Goed en degelijk juridisch advies

Mijn contact met mr Bueters heb ik als prettig ervaren. Bij vragen van mij was hij redelijk snel bereikbaar. Zijn juridische kennis is goed. Tevens kan hij zaken duidelijk verwoorden. De administratieve ondersteuning kan beter. In het begin van het contact werden brieven aan mij verkeerd geadresseerd.

Professioneel & menselijk

Na een moeilijke periode waarin ik letselschade opgelopen heb wist Rex Advocaten, met name Mr. Tim Bueters, mij uitstekend en heel persoonlijk te begeleiden. Hierbij stonden mijn gezin en ik als mens (en wat ik mee gemaakt heb) op nummer één en tegelijkertijd werd er volop zorg gedragen dat de zakelijke kant (mijn opgelopen letselschade) zo goed als mogelijk juridisch verwerkt wordt. En met een goed eindresultaat als gevolg. Mijn gezin en ik kunnen nu weer verder met ons leven. Hiervoor onze oprechte dank!

• Betrokkenheid

Mijn ervaringen zijn prettig te noemen

Ondanks het onrecht wat is blijven bestaan, is het door zijn advies een eind gekomen aan een lang en oneerlijk proces Het is niet eerlijk, maar beter voor mij gezondheid Dank Tim

Goed resultaat dankzij professionaliteit

Heer Pernot was erg betrokken, professioneel en begripvol. Ik had een goed resultaat dankzij zijn bijstand.

Betrokken en deskundige advocaat

Ik heb de heer Pernot van REX advocaten ervaren als een prettig, rustig persoon om mee samen te werken. Hij was altijd goed bereikbaar, kon me goed adviseren, was erg betrokken en heeft er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk te ondersteunen. Het belangrijkste vond ik dat hij goed kan luisteren en niet alleen erg kundig is maar ook beschikt over inlevingsvermogen. Dat gaf me in een hele moeilijke en zware periode veel houvast.

• Betrokkenheid

Kennis van zaken, snel, adequaat en accuraat

Na volle tevredenheid geholpen en met een positief resultaat!

• Betrokkenheid

Geweldig geholpen, snel en doelgericht.

Uitermate professionele aanpak, snelle reactie, duidelijk en effectief.

Zeer positieve ervaring

Zeer prettige samenwerking, de contacten waren erg positief. Het gehele traject is naar tevredenheid verlopen en goed afgerond.

Perfekt maatwerk

Door de ervaring met Rex Advocaten is onze mening over de advocatuur in Nederland voor de volle 100% veranderd in de meest positieve zin. Het was niet alleen een zeer proffesionele maar ook, ondanks de situatie, een prettige ervaring.

• Betrokkenheid

Ík vindt Linda heel goede persoon

Linda heeft ons veel mee geholpen dankjewel

• Betrokkenheid

Complexe letselschade zaak tot een goed einde gebracht

In de moeilijke periode na een ernstig ongeval cliënt van dienst geweest bij het opstarten en afronden van een complexe letselschade zaak. Wereld staat op zijn kop na zo'n ongeval en daarom is het niet eenvoudig alle opties te overzien en de juiste keuze te maken. Een ervaren letselschade advocaat is dan onmisbaar. Bas Pernot heeft mij uitstekend bijgestaan de afgelopen 3 jaar. Na het afronden van de zaak kan ik mijn leven proberen weer op te pakken.

• Betrokkenheid

Goede, kundige en rustige begeleiding

Prima, snel en zorgvuldig contact

• Betrokkenheid

Fijn dat we zo goed geholpen zijn. Iemand die met ons meedenkt in de voor ons onbekende wereld.

Kundig, betrouwbaar en vriendelijk

Prettige samenwerking en overleg

• Betrokkenheid

Zeer goed geholpen met duidelijke uitleg over de stukken

Fijn om goed geholpen te worden Wel vond ik het moeilijk om alle stukken telkens door te lezen

• Betrokkenheid

Prettige, goede en professionele samenwerking

Wat ik als heel prettig ervaren heb bij Mevrouw Jansma dat zij goed aanvoelt bij welke punten ze wat meer uitleg moet geven of je gerust moet stellen. Fijne en duidelijke communicatie.

• Betrokkenheid

Korte lijntjes en grote betrokkenheid.

In een dossier waar het mentale aspect van de belasting heel groot was, is op correcte manier met client omgegaan.

• Betrokkenheid

Zeer tevreden aanbeveling voor andere!

Zeer tevreden over Carolien Jansma ! Van af dag een al heel erg vertrouwd gevoel.heeft mijn zaak keurig netjes behandeld en naar tevredenheid afgehandeld ! Ook wil ik de telefonisten van Rex Advocaten hartelijk bedanken voor de goede communicatie! Bedankt hiervoor. Gr. Henk

Goed en vriendelijk contact

Ik heb het als fijn en betrokken ervaren. Zeker aan te raden.

Super.

Er werd heel goed geluisterd.Bram is heel meelevend.Het heeft mij goed gedaan.ik ben hem heel dankbaar dat hij zoveel moeite heeft gedaan voor mij.

Heel tevreden

Top advocaat! Afgelopen jaren goed geholpen. Snel en duidelijke communicatie, wat heel prettig is.

• Betrokkenheid

Ik ben ontzettend goed geholpen door Linda van Zuijlen , er is duidelijkheid gekomen, herkenning, en goed afgesloten. Zeker aanbevolen.

• Betrokkenheid

Deskundig advies en snelle communicatie

Zeer goed geholpen en geadviseerd door REX. Super tevreden met de uiteindelijk afwikkeling.

Ontzorgend tijdens lastige periode

Fijn om in zo’n lastige periode, waarbij je letselschade hebt opgelopen, bijgestaan te worden door een professioneel kantoor en je over de juridische kant geen zorgen te hoeven maken. Doen jullie goed REX Advocaten. Dank Bram Jansen en team, is zeer gewaardeerd!

• Betrokkenheid

Zeer prettige en professionele samenwerking.

In een civiele procedure heb ik de afgelopen periode een zeer prettige en professionele samenwerking met Rex advocaten mogen beleven. Ondanks de lange en een moeilijke perioden van 4 jaar, de zaak toch met een zeer positief eindresultaat weten af te sluiten, Rex Advocaten, nogmaals bedankt voor de prettige en fijne samenwerking.

Teersmortelweg 16

6602 BM Wijchen