Gewoon, en geweldig begeleiding met geen poes pas.

Er wordt goed naar je geluisterd en als belangenbehartiger heeft Bas Pernot voor mij een goed resultaat behaald met een mooi slot resultaat. Bravo.

• Betrokkenheid

Hele fijne samenwerking, werdt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken .

Goed geholpen

Goed en fijn geholpen door Fleur! Ze heeft echt haar best gedaan om mijn zaak zo goed mogelijk af te sluiten en dat is haar zeker gelukt! Heel erg bedankt!

• Betrokkenheid

Op alle fronten volledig voldoen waar je als mens in zulke situaties steun en behoefteaan hebt

Wij zijn de afgelopen vier jaren door Bas Pernod begeleid in een zaak die betrekking had op onze dochter en haar gezin. Het werk wat Bas Pernot voor haar en ons heeft verricht was tot in de puntjes perfekt. De communicatie was top en voor iedereen begrijpelijk. We werden elke keer tijdig en volledig op de hoogte gehouden van de voortgang in dit proces. Wij spreken dan ook graag onze dank uit voor de manier waarop hij ons hierin heeft bijgestaan.

• Betrokkenheid

Betere letselschade advocaat krijg je niet!

Vanaf het begin tot eind heeft dhr B. Pernot mij en mijn kinderen ontzettend goed begeleid in dit langdurige proces. Bas is open, eerlijk en duidelijk! Wat wij als erg fijn hebben ervaren. Ik hoop dat ik natuurlijk nooit meer een letselschade advocaat nodig zal hebben, maar anders kom ik zeker terug bij dit kantoor! Want wij konden ons geen betere advocaat wensen dan Bas! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

• Betrokkenheid

Een advocaat die er voor JOU is!

Een goede en eerlijke advocaat, prettig in de omgang, zonder dubbele agenda...dat zijn een paar woorden die Tim Bueters omschrijven! In mijn langdurige letselschadezaak heeft hij me met raad en daad bijgestaan en geadviseerd, hierover ben ik zeer tevreden!

Goede advocaat

Geweldig!

Alles keurig geregeld!Ook tijdens de rechtszaken !Hij hield overal rekening mee! Ik kan alleen maar zeggen:Zoek je goede betrouwbare Advocaat, neem deze. Wij hadden de heer Bas Pernot.

• Betrokkenheid

Zeer goed en deskundig geholpen

In een zeer verdrietige zaak hebben wij Bas Pernot leren kennen als iemand die echt voor je klaar staat. Altijd een luisterend oor te hebben geboden. Zoveel mogelijk voor je deed binnen de mogelijkheden die er waren. Ik raad Rex Advocaten en met name Bas erg aan.

Erg prettig

Ik ben enorm goed ondersteund door Bas Pernot, hij heeft mij iedere keer ge goed bijgestaan en de samenwerking was altijd erg fijn en vertrouwd.

Tevreden over de werkzaamheden

Dankzij mevrouw Fleur is de zaak succesvol afgerond met haar uitstekende hulp, begeleiding, betrokkenheid en professionele werk

Een prettige samenwerking met Rex Advocaten

Tijdens het proces heb ik een zeer prettige ervaring gehad met Rex Advocaten. Communicatie was persoonlijk, helder en snel wat zorgde voor een duidelijk beeld van de gang van zaken voor mij. Ook stond de advocaat open voor vragen en was realistisch in zijn toelichting over bepaalde keuzes.

• Betrokkenheid

Op een hele prettige, persoonlijke manier geholpen

In onze zaak zijn wij bijgestaan door Mr. Bram Jansen. Vanaf het eerste (persoonlijke) gesprek met Bram hadden wij veel vertrouwen in REX Advocaten. Bram was erg betrokken en het contact verliep uiterst prettig. Hij nam vanaf het begin veelal van onze zorgen weg, zodat wij ons konden richten op ons herstel. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en deskundigheid. Wij zouden hem dan ook ten zeerste aanbevelen.

Zeer goed bijgestaan

Bas Pernot heeft ons uitstekend geholpen om onze belangen te behartigen in een zeer emotionele zaak. De communicatie met Bas was fijn en persoonlijk en hij heeft zeer veel inhoudelijke kennis. Wij bevelen Bas, en daarmee REX Advocaten, ten zeerste aan. Nogmaals bedankt voor alles Bas (en Bram)!

• Betrokkenheid

Prettig contact en volledige afhandeling van mijn zaak

Het contact is erg prettig. Persoonlijk maar ook zakelijk en professioneel. In mijn complexe zaak ben ik erg goed geholpen en is alles volledig uit handen genomen.

• Betrokkenheid

Prettige en professionele begeleiding en behartiging.

Gezien als persoon, adequate benadering. Fijne communicatie en goed eindresultaat.

• Betrokkenheid

Ik ben naar volle tevredenheid bijgestaan.

In mijn zaak mbt het verhalen van letselschade ben ik bijgestaan door Tim Bueters. Op een prettige manier heeft hij gestreden voor mijn belangen en Ik ben zeer tevreden met het schadebedrag wat uiteindelijk is uitgekeerd en de expertise waarmee dit tot stand is gebracht.

• Betrokkenheid

Ondanks corona bleef er een goede samenwerking, met regelmatig contact

Op vragen van mijn kant werd goed gereageerd en was er snel contact. h Helaas was de tegenpartij enorm aan het traineren en hier zijn ze door rex goed op aangesproken. Jammer dat de tegenpartij dat traineren heel gewoon vond. Anders had e.e.a. sneller afgehandeld kunnen worden.

Erg goed

Behulpzame advocaat die streeft naar het beste resultaat, en dit ook behaald. Ik ben erg blij met de belangenbehartiger mw. Jansma.

• Betrokkenheid

zeer prettige samenwerking en snelle afhandeling

Kantoor Rex advocaten pakte mijn zaak snel op. Communiceerde goed en duidelijk. Zeer prettige samenwerking.

• Betrokkenheid

Fijne ervaring gehad, super goed gelopen door de heer Sax van der Weijden!

• Betrokkenheid

Betrokken, duidelijke kennis van zaken en heldere communicatie

Direct na het eerste gesprek hadden we vertrouwen in REX. Bram Jansen van REX is betrokken en vriendelijk en tegelijkertijd merk je dat hij veel kennis van zaken heeft. Zoals hij zelf al aangaf 'vriendelijk op de persoon, hard op de inhoud', dat is precies hoe wij het ervaren hebben en dat gaf rust en vertrouwen in een goede afloop.

Uitstekend!

Bram Jansen zorgde vanaf de kennismaking voor ontzettend veel rust en vertrouwen. Zijn deskundigheid in combinatie met de betrokkenheid tot de persoon zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben ontzettend dankbaar voor onze fijne samenwerking. Als ik de mogelijkheid tot een letselschadeadvocaat eerder had geweten had ik REX-advocaten veel eerder ingeschakeld. Een super kantoor, een die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

• Betrokkenheid

Bas is een uiterst betrokken advocaat

Ik heb goede ervaringen met Rex advocaten kantoor men heeft ons goed te woord gestaan ook op momenten dat onze advocaat Bas er niet was of niet beschikbaar was. Ben ze erg dankbaar.

Uitstekend, betrokken en deskundig

Mijn letselschade is zojuist tot een goed einde afgerond ! Wat ben ik blij dat ik voor Rex Advocaten heb gekozen. De doortastendheid , het advies heeft ervoor gezorgd dat we mijn dossier goed hebben afgesloten

Teersmortelweg 16

6602 BM Wijchen