Zeer tevreden over de begeleiding van mijn advocaat. Professioneel, duidelijk in communicatie en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ik voelde mij goed geholpen tijdens mijn zaak. Zeker een aanrader.
Al jaren de beste advocaat die er is
Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen. De communicatie was uitstekend en alles werd duidelijk uitgelegd. Als ik een bericht stuurde via WhatsApp kreeg ik bijna altijd meteen een reactie, zelfs in de avond. Dat gaf mij veel vertrouwen en rust tijdens de zaak. Alles verliep soepel en professioneel. Ik zou deze advocaat zeker aanbevelen aan anderen.
Landerloo helpt uitstekend , Is kundig en betrokken
Via een Amsterdamse kantoor ben ik in contact gekomen met Weening advocaten. Ik heb ze gebeld, mijn situatie uitgelegd en vrij snel een antwoordt gekregen of ze mij bij kunnen staan, wat de procedure inhoudt en hoeveel zullen de kosten zijn. De communicatie was snel en duidelijk. Het resultaat was ook een goede deal met OM voor mij. Ik ben tevreden en zal ze zeker asnbevelen.
Ik ben Anna zeer dankbaar voor haar uitstekende begeleiding in mijn zaak. Vanaf het begin was zij professioneel, betrokken en duidelijk in haar communicatie. Zij nam altijd de tijd om alles goed uit te leggen en gaf mij vertrouwen gedurende het hele proces. Dankzij haar inzet en deskundigheid is mijn zaak positief afgerond. Ik kan Anna van harte aanbevelen als een betrouwbare en zeer kundige advocaat.
Heel goed geholpen, zou jullie aan iedereen die het nodig heeft aanbevelen !
Ik had een hele goede ervaring gehad, Er zijn goede resultaten gehaald en heb veel gehad aan de hulp. Door goede communicatie en advies heb ik me niet veel zorgen hoeven maken over de zaak!
Top vrouw ! Professioneel betrouwbaar en betrokken!
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Heel professioneel, goed en krachtig juridisch advies. Alles gaat in overleg. Je weet precies wat je kan verwachten.
super bedankt voor je inzet en het fantastische resultaat. ik voorzie een mooie carriere. Serge weet ze wel uit te kiezen. Dankjewel Myrthe !!! groetjes Ruud & Tina.
Ik ben hartstikke blij met de uitkomst van de zaak dikke 10punte
Zeer goede en professionele advocaten. Oa landerloo.
Subliem betekent voor mij: van uitzonderlijke kwaliteit. De toegang tot het recht en de rechter is voor vrouwen in Nederland niet vanzelfsprekend. Dit gaat ten koste van mensenlevens. Om hier aandacht voor te vragen heb ik voor mijzelf de toegang tot het recht moeten forceren. Dat geeft de nodige problemen. Ik ben zeer dankbaar dat mevrouw Rus: zeg maar Anna, mij bij wilde staan bij een zaak die mij nauw aan het hart ligt.
Ik heb Françoise Landerloo als een zeer prettig, professioneel en deskundige advocate ervaren die vanaf het begin meteen betrokken was. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht, en zodra ze in de gelegenheid was heb ik altijd een terugkoppeling van haar mogen ontvangen. Ze heeft me overal van op de hoogte gehouden en me vanaf het begin enorm goed begeleid. Voor mij is er geen betere advocate! Dankjewel Françoise, ik zal je zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar een advocate die het verschil maakt!
Eerlijk en oprecht Wanneer zeg je mijn advocaat is goed als de uitspraak positief uitvalt maar dat ligt hoofdzakelijk wat de rechter uitspreekt. Wat ik kan zeggen over serge en zijn team in mijn geval myrte. Op het moment supreme gingen ze beide 100% voor mij. Dankjewel wel voor jullie super inzet. Groetjes die lange
Zeer fijne en positieve ervaring gehad. Behulpzaam en elk moment bereikbaar. Super service! Een 10!!
Professioneel geholpen en een goede ervaring
Ik ben zeer te vrede. Geen opmerkingen. Top advocaten.
Ze heeft me super geholpen echt voor me gestreden en alles was naar wens
Although the case in general was stressful. The communication was excellent and she was always available to answer any questions I had. Also made me feel confident going into the hearing with the public prosecutor. Thank you very much for the service
Super goede advocaat. Oordeelt niet staat alleen maar mij en is heel erg persoonlijk. Super aardig en levert super werk. Als je een advocaat zoekt hoef je niet verder te zoeken. Altijd bereikbaar!
Erg fijne ervaring, het was voor mij de eerste keer dat ik een advocaat nodig had en ze heeft me echt super goed geholpen. Ik was in het begin eerlijk gezegd nog een beetje sceptisch of ik wel een advocaat nodig had maar daar kom ik zeker op terug. Voor de zitting goed en duidelijk besproken wat plan van aanpak was en tijdens de zitting heeft ze de kunst van advocaat zijn laten blijken. Enorm goed gepresteerd en dankzij haar dan ook een vrijspraak gekregen. Daarnaast altijd goed te bereiken mocht ik vragen hebben en snel en uitgebreid antwoord. Al met al dus een zeer positieve ervaring.
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp van mijn advocaat. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. Ze is zeer professioneel, duidelijk in haar communicatie en altijd goed voorbereid. Ze nam de tijd om alles helder uit te leggen en hield me gedurende het hele proces op de hoogte.
De advocate was vanaf het begin erg betrokken. Laagdrempelig contact. Erg kundig.
Wilhelminasingel 97
6221BH Maastricht