Melanie Janssen is niet alleen een goede advocaat maar ook een persoon met veel empathie en doorzettingsvermogen. Zij heeft mij erg goed en fijn geholpen in een zaak. Mijn dank is groot!
Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Het is niet vaak positief nieuws als je een advocaat nodig hebt voor een bepaalde gebeurtenis, maar dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw belangen voorop staan. Met hun kennis en duidelijke (professionele) communicatie voelde ik mij al snel op mijn gemak, wat vertrouwen gaf op de uitkomst van de zaak. Bedankt Bas!
Heer Pernot was zeer vriendelijk en betrokken. Hij heeft ons uitstekend goed geholpen. Ik raad Rex advocaten kantoor zeker iedereen aan.
Wij hebben een zeer goede ervaring gehad bij Bram van REX advocaten. Hij was enorm begripvol en leefde met ons mee. Hij gaf heldere uitleg over hoe alles in zijn werk ging, was altijd goed bereikbaar (evenals hun secretaresse) en bereid een terugkoppeling te geven over de gang van zaken! Ook al waren wij soms wat traag met reageren, hij bleef altijd vriendelijk. Heel erg bedankt! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!
mijn ervaring met Rex Advocaten is zeer goed Dhr B Pernot heeft mij goed geholpen.altijd een luisterend oor en goed advies.belde of mailde altijd binnen een dag terug als hij er niet was. de zaak is nu succes vol afgehandeld. Bas nogmaals bedankt en het gaat je goed m.v g Marijke
Meester Pernot is zakelijk, duidelijk en schept geen valse verwachtingen. Ik ben niet vervolgd dus ik ben zeer tevreden, dor zijn betoog in de rechtszaal is de zaak niet ontvankelijk verklaard. Dat is aan Bas Pernot te danken Als ik ooit weer, ik hoop dat het niet gebeurd, weer een advocaat nodig heb weet ik jullie te vinden.
Mijn raadsheer Bas Pernot is mij tijdens het hele traject erg goed van dienst geweest. Een goede en vlotte communicatie over de uit te zetten activiteiten en de bijbehorende kosten. Het zorgdragen voor gezamenlijke voorbereidingen op de zittingen met bezoek op locatie en de uitwerkingen daarbij. Voorts heeft Bas zich goed verdiept in de kwestie met oog voor de details die van belang waren om de juiste vervolgstappen te zetten. Deze aanpak heeft geleid tot een positief resultaat, heel erg blij met deze manier van rechtsondersteuning, Bas en collega's: Hartelijk bedankt !
Ik ben zeer tevreden. De samenwerking is echt goed verlopen en ik werd goed over de gang van zaken geïnformeerd en begeleid.
Bram Janssen is heel duidelijk over zijn rol en wat hij kan betekenen voor de client. Hij denkt mee en verkent opties ook buiten gewone procedures. Daarbij communiceert hij helder en is reëel, ook over de te verwachten resultaten. De samenwerking is bijzonder prettig omdat hij verstaat niet alleen in juridische termen te praten maar zijn perspectief over de situatie op een authentieke manier te geven. Dat maakt dat je als client niet een of andere casus voelt. Dank voor de fijne ondersteuning!
Advocaat heeft mij goed geholpen in een zaak met mijn ex. Als slachtoffer ben je overgeleverd aan deskundige mensen die het voor jou zo goed mogelijk proberen te regelen en bij te staan. Door alle emoties die er daarna nog zijn is dit soms moeilijk aan te nemen. De negatieve dingen liepen door terwijl ex maar voor een klein gedeelte van de zaak werd veroordeeld. Ik vond dat moeilijk. Advocaat is zakelijk en duidelijk en komt afspraken na. Advocaat heeft me meerdere keren om verduidelijking gevraagd. En uitleg per telefoon gegeven. Alles duidelijk op papier gezet. In de rechtzaal bij gestaan. Steeds heeft B Pernot van Rex advocaten mij duidelijkheid gegeven in de stand van zaken in de gehele procedure en later ook weer in het hoger beroep. Gebleken is dat ik in goed handen ben geweest. We hebben alles goed naar tevredenheid afgesloten ook na het hoger beroep. Denk niet dat ik het met slachtoffer hulp alleen gered had. Wij stonden ons mannetje, dat heb ik gevoeld. Je kunt dan toch het beste een slachtoffer advocaat hebben. Bedankt voor alle hulp!
Goede begeleiding, alsmede zeer goede afhandeling van de zaak. Persoonlijk zeer betrokken en medelevend met de zaak en mijn dochter.
Er is begrip en respect voor de persoon achter de situatie. Informatie wordt vlot en correct gecommuniceerd, wat voor rust en overzicht in je zaak zorgt. Dat is een van de belangrijkste dingen die je als cliënt nodig hebt. Ik ben uiterst tevreden op de manier waarop ik geholpen ben. Ik zal jullie praktijk zeker aanraden!
De ervaring die ik heb opgedaan met REX Advocaten is zeer positief te noemen. Gedurende het proces is er zeer duidelijk gecommuniceerd, ook wanneer onderdelen minder duidelijk waren voor mij als klant. Verder was ik bij vragen zeer snel geholpen door een van de zeer bedreven medewerkers.
2 weken voor een inhoudelijke zitting, was ik wanhopig opzoek naar een advocaat. Contact opgenomen met REX Advocaten en kreeg de volgende dag gelijk te horen dat ze iets voor mij konden betekenen. In die 2 weken hadden ze enorm snel en professioneel gecommuniceerd, waardoor ik met een gerust gevoel naar de zitting kon gaan. Ik raad deze advocatenkantoor zeker aan!
Ik beveel Tim en zijn collega's van harte aan. De afgelopen jaren hebben zij mij bijgestaan in het afwikkelen van mijn schade dossier. Luisteren, meedenken en aandacht hebben ervoor gezorgd dat dit voor mij een goed verloop en uitkomst hebben gekregen. Ik raad REX advocaten dan ook aan vanwege de menselijke kant welke zij laten zien naast de vakkennis welke ik als zeer goed heb ervaren.
Advocaat Bas Pernot heeft mij tot in de puntjes prima bijgestaan in mijn zaak tot schadevergoeding.
Kort na letselschade ook nog een zware periode privé omstandigheden te hebben heeft de heer Pernot mijn goed vakkundig en professioneel bij gestaan wat ook heel prettig is afgesloten. Ik ben zeker zeer te vreden over de samenwerking en de behaalde resultaat. Heel hartelijk bedankt!
Altijd duidelijk en goed op de hoogte gehouden van het verlopen van mijn zaak en doen hun best voor je
REX advocaten is zeer begripvol en enorm behulpzaam. Ze zijn strikt vertrouwelijke en enorm betrokken.
Ben zeer tevreden. mevrouw Mélanie Janssen heeft mij veel steun gegeven. In deze toch wel langdurige zaak heeft ze me constant geïnformeerd en veel zorgen uit handen genomen.
Zeer professioneel. Prettige samenwerking. Super geïnteresseerd en betrokken met alles. Alles gaat ook in overleg. Super advocatenkantoor. !!! Mijn dank
Door meerdere letsels na auto ongeval , was duidelijk dat ik hulp nodig had met de afwikkeling ervan , zodat ik aan mijn herstel kon gaan werken. Na intake gesprek met mevrouw Melanie Janssen is de zaak door haar in behandeling genomen . Mevrouw Melanie Janssen heeft zeker haar deskundigheid getoond en de zaak naar tevredenheid laten verlopen en afgerond. Daar blijf ik mevrouw Melanie Janssen ontzettend dankbaar voor. Zeker aan te bevelen .
Ik heb voor de 2e keer een beroep moeten doen op een advocaat. Ook deze keer heb ik dhr Pernot benaderd of hij mij wilde helpen met mijn zaak. Naar veel mailtjes en telefoontjes is het dhr Pernot toch weer gelukt om de zaak tot een goed einde te brengen. Ik ben zeer enthousiast over zijn werkwijze en hoe hij mij continu op de hoogte heeft gehouden van de ontwikkelingen. Mijn dank is groot.
Prettige en accuraate communicatie
Een ongeval met letselschade is waar niemand op zit te wachten. Als zich een dergelijke situatie dan toch voordoet, is het fijn om door een specialist te worden begeleid die naast deskundigheid en heldere advisering tevens volledig ontzorgt.
Teersmortelweg 16
6602 BM Wijchen