Onze ervaring was erg goed beste advocaat

Na een moeilijk jaar is dankzij onze advocaat de waarheid naar boven gekomen. Dankzij haar is mijn kind vrij gelaten. Wij zijn erg dankbaar voor haar omdat zij zo een sterk en goed advocaat is. Ik ben erg tevreden over hoe zij ond heeft geholpen. Heel erg bedankt.

Uitstekende juridische bijstand!

Dankzij de professionele en doortastende inzet van mijn advocaat heb ik een positieve uitspraak van de rechter gekregen. Zeer betrokken, deskundig en altijd goed bereikbaar. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare juridische ondersteuning!

• Geholpen door: Myrthe Kallen

Superr!

Altijd maar 1 belletje en ik woord bijgestaan door de beste advocaten van weening. vandaag weer een super verdediging gehad van mevrouw landeroo dank!!

Professionele advocaate

Zeer fijne communicatie, kundig en professioneel. Goed bereikbaar & maken altijd tijd om je te woord te staan, gaan voor de best mogelijke uitspraak en meer !

fijne advocaat

goeie advocaat met veel ervaring meer wil je niet hebben

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Mijn advocaat heeft mij super geholpen, door haar hulp is de straf flink verminderd. Ze heeft brieven etc gevraagd die mijn zaak flink geholpen hebben. Ik zou hier zelf nooit aan gedacht hebben

• Geholpen door: Myrthe Kallen

Mevrouw doet haar werk top, beste advocaat van omstreken!

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Professioneel, transparant en zeer betrokken. AANRADER!

Ik kan niet anders zeggen dat de betrokkenheid alsmede de professionaliteit van dit kantoor ongekend is. Daarnaast zijn ze zeer duidelijk en transparant (ook als een uitkomst minder positief kan uitpakken). Hierbij ook even speciaal aandacht voor meester Bo te Baerts, hoe zij zich voorbereid en haar standpunten weet te onderbouwen met feiten is benoemen waardig. (in mijn geval moest de officier van justitie tot 2 maal toe het wetboek er op naslaan omdat meester te Baerts artikels uit het wetboek aanhaalde die bij de officier niet op zijn netvlies stonden).

• Geholpen door: Bo te Baerts

Zeer tevreden, en zeer vertouwd! Echt mega oprecht.

De eerste gesprekken waren al super. En zeer vertrouwd. Alles werd goed uitgelegd. Was de eerste keer dat we in deze situatie terecht kwamen. Maar door advocaat Bo Te Baerts. Werden we zeer op het gemak gesteld. En toen we eenmaal. Met de straftechter in gesprek waren, of beter gezegd. Toen we moesten voorkomen. Knalde mvr Te Baerts echt super goed voor ons. Ik als moeder kon het niet beter verwoorden. Ze is echt een topper in haar vak. Ze doet het met veel overgave en plezier. Dat zie je !!! Nogmaals bedankt. Ik kan iedereen Mvr Te Baerts aanbevelen. Gr Mvr Fortuin

Goed geholpen

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Altijd tot in de puntjes uitgezocht.zeer goeie juridiese hulp.altijdt goeie juridiese steun

• Geholpen door: Francoise Landerloo

I was wrongly accused of committing a criminal offence

Sometimes in february, I got a letter of invitation from the eindhoven police to appear for interrogation concerning a criminal offence that i was accused of. I quickly reached to request the service of WEENING and they offered to help by providing me with a lawyer, in the person of Ms Nathalie Godding. Nathalie went with me to the police station and her presence gave me confidence to navigate smoothly through the interrogation questions which resulted in the dismissal of the case because I was not found guilty. Thanks to Weening for the support and thanks to Nathalie for the utmost display of professionalism of the highest order.

• Geholpen door: Nathalie Godding

Top advocaat, heel tevreden!!

Na een vervelende ervaring ivm een aanrijding en de invordering van mijn rijbewijs, werd mij aangeraden contact te zoeken met Bo te Baerts. In ben ontzettend blij dat ik deze keuze ook heb gemaakt. Ik ben super tevreden over haar, en ben haar echt heel dankbaar!! We hebben 2 keer echt een heel mooi resultaat neergezet om ervoor te zorgen dat mijn rijbewijs eerder terug zou worden gegeven, zonder verdere vervelende gevolgen, en zonder haar was dit me nooit gelukt. Ik zou haar absoluut aanbevelen!

Een geweldige advocaat

Een advocaat die precies weet wat ze doet en waar ze mee te maken heeft en zal je altijd eerlijk en met respect behandelen een advocaat die ik iedereen zou adviseren in het strafrecht.

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Uitstekende advocaat, denkt mee en geeft duidelijke uitleg

Mevrouw Landerloo is een top advocaat. Ze denkt echt met je mee en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ze is deskundig, betrouwbaar, betrokken en altijd goed voorbereid. Dankzij haar voelde ik me gehoord en gesteund tijdens het hele proces. Een echte aanrader!

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Kalm rustig gemoedelijk goed nadenkend voorbereid

Mijn ervaring is dat ik er een rustgevend gevoel bij krijg dat het geen advocate uit de hoogte is die je enigszins dingen ken uitleggen hoe het werkt en wat je je ken voorstellen iemand die de dossiers heel goed nacheckt daar de belangrijke aspecten uit haalt dat ook degelijk bespreekt en ook jouw verhaal luisterd wat heel heel belangrijk is in samen werking cliënt vraagt wat cliënt graag zou willen en eventueel kijkt wat daar haalbaar in is

Topppp

Met mevr landerloo gewoon top ervaring zoals altijd , profesioneel maar toch menselijk en kan zich goed in mij verplaatsen begrijpt de frustratie en zorgen en stond me bij waar mogelijk was dus voor mevr landerloo , dank u wel

Aangenaam

Zeer ervaren en professionele advocaat, ben zeer blij met zijn werk

• Geholpen door: Serge Weening

Mvr landerloo was geweldig

Zij heeft mijn zoon geweldig geholpen bij de rechtzaak, En ook tijdens de maanden erna toe ontzettend goed begeleid ik en mateusz zijn u erg dankbaar hiervoor

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Weening strafrechtadvocaten. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. De communicatie was helder, professioneel en altijd snel. Mijn advocaat, mevrouw Landerloo, nam de tijd om mijn situatie grondig te begrijpen en gaf eerlijk advies over de mogelijke uitkomsten. Wat ik vooral waardeerde was de betrokkenheid en deskundigheid waarmee mijn zaak werd behandeld. Dankzij de inzet en kennis van zaken werd het proces op een zorgvuldige en succesvolle manier afgerond.

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Goed geholpen, duidelijk, en goed resultaat

• Geholpen door: Bo te Baerts

Betrokken, rechtvaardig en strijdvaardig voor een eerlijk proces

Mevr. Landerloo is heel betrokken aanwezig bij het proces. Bij onduidelijkheden of vragen is ze altijd bereid je te woord te staan. Ze gaat tot het uiterste om het proces zo goed en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Ze adviseert altijd het juiste omwille van haar cliënt. Ik beveel deze advocaat zeker aan.

Uitstekende advocaat

Top advocaat super hun best gedaan voor mijn zaak

Goede & fijne advocate.

Kundig, betrokken & duidelijk.

• Geholpen door: Anna Rus

Wat een topadvocate

Mijn rijbewijs was in beslag genomen voor 4 maanden gelijk een klaagschrift laten indienen en na een goed verweer is de beslissing gekomen dat ik mijn rijbewijs toch eerder terug kreeg

Wilhelminasingel 97

6221BH Maastricht