advocaat M. was zeer toegankelijk, en heeft daadwerkelijk voor beweging in mijn zaak gezorgd. Na 8 jaar is het eindelijk opgelost en voorbij. Dankzij haar expertise in mediation en advocatuur heeft zij gezorgd voor einde van de letselschadezaak. daar zijn we zeer dankbaar voor. Ik kan daardoor weer door met mijn leven.
Het was een lange en zware dag, maar uitstekend begeleid door Mariken Peters; professioneel maar ook persoonlijk.
| Bedrijfsnaam | BAEN Advocatuur |
Met Marieke heb ik een hele goede ervaring gehad. Zeer rechtvaardig en adviserend. Alles liep vlekkeloos en iedereen is tot een goede overeenkomst gekomen. Bedankt!
Een tijd geleden heeft Marike mijn zaak met heel veel geduld en fijne communicatie behandeld. Bijna twee jaar lang heeft ze mij begeleid, en in die hele periode stond ze altijd voor mij klaar. Marike is niet alleen een deskundige advocaat die de regels kent, maar ook iemand met veel gevoel en empathie. Ze begrijpt precies wat je bedoelt en voelt aan wat je doormaakt. Dat maakt haar bijzonder — ze werkt niet alleen met haar hoofd, maar ook met haar hart. Ik voelde me altijd gehoord, begrepen en gesteund. Dankzij haar inzet en betrokkenheid heb ik mij echt in goede handen gevoeld. Ik raad iedereen aan om met haar samen te werken. Dankjewel, Marike, voor alles wat je voor mij hebt gedaan!
Mijn vrouw overleed ten gevolge van een verkeersongeval en daar kwam schade uit voort voor ons gezin. En kan en wil je niet zelf regelen, dat kan beter in handen van AV&L. Via mijn schoon familie kwam bij hen terecht. De hulp, ondersteuning, en deskundigheid heeft van AV&L heeft ons volledig ontzorgt, waardoor het verwerken van het verlies iets makkelijker werd. Verlies van partner en moeder is vreselijk en dan wil je niet bezig zijn met schade enzovoort, dat is dan in prima handen van AV&L.
Toen ik het kantoor binnen kwam, na het intakegesprek wist ik gelijk dat ik precies ben waar ik moet zijn!! Mariken heeft me fantastisch geholpen.. Niet alleen juridisch, maar ook als ik het mentaal zwaar had. Zeer professioneel, maar ook een fantastisch mens..
Op aanraden van kennissen kwamen wij in contact met A&VL. Na een auto-ongeluk met letselschade was ik verzand in papierwerk, herstel, verzuim, schade, pijn, verdriet en onduidelijkheid. Door mijn zaak over te dragen aan Lieke en later Özlem kwam er rust en duidelijkheid in deze roerige periode. De behandeling van mijn zaak wil ik in eerste plaats als persoonlijke en betrokken omschrijven. Het straalde rust en duidelijkheid uit, juist toen alles om mij heen turbulent aanvoelde. De daadkrachtige en pragmatische aanpak gaf me vertrouwen. Men is kundig, betrokken en standvastig, en wist in elke fase de juiste balans te vinden tussen strijdbaarheid en menselijkheid. Tussen alle tranen en herstel door voelde ik me altijd gehoord. Geen enkele vraag was te veel, ik kon altijd bij terecht met al mijn hersenspinsels. Ze nam mij serieus, gaf me richting en wist mij te motiveren wanneer het moeilijk werd. Ze kijkt naar oplossingen zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen — en dat maakt voor mij echt het verschil. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle inzet en toewijding die ik vanuit AV&L heb mogen ervaren. Daarom wil ik ook iedereen jullie aanbevelen wanneer zij met een letselschade-vraagstuk zitten.
De mediation verliep in goede sfeer, ondanks de uiteenlopende opvattingen en de uitputtende mediationdag. Mariken bleef positief en hield de belangen van beide partijen voor ogen, stelde zich neutraal en faciliterend op.
| Bedrijfsnaam | berntsen mulder advocaten |
Mariken Peters heeft mijn zaak behandeld, ondanks dat het geen prettige aanleiding was ben ik zeer prettig geholpen. Kundig advies, duidelijke communicatie en begrip heb ik ervaren.
AV&L werkt met kennis en kunde, duidelijke afspraken vooraf én met een persoonlijke, informele benadering.
| Bedrijfsnaam | Nationale-Nederlanden |
In een zeer langdurig letselschadeproces ben ik begeleid door verschillende advocaten van AV&L. Allen waren vriendelijk, menselijk, betrouwbaar en eveneens deskundig en scherp.
Deze club neemt je serieus, zegt waar het daadwerkelijk op staat en blijft ook bij deze werkelijkheid. Mw mr Peters is een lichtend voorbeeld in communiceren, zacht op de persoon en -kei-hard op de inhoud. Maar altijd met een resultaat op het vizier. Liefst doet zij dit middels een wederkerig gesprek maar als het dan toch moet, ook in de rechtbank. Wij hebben veel waardering en respect voor haar en haar werkzaamheden en zijn zeer dankbaar dat zij op ons pad is terecht gekomen. Als mens een lichtpunt in de duistere schemerwereld waarin je als letselschade slachtoffer terecht kunt komen. Uit onze tenen, dank je wel voor je inzet.
Met hulp van Mariken Peters alsnog tot een goede oplossing gekomen.
| Bedrijfsnaam | Stipt letselschade |
Begripvol en to the point!
het was een lastige mediation waarbij partijen echt aanzienlijk van mening verschilden en waarbij het verschil in "schade inzichten" serieus groot was. Uiteindelijk toch tot overeenstemming gekomen.
| Bedrijfsnaam | Achme Personenschade |
Mariken was overtuigend, deskundig en empathisch en heeft er als mediator aan bijgedragen dat een al erg lang lopende letselschadezaak alsnog op bevredigende wijze kon worden afgewikkeld.
Mr. Mariken Peters van AV&L Advocatuur en Mediation heb ik ervaren als een zeer professionele, oprecht betrokken, menselijke en oplossingsgerichte mediator. Met haar grote energie, inzet en verbindingskracht weet ze uit elkaar liggende partijen en belangen op succesvolle wijze samen te brengen tot een redelijke oplossing.
De mediation heeft plaatsgevonden in een fijne setting, waarbij de mediator alle partijen de ruimte heeft gegeven voor hun eigen inbreng, maar ook ervoor heeft gezorgd dat beide partijen tot elkaar konden komen.
| Bedrijfsnaam | HDI Glkobal SE |
Kennismaking, probleemstelling en doel met elkaar besproken en goed uiteengezet. Voortgang bleef duidelijk door client continue mee te nemen in het proces. Dat geeft vertrouwen. De uitkomst heeft positief uitgepakt zonder dat daar uiteindelijk een procedure voor nodig was.
| Bedrijfsnaam | Nvt |
Mijn zaak heeft weer vast gekregen door een oplossing gerichte aanpak. Deskundige en open communicatie.
Via via zijn wij bij Mariken Peters gekomen. Het was een lange zaak maar al snel voelde het erg goed bij Mariken. Mariken heeft echt voor ons gevochten. Goede communicatie. Bracht ons tussendoor op de hoogte. Of het nu woensdag was of zondag, Mariken stond er steeds klaar voor. Fijne en rustige vrouw die wij iedereen aanraden. Ook Ilona stond voor ons klaar. Wij willen jullie ontzettend bedanken in deze zware jaren. Nu komt er eindelijk rust en dit hebben jullie voor ons geregeld.
In een uitermate ernstige zaak zijn wij deskundig bijgestaan door Mariken Peters. Zij heeft jaren lange ervaring op het gebied van letselschade en weet goed hoe aansprakelijkheidstrajecten bij een verzekeraar in zijn werk kunnen gaan. Het proces bij en de manier van handelen van een verzekeraar is voor een leek niet altijd rechtlijnig en goed te volgen maar met deskundig advies van Mariken hebben wij, als nabestaanden, dit traject op een goede manier kunnen doorlopen. Mariken handelt pragmatisch, geeft duidelijke uitleg en houdt altijd het achterliggende doel en voorwaarden voor ogen.
Na een slepende en weinig productieve fase in de belangenbehartiging van mijn letselschadezaak, heeft AV&L de casus adequaat en voortvarend opgepakt en binnen no-time naar tevredenheid afgerond.
Inmiddels ruim 27 jaar bekend met dit kantoor ivm 2 grote letselschadezaken die beide heel veel tijd in beslag hebben genomen. Opgevallen hierbij is de fantastische wijze van samenwerking met Mariken alsook haar kantoormedewerkers. Met name de empathie met het slachtoffer en de wijze van advisering waarbij het samenspel met bij het slachtoffer betrokken familieleden of vertrouwenspersonen de boventoon vierde. Na vele jaren van samenwerking koester ik dan ook een warme (platonische) vriendschap voor Mariken en haar medewerkers.
Bedankt voor het verzorgen van mijn zaak en het pleidooi dat tot een positief resultaat leidde.” “Je bent een goede advocaat en ik ben u dankbaar dat je mij vertegenwoordigt.” “Ik wil u nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking .” Ook wil ik Ilona bedanken die ook altijd er voor ons was in deze zeer lange zaak kan het niet vaak genoeg zeggen BEDANKT ook namens Gijs en Diana
| Bedrijfsnaam | Brink |