Tim heeft mijn letselschadezaak behandeld. Hij wist wat te doen en zorgde met zijn harmonieuze aanpak voor een resultaat dat zonder al teveel gedoe door de andere partij werd geaccepteerd. Hoewel ik zelf advocaat ben, heb ik zelf niet de kennis en kunde voor een letselschadezaak. Bovendien had ik er kort na mijn ongeluk ook zeker niet de energie voor om het zelf te doen. Fijn dus dat ik dit aan Tim heb kunnen overlaten. Twee verbeterpuntjes zijn nog dat ik gewend ben dat dossiers voortvarender worden opgepakt, zodat er bij het uitblijven van een reactie nog eens wordt nagebeld en dat ik soms het gevoel had dat Tim wat volgend was, terwijl ik bij moeilijke keuzes juist graag meer op zijn advies was afgegaan.
Bram en Mélanie hebben ons goed geholpen in hoger beroep: betrokken, professioneel en heldere communicatie!
Tijdens mijn rechtszaak ben ik vertegenwoordigd door de heer Pernot. Een ontzettend vriendelijke man met een persoonlijke aanpak. Hij communiceert duidelijk en snel. Ook heeft mij me goede adviezen gegeven ter voorbereiding op de rechtszaak. Al met al zeer tevreden over deze advocaat!
Soms wat lang op antwoord moeten wachten. Verder duidelijke uitleg en goede verstand van zaken.
Mijn ervaring met dhr. Frank van Gaal is uiterst positief, goed inlevingsvermogen, adviserend en qua communicatie duidelijk en recht door zee. Frank heeft mij goed bijgestaan in mijn zaak en met succes! Nogmaals bedank ik hem voor zijn bewezen diensten.
Frank van Gaal is zeer betrokken en meedenkend, ook als hij een zaak overneemt en meteen bij een hoger beroep moet beginnen. Hij heeft voor mij de zaak goed in kaart gebracht en heeft mij de zaak vanaf meerdere perspectieven doen bekijken. Wat ik prettig vond (en ontbrak bij mijn vorige advocaat) is dat hij de zaak helemaal op papier zet in begrijpelijke taal voor een normale burger. Hij bespreekt de zaak grondig voordat je de rechtzaal in stapt zodat je weet waar je aan toe bent.
De heer Bas Pernot was zeer ter zake kundig. Heeft mij altijd snel van alle benodigde adviezen voorzien ten aanzien van de afwikkeling van een schadeclaim/letselschade, veroorzaakt door een verkeersongeval. De tegenpartij was niet zo meewerkend, zonder de heer Pernot was het erg lastig geweest om een tot een uiteindelijke afwikkeling te komen.
Heb zeer goede begeleiding gekregen omtrent mijn schade die ik opgelopen heb, zeer deskundig in wat ze doen en de communicatie is zeer goed te noemen. Zeer aan te raden!
Door de langdurige nasleep van meerdere ongevallen, duurde het allemaal wat langer. Bas heeft mij in deze periode goed bijgestaan in raad en daad naar de tegenpartij. Jammer dat vanuit die partij niet dezelfde toewijding kwam.
Zeer goed, persoonlijk en duidelijk in overleg, de adviezen en mogelijkheden.
Geweldig kantoor en advocaten die wel voor zijn cliënten gaat i.p.v. de rechtsbijstand verzekeraar waar ik bij was verzekerd die de kant van tegenpartij koos, dat was ook een verzekeringsmaatschappij.
Fijn als iemand je bijstaat die kennis van zaken heeft
Wij zijn zeer goed en deskundig geholpen. Het heeft wel lang geduurd allemaal maar dat lag aan de tegenpartij.
ik had kontakt met dhr. van Gaal. een zeer prettig kontakt dat veelal via app is gegaan! Deze manier van communicatie was voor mij ideaal met een uiteindelijk zeer tevreden over het eind resultaat!
Vanaf de 1ste seconde een super ervaring gehad met Bram Jansen van Rex Advocaten! Sociaal, goedlachs, rechtvaardig, zeer ter zake kundig en professioneel! De verbeterpunten? Euh........ de cappucino was niet zo lekker.
Bas Pernot is een hele goede advocaat! Wij kunnen hem zeker aanbevelen Erg fijne communicatie
Wij hebben de heer Pernot als advocaat gehad, een zeer prettige man die er ook echt voor je staat. De heer Pernot weet waar hij over praat en set zichzelf vol voor zijn cliënten in.
De advocaat die mij geadviseerd heeft was de Heer Bueters en ik ben enorm tevreden over zijn adviezen en de wijze waarop hij de zaak aangepakt heeft! Een zaak tegen een advocaat van een ander bureau ligt gevoelig en ik vond dat hij hier uitermate integer mee omging. Ik ben tevreden over het behaalde resultaat en voelde mij heel erg gesteund door hem! Dat laatste was voor mij ook heel belangrijk omdat ik geen enkele ervaring had met wat een rechtszaak inhoud.
Zeer deskundige begeleiding en inhoudelijke kennis.
Top advocaten
Het is heel ongebruikelijk om het cijfer 10 te geven voor een bepaalde dienstverlening, want er is altijd wel wat op te merken dat in meer of mindere mate verbetert kan worden. Een dergelijke waardering is meestal dan ook ongeloofwaardig of getuigd van gunnen in de privé sfeer. Maar als je geen cijfer 10 oordeel geeft, moet er wel een bepaalde verbeter suggestie gegeven kunnen worden en ik heb daar een tijdje over nagedacht, maar ik kan deze simpelweg niet bedenken. Daarom deze beoordeling en een grote pluim voor de wijze waarop onze casus is afgehandeld.
Teersmortelweg 16
6602 BM Wijchen