Nette adequate benadering

Prima begeleiding en afhandeling van de zaak.

• Betrokkenheid

Ik heb Rex advocaten als zeer prettig en kundig ervaren!

Mijn zaak werd serieus en eerlijk opgepakt! Heel tevreden over Rex Advocaten! Ik kan Rex Advocaten dan ook zeker aanbevelen!

top advocaat

Deze advocaat heb mij erg goed geholpen

gewelidige service

mijn ervaringen met rex advocaten zijn heel fijn. de advocaten hebben me super goed geholpen. totaal heeft mijn zaak 5 jaar geduurd. maar ik bleef in rex advocaten geloven. en uiteindelijk heeft dat ook geloond naar een goede afloopt. en ik ben zeer tevreden met de schadevergoeding die ik door de hulp van rex heb ontvangen,

• Betrokkenheid

Weet met een gepaste houding je te begeleiden door gehele proces heen.

Begeleiding door Bram en zijn team is professioneel, steunend, en punctueel. Voor mij een lastig proces geweest, maar kreeg door Bram vertrouwen.

Heel goed geholpen

Heb gebeld met de vraag voor rechtsbijstand bij een ongeluk. Een heel fijn geholpen door Mr. Jansen. Zie ik de communicatie tussen mij en de verzekeraar overgenomen, vertelt welke stukken ik aan moest leveren en op deze manier geholpen om mijn schade te verhalen.

Zorgvuldig en oprecht

Ik heb REX advocaten ervaren en als een organisatie die oprecht met je meedenkt. Afspraken werden nagekomen de bereikbaarheid was altijd goed en als er vragen waren werd er ruimte gemaakt om hier op een professionele manier antwoord op te geven.

• Betrokkenheid

Heel erg professioneel en netjes. Ik ben erg goed geholpen, deze advocaat doet heel erg zijn best voor je en zet een stap extra om alles goed te regelen

• Betrokkenheid

Uitzonderlijk gedreven motivatie wat een vertrouwelijk gevoel geeft

Ik kan aangeven dat ik zeer positief gestemd ben met aanpak van REX Advocaten.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam in een moeilijke case. Goed bereikbaar en op de hoogte gehouden

• Betrokkenheid

Deskundige en zeer betrokken juridische bijstand

Rex Advocaten, vertegenwoordigd door Bram Jansen, heeft ons op uitstekende en deskundige wijze bijgestaan in een aansprakelijkheidsclaim en in een daarmee samenhangende medische tuchtzaak. In beide gevallen heeft Rex Advocaten ons op een doeltreffende wijze vertegenwoordigd en in onze richting steeds zeer adequaat gecommuniceerd over de voortgang.

Super!

Rex advocaten heeft mijn zaak overgenomen op een moment dat ik helemaal wanhopig was omdat mijn vorige advocaat niets deeden alleen maar wilde schikken. Ondanks het feit dat het een complexe zaak was zijn ze erin gesprongen, en niets dan lof! Ze zijn betrokken, profesioneel, reageren snel en geven je het gevoel dat ze er voor jou zijn en niet voor de tegenpartij.

Gesteund en gelijkwaardig geholpen

Bijzonder goed geholpen door T. Bueters. Bijzonder veel kennis van de zaak, informatief en oplettend. Gedurende de gehele afhandeling voelde ik mijn gesteund in mijn zaak op een prettige manier. Voldoende communicatie waardoor ik constant op de hoogte was van het geheel. Dank daarvoor!

• Betrokkenheid

Goede ervaring met REX advocaten bij een letselschade

REX advocaten heeft mij goed bijgestaan bij het afhandelen van mijn letselschade en dit voor mij tot een zo goed mogelijke afronding gebracht.

• Betrokkenheid

Deskundige en betrokken begeleiding van het proces.

Wij hebben de contacten zeer prettig ervaren en het eindresultaat was boven verwachting.

Deskundig en betrokken.

Ons is in een voor ons lastige periode veel werk uit handen genomen. Doordat de juridische kennis over letselschade niet dagelijkse kost is voor ons konden wij onze belangenbehartiging met een gerust hart aan Carolien Jansma overlaten.

• Betrokkenheid

Prettig bij gestaan door heer Pernot

contacten verliep erg fijn per mail en telefoon, vriendelijk en duidelijk in communicatie.

• Betrokkenheid

Echt top! Heeft me super geholpen.

Ik ben erg goed geholpen, alles werd me duidelijk uitgelegd! Ik ben erg tevreden met zijn manier van werken!

Excellent service!

Excellent service and professionalism by Carolien Jansma. She managed the case with great strength and patience, and with a positive outcome.

• Betrokkenheid

Prima ervaring, doortastend en duidelijke communicatie

Prima ervaring gehad met mevrouw Jansma, mindere ervaring met de verzekering, maar door continu de verzekeraar te benaderen heeft mevrouw Jansma een uitstekend resultaat bereikt, dank hiervoor. Ik raad Rex advocaten zeker aan voor het geval als iemand letselschade heeft geleden.

• Betrokkenheid

Fijne, zorgvuldige en deskundige begeleiding met een luisterend oor.

De heer B. Jansen heeft mij op fijne, zorgvuldige en deskundige wijze door dit moeilijke proces geholpen. Hij had ook een luisterend oor wanneer dat nodig was. Bij het dreigende verlies van mijn baan kreeg ik zelfs een adviseur toegewezen die mij begeleidde waardoor ik nu op een goede plek zit. Ik ben erg tevreden en Rex Advocaten is echt een aanrader in het lastige en emotionele proces van letselschade.

• Betrokkenheid

Ik ben erg blij dat mr. T. Bueters destijds mijn zaak over heeft genomen. In tegenstelling tot mijn toenmalige belangenbehartiger, had ik echt het gevoel dat ik gezien en gehoord werd. Ik had niet meer het gevoel er alleen voor te staan. Tevens was de communicatie duidelijk, prettig en werd er doorgepakt. Wat uiteindelijk heeft geleid tot een vlotte afwikkeling van mijn zaak. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Teersmortelweg 16

6602 BM Wijchen