Super advocaat..ik raad iedereen aan mevrouw landerloo

Ik heb mevrouw Landerloo als advocaat...ze zet zich 100% in voor haar cliënten..altyd goed en snel bereikbaar. Ik raad ook iedereen aan om mevrouw Francoise landerloo als advocaat,ze is de beste van limburg ik kan het weten ik heb haar al jaren!!! En altyd zeer te vreden met haar!!! Je zult er geen spijt van krijgen want zij is pas echt een ervaren advocaat met heel veel weet van zaken !!

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Ik heb zelf landerloo gehad, buiten het feit om tot ze goed is in haar werk wat ze meerdere malen heeft laten zien, is ze ook heel lief grappig en zorgzaam. Reageert altijd dezelfde dag nog, liet me aan dingen denken als ik het zelf even vergat en gaf me goeie hoop toen ik het somber inzag. Zeker een aanrader!

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Goede advocaat en doet echt haar best

Goede hulp en advies Staat altijd voor me klaar en doet echt haar best om een cliënt te helpen

Top advies

Snel en top bijgestaan

Beter kon niet!

Direct, deskundig geholpen. Perfecte verdediging en een prima uitspraak.

Top advocaat!

Goede verdediging.

• Geholpen door: Serge Weening

Al veel langer klant en altijd tevreden

Ben blij met u als advocaat Word altijd goed geholpen en een goed advies

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Enorm kundig en professioneel geholpen

Waar een ander advocaat eigenlijk aan de voorzijde zei dat een gratieverzoek geen succes zal hebben in mijn situatie, gaf mevr. Godding het toch een kans. Vanuit Drenthe helemaal naar Maastricht, met in mijn achterhoofd wetende dat de kans nihil zal zijn, voor het doornemen van alle gegevens en invullingen voor mijn gratieverzoek. Alles verliep snel, soepel, kundig en zeker niet onbelangrijk was toch een stukje interesse in andere zaken tijdens het gehele gesprek. De afgesproken termijnen van indienen, op de hoogte houden en alle bijkomende zaken werden nagekomen, waarbij het contact altijd goed was en alles tot in de details werd uitgelegd. Zij, mevr. Godding, zag in het verhaal toch een kans. Dit was niet zomaar, want na 3,5 maand was er AL reactie. Het was gelukt, geslaagd. Mijn celstraf was omgezet naar een werkstraf. Conclusie; mevr. Godding neemt je serieus en neemt ook kleine kansjes heel serieus. Je wordt kundig en professioneel te hulp gestaan en bij haar ben je een persoon en geen nummer. Ik zal dan mevr. Godding ook ten zeerste aanbevelen. Mocht ik ooit weer in een situatie staan waarbij ik bijgestaan dien te worden door een advocaat, dan stap ik zonder problemen weer in de auto van Drenthe naar Maastricht. Via deze weg wil ik u dus ook enorm bedanken mevr. Godding en hopelijk tot niet weerziens

• Geholpen door: Nathalie Godding

Top advocaat!

Sjanneke de Crom, is super professioneel en behulpzaam waar nodig. Echt een topadvocaat die ik andere zeker ook zou aanraden

• Geholpen door: Sjanneke de Crom

Goede samenwerking

Meedenkend klantvriendelijk altijd bereikbaar

• Geholpen door: Sjanneke de Crom

Uitstekende juridische bijstand door Serge Weening en Bo

Serge Weening en zijn collega Bo hebben bewezen zeer deskundige en toegewijde strafrechtadvocaten te zijn. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat ik te maken had met een professioneel team dat zorgvuldig te werk gaat. Serge Weening beschikt over een diepgaande kennis van het strafrecht en heeft een scherpe, strategische aanpak. Hij neemt de tijd om de juridische situatie helder en transparant uit te leggen, wat vertrouwen geeft in zijn vakmanschap. Bo heeft eveneens een sterke professionele houding en vult Serge perfect aan. Hun samenwerking verloopt efficiënt, en ze werken nauwgezet en proactief aan de zaak. Gedurende het hele proces waren ze goed bereikbaar en hielden ze me op de hoogte van de voortgang, wat de communicatie prettig en duidelijk maakte. Dankzij hun gezamenlijke expertise en gedegen aanpak is de zaak op de best mogelijke manier afgehandeld. Ik kan Serge Weening en Bo dan ook zonder voorbehoud aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar ervaren en betrouwbare strafrechtadvocaten.

• Geholpen door: Serge Weening

heel direct, begrijpelijk en deskundig geweest in mijn zaak dat wat besproken is is ook uitgekomen, ik beveel mevrouw Landerloo ter harte aan iedereen die een advocate wilt die niet aan verbloemen doet maar gewoon zegt waar het op staat

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Ervaren advocaat, heel professioneel en geeft vertrouwen.

Een prettige begeleiding, was altijd goed bereikbaar. Haar jarenlang ervaring en professionele aanpak gaf ons vertrouwen en namen de zorgen af. Bedankt.

Goede hulp!

Zijn heel betrokken bij het verhaal en bekijken de mogelijkheden tot het winnen van de zaak (in jou voordeel).

• Geholpen door: Myrthe Kallen

Uitstekend bijgestaan met professionele begeleiding, wat heeft gezorgd voor een succesvol resultaat!

De communicatie met de heer van Merm was steeds helder en transparant, vooral over wat wel en niet mogelijk was bij het verkrijgen van een VOG. Ik voelde me gedurende het hele proces uitstekend begeleid en ben zeer te spreken over de deskundigheid waarmee ik werd bijgestaan. Uiteindelijk heeft zijn begeleiding ertoe geleid dat ik mijn VOG heb ontvangen!

• Geholpen door: Stijn van Merm

Een spannende, indrukwekkende periode met een positieve afloop.

Hij heeft mijn zaak tot een acceptabel einde gebracht. Prettig in de omgang en zeer kundig, een advocaat die tot het uiterste gaat om zijn doel te bereiken in het belang van zijn cliënt. Ik hoop wel dat ik hem nooit meer nodig heb en een eventuele volgende ontmoeting op het Preuvenement zal zijn waar we samen een biertje nuttigen op de positieve afloop ;-) Dank Serge. Mvg Paul

Verständliche und überaus hilfreiche Beratung

Verständliche und überaus hilfreiche Beratung für mich als deutscher Staatsbürger über das niederländische Recht. Sehr Transparenter Austausch über das Verfahren. Auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation
  • Beratung
  • Fachwissen
  • Engagement
  • Unterstützt von: k.A.

Ik kan zeggen dat ik perfect ben geholpen en begeleidt door mevrouw.

ik heb het als een fijne en vloeiende samenwerking ervaren. Er werd oprecht geluisterd en actie ondernomen. Mocht ik ooit in de gelegenheid komen dat ik een advocaat nodig heb, dan weet ik waar ik terecht kan.

Netjes, snel en professioneel

Het kantoor werkt goed samen met het personeel en de burger. Communicatie is hierbij zeer belangrijk. Men kan dan bevindingen en oplossingen zien. Juiste samenvatting en aanpak voor een mooi resultaat.

Dat wat goed

Wat een intelligente strijder

Win je de rechtzaak dan is je advocaat goed verlies je dan is die slecht. Serge en zijn team gaven mij het gevoel dat ze 100% voor mij gingen.

Geweldige advocate

Kon geen betere advocate wensen , met wat voor vragen ik ook zat Landerloo staat altijd klaar voor duidelijke uitleg , is eerlijk zegt waar je aan toe bent en belooft geen wonderen (maar verricht ze wel ) in mijn geval dan . Ik zou geen andere willen

Vakwerk

Zeer goed geholpen

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Zeer kundig en behulpzaam!

Anna heeft me zeer goed geholpen. Ze kon me een realistisch beeld geven over het hele proces en de mogelijke uitkomsten en nam mijn zorgen weg. Met een betere uitkomst die ik kon wensen, dankzij haar bijstand, kan ik haar ten zeerste aanbevelen.

• Geholpen door: Anna Rus

ADVOCAAT!!! MR. S J F. VAN MERM.

Heel correct! Doet z’n huiswerk! Geeft heel snel een antwoord op een vraag! Staat paraat! Komt optijd! FIJNE ERVARING MEE!!!

• Geholpen door: Stijn van Merm

Wilhelminasingel 97