heel goed

• Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Excellent assistance and result from Ms te Baerts

I cannot recommend Ms te Baerts highly enough. From the first moment I contacted her office for a traffic criminal case, she was extremely professional, attentive, reassuring and empathetic. In preparing the case, she explained everything in detail, which allowed me to perfectly understand what I could expect in court. During the court hearing, she proved deeply knowledgeable. Ms te Baerts prepared and delivered a very strong defence, based on hardly deniable arguments and past cases which supported the argumentation. As a result, the case was resolved in the best possible outcome - exceeding my expectations by far. Overall, Ms te Baerts managed to remove the stress from a highly stressful situation and achieved a result which seemed impossible in the beginning. If you are facing any sort of traffic-related criminal charges, make sure you reach out to Ms te Baerts. You will receive a 5-star representation!

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • Helped by: Bo te Baerts

Empathy

Mrs. Anna Rus is a highly skilled lawyer who effectively managed my case. Throughout the process, we thoroughly discussed all potential outcomes, and I appreciated that our expectations aligned as we reached a conclusion. Her approach not only resolved my case but also provided me with valuable insights into the procedures related to criminal cases. I wholeheartedly recommend Mrs. Anna Rus for anyone seeking legal assistance.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement
  • Helped by: Anna Rus

Deskundig advies en uitstekende ondersteuning

Na aangehouden te zijn ben ik door Meester Weening snel op de hoogte gebracht over ontwikkelingen in mijn zaak. Ook tijdens de ondervraging was Meester Weening scherp en goed geïnformeerd waardoor een potentieel zeer vervelend issue snel is afgewikkeld met een zeer schappelijke afhandeling binnen 24 uur. Dank u wel Meester Weening

Top advocaat

Gewoon top

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Zaak geseponeerd dus goed geholpen!

Was goed betrokken, was goed van alles op de hoogte en kon altijd vragen beantwoorden. Zaak is ook tweemaal geseponeerd.

• Geholpen door: Anna Rus

Goede ervaring

Ik ben in mijn strafzaak bijgestaan door Anna Rus , Altijd goed bereikbaar , betrouwbaar , en geeft altijd 200% !

• Geholpen door: Anna Rus

Excellent!

I would like to express my sincere thanks and appreciation to Mrs. Nathalie Godding. Thanks to her professional approach, determination and in-depth knowledge, my case has been successfully handled she even had the case completely settled.

• Geholpen door: Nathalie Godding

Super advocaat!

Super samenwerking met deze top advocaat. Denkt heel goed mee.

Geniale advocaat

Ik heb ervaring met meerdere advocaten gehad, maar mr. Weening behoort absoluut tot de beste advocaten van Nederland. Op deskundige wijze en met strategische precisie loodste hij mijn onderneming door een moeilijke tijd. Dankjewel Serge!

• Geholpen door: Serge Weening

Super mvr françoise landerloo super dr best gedaan

Super vriendelijk en altijd weer uitstekend geluk met haar als advocate raad mvr landerloo iedereen aan

Geweldig bijgestaan. Echte aanrader

Behaalde resultaten in meerdere zaken

Uitstekend bijgestaan

Zoals altijd heeft de heer Weening mij super fijn bijgestaan bij het voorbereiden en voeren van mijn rechtszaak.

compleet

Ik heb het als zeer deskundig en prettig ervaren gedurende het hele proces. In moeilijke momenten als deze in je leven wil je vakkundige mensen naast je hebben die met je mee denken en zoveel mogelijk uit je handen nemen en je door het hele proces heen helpen. Bedankt voor alle inzet en moeite!

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Zeer goede en super ervaringen

Recht voor de raap zeer goede advocate en doet wat ze moet doen luistert goed en goede service

Myrthe kallen. Super atvocaat

Myrthe kallen. Je ben topper wat voor mijn hebt gedaan ben super blij super atvocaat

Top geregeld

Top advocate Bo, direct vanaf het begin gelijk actie. Verstand van zaken echte aanrader.

• Geholpen door: Bo te Baerts

Ik Had afgelopen week een afspraak. Ik was eigenlijk ziek, maar francoise heeft me toch zo gemotiveerd om toch te komen. Dit heeft mij uit eindelijk heel goed gedaan en ben ik blij dat ik toch gegaan ben. Ik ben haar heel erg dankbaar hoe ze het voor me gedaan heeft die dag.

geweldige bijstand van Bo te Baerts

Zeer uitmuntende ervaring en bijstand van Bo. Ook goede communicatie en overleg met en door haar. Ik beveel haar zeer aan voor volgende clienten. Zij is zeer deskundig en vooral zeer empathisch naar ons toe geweest. Goede persoonlijke behandeling. Wij zullen haar nooit vergeten wat zij voor ons was en is.

• Geholpen door: Bo te Baerts

Onze ervaring was erg goed beste advocaat

Na een moeilijk jaar is dankzij onze advocaat de waarheid naar boven gekomen. Dankzij haar is mijn kind vrij gelaten. Wij zijn erg dankbaar voor haar omdat zij zo een sterk en goed advocaat is. Ik ben erg tevreden over hoe zij ond heeft geholpen. Heel erg bedankt.

Uitstekende juridische bijstand!

Dankzij de professionele en doortastende inzet van mijn advocaat heb ik een positieve uitspraak van de rechter gekregen. Zeer betrokken, deskundig en altijd goed bereikbaar. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare juridische ondersteuning!

Superr!

Altijd maar 1 belletje en ik woord bijgestaan door de beste advocaten van weening. vandaag weer een super verdediging gehad van mevrouw landeroo dank!!

Professionele advocaate

Zeer fijne communicatie, kundig en professioneel. Goed bereikbaar & maken altijd tijd om je te woord te staan, gaan voor de best mogelijke uitspraak en meer !

fijne advocaat

goeie advocaat met veel ervaring meer wil je niet hebben

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Mijn advocaat heeft mij super geholpen, door haar hulp is de straf flink verminderd. Ze heeft brieven etc gevraagd die mijn zaak flink geholpen hebben. Ik zou hier zelf nooit aan gedacht hebben

Wilhelminasingel 97

6221BH Maastricht