbeidsrechtelijke zaken, (lastige) aanbestedingskwesties en inkoopcontracten zijn ze onze Brabantse hofleverancier. Bij iedere vraag krijgen we een specialist op het betreffende gebied toegewezen, dit werkt snel en effectief. Alle advocaten hebben een no-nonsense aanpak met de nodige durf en daadkracht, ik hou daarvan! Daarnaast zijn het allemaal erg prettige mensen die naast je gaan staan, je steunen en het gevoel van “samen de klus klaren” geven.
Door de deskundigheid op franchise gebied van Arno Fuikschot is mijn geschil met de franchisegever binnen een week met het door mij gewenste resultaat opgelost. Zeer sterk handelen van deze kundige advocaat, hulde!
Vughterweg 74
5211CM Den bosch