In een langdurige zaak, waarbij de tegenpartij alles uit de kast heeft gehaald om onder haar verplichtingen uit te komen, heeft Mélanie Janssen mij geweldig bijgestaan. Dankzij haar juridische kennis, geduld en volhardendheid, heeft deze zaak een positief einde gekregen.
Het ging om een kort geding. De tijd was krap toch hadden Bram en Linda mogelijkheid om te helpen. Zeer professioneel en betrokken. Linda had alle argumentatie goed op schrift en ook in de zitting helder alles verwoord. De uitslag van de rechter ook positief dus helemaal tevreden.
Prettige, betrokken en betrouwbare advocaat
Rex Advocaten hebben mijn zaak tot mijn volle tevredenheid behandeld en ik zal anderen zeker aanbevelen om bij hen aan te kloppen als het nodig is.
Zeer goede ervaring omdat alles goed word uitgelegd . En dat er ook naar de persoon waar het om gaat naar geluisterd word . Dit zijn mensen die weten waar ze over praten. Vakmensen.
Eens met tegen partij ga er niet op in
We hebben nog nooit met een rechtszaak, dus laat staan met een advocaat te maken gehad, echter de heer Pernot heeft ons goed voorgelicht en ook de rust die hij in deze zaak gaf aan ons , was geweldig. Het is meer als jammer, ook gezien de kosten voor ons dat we deze zaak niet door konden zetten. Dat neemt niet weg als er ons weer iets overkomt waarbij een advocaat nodig hebben dan is het voor ons niet moeilijk welke keuze we moeten maken. Uw kantoor en zeker de heer Pernot.
Advocaat Bram Jansen heeft mij bijgestaan als letselschadeadvocaat. Mede door zijn doorzettingsvermogen en communicatievaardigheden in de onderhandeling zijn we tot een goed akkoord gekomen met de andere partij. Het resultaat was voor mij in elk geval boven verwachting en naar tevredenheid van beide partijen. Hij was zorgvuldig als het ging over het terugkoppelen van de genomen stappen en nam mijn mening/input serieus. Een prettige samenwerking dus!
Ik ben vanaf het begin van het traject tot en met het einde altijd goed bijgestaan. Communicatie verliep prettig en professioneel. Ik ben heel tevreden over samenwerking.
We zijn altijd goed geholpen. Altijd aandacht als het nodig was. Zeer tevreden
Na mijn ongeluk van 40 maanden geleden ben ik direct in contact gekomen met Rex advocaten. Vanaf het eerste gesprek met mw M Janssen ben ik enorm goed door haar geholpen m b t alle adviezen en kennis en de procedures die doorlopen moesten worden. Zowel telefonisch als wel alle briefwisselingen via de mail zijn altijd duidelijk en beleefd besproken en beschreven. Ik dank haar voor alle hulp waar ze mij enorm goed bij geholpen heeft.
Een lange maar prettige procedure ingezet, maar ben zeer tevreden over de uitkomst. Een aanrader.
vanaf begin alles perfect geregeld, regelmatig contact gehad en zeer deskundig, echt om aan te raden
Mijn contact met mr Bueters heb ik als prettig ervaren. Bij vragen van mij was hij redelijk snel bereikbaar. Zijn juridische kennis is goed. Tevens kan hij zaken duidelijk verwoorden. De administratieve ondersteuning kan beter. In het begin van het contact werden brieven aan mij verkeerd geadresseerd.
Na een moeilijke periode waarin ik letselschade opgelopen heb wist Rex Advocaten, met name Mr. Tim Bueters, mij uitstekend en heel persoonlijk te begeleiden. Hierbij stonden mijn gezin en ik als mens (en wat ik mee gemaakt heb) op nummer één en tegelijkertijd werd er volop zorg gedragen dat de zakelijke kant (mijn opgelopen letselschade) zo goed als mogelijk juridisch verwerkt wordt. En met een goed eindresultaat als gevolg. Mijn gezin en ik kunnen nu weer verder met ons leven. Hiervoor onze oprechte dank!
Ondanks het onrecht wat is blijven bestaan, is het door zijn advies een eind gekomen aan een lang en oneerlijk proces Het is niet eerlijk, maar beter voor mij gezondheid Dank Tim
Heer Pernot was erg betrokken, professioneel en begripvol. Ik had een goed resultaat dankzij zijn bijstand.
Ik heb de heer Pernot van REX advocaten ervaren als een prettig, rustig persoon om mee samen te werken. Hij was altijd goed bereikbaar, kon me goed adviseren, was erg betrokken en heeft er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk te ondersteunen. Het belangrijkste vond ik dat hij goed kan luisteren en niet alleen erg kundig is maar ook beschikt over inlevingsvermogen. Dat gaf me in een hele moeilijke en zware periode veel houvast.
Na volle tevredenheid geholpen en met een positief resultaat!
Uitermate professionele aanpak, snelle reactie, duidelijk en effectief.
Zeer prettige samenwerking, de contacten waren erg positief. Het gehele traject is naar tevredenheid verlopen en goed afgerond.
Door de ervaring met Rex Advocaten is onze mening over de advocatuur in Nederland voor de volle 100% veranderd in de meest positieve zin. Het was niet alleen een zeer proffesionele maar ook, ondanks de situatie, een prettige ervaring.
Linda heeft ons veel mee geholpen dankjewel
In de moeilijke periode na een ernstig ongeval cliënt van dienst geweest bij het opstarten en afronden van een complexe letselschade zaak. Wereld staat op zijn kop na zo'n ongeval en daarom is het niet eenvoudig alle opties te overzien en de juiste keuze te maken. Een ervaren letselschade advocaat is dan onmisbaar. Bas Pernot heeft mij uitstekend bijgestaan de afgelopen 3 jaar. Na het afronden van de zaak kan ik mijn leven proberen weer op te pakken.
Prima, snel en zorgvuldig contact
Teersmortelweg 16
6602 BM Wijchen