Professioneel en klantvriendelijk

Professioneel en klantvriendelijk

• Geholpen door: mr. A.J.A. (Bert-Jan) Assink

Uitstekende, deskundige en vriendelijke begeleiding bij een zeer moeilijke echtscheidingszaak.

Advocate mevrouw Klüsener heeft mij meer dan zes jaar lang bijgestaan in een zeer moeilijke echtscheidingssituatie. Ze beschikt over uitstekende vakkennis en heeft mij in moeilijke situaties houvast geboden door haar duidelijkheid en pragmatisme. Bovendien was het contact met haar altijd bemoedigend, vriendelijk en aangenaam. Ik kan haar 100% aanbevelen.

• Geholpen door: mr. D.A. (Doris) Klüsener

Buitengewoon betrokken en kundig!

Mijn ervaring met Mevrouw Mr. Doris Klüsener is erg positief. De betrokkenhied, inzet en kennis helpen je vooruit in je dossier. Ze boekt resultaat en strijd voor je. Ik kan dan ook niet anders dan hen aanbevelen.

• Geholpen door: mr. D.A. (Doris) Klüsener

Mijn ervaring is dat wij bij de scheiding zeer goed en zorgvuldig zijn geholpen. Bij vragen van ons werd heel snel geantwoord en of geholpen. Dank voor alles.

• Vestiging: N.v.t.
  • Geholpen door: mr. A.J.A. (Bert-Jan) Assink

prima efficient en ter zake kundig

Een advocaat om aan andere aan te bevelen

Deskundige second opinion

Erg fijne samenwerking en second opinion van Doris gekregen. Heeft mij enorm geholpen om tot een goed resultaat te komen in Duitsland.

• Vestiging: Hengelo
  • Geholpen door: mr. D.A. (Doris) Klüsener

Er werd goed geluisterd naar mijn probleem en het is op een fijne manier opgelost.

Zeer behulpzaam en prettig

Wij waren blij een advocatenkantoor te hebben gevonden die onze zaak kon doen. De kwestie werd grondig uitgezocht en we kregen een gedegen advies. Daar nam Damsté ook de tijd voor. We hadden van tevoren een richtprijs afgesproken, maar Damsté had meer tijd nodig om de zaak goed uit te zoeken. Dat werd keurig gedaan, het werd niet afgeraffeld, maar netjes afgemaakt. Complimenten daarvoor. De communicatie over de duur van het onderzoek liet wat op zich wachten, dat kan Damsté wat pro-actiever oppakken. De afronding op het laatst t.a.v. de uiteindelijk te betalen kosten verliep qua communicatie ook niet helemaal vlekkeloos. Overall zeer tevreden over een gedegen advies waar wij mee verder konden.

• Geholpen door: mr. R. (Ronald) Blom

Top!

Goed meedenken. Fijne ervaring.

Prettig

Contact was altijd prettig. Kundig advies en je dacht mee in oplossingen

Competent en vriendelijk

Mr. Nikki van Mook heeft de zaak van mijn dochter Sanne op voortreffelijke wijze ondersteund.

Super gedaan àlles dankjewel

Prima samenwerking en advies

Prima samenwerking en advies

• Geholpen door: mr. I.C. (Isandra) Dunhof - Lampe

Mr Van Mook is echt aan te raden

Nikki is een advocaat die écht meedenkt en niet om de hete brij heen draait. Ze is scherp, betrokken en legt alles duidelijk uit. Dankzij haar voelde ik me gehoord én goed verdedigd. Absoluut een aanrader.

• Geholpen door: mr. N.P. (Nikki) van Mook

Goed contact, laagdrempelig, adequate adviezen, zeer kundig, duidelijk, vriendelijk.

• Geholpen door: mr. D.A. (Doris) Klüsener

Professionele organisatie die het belang van de klant voorop zet.

Ik heb een fijne samenwerking ervaren met Damsté advocaten - notarissen. In mijn specifieke geval ging het om een strafzaak. De deskundigheid en betrokkenheid van Stefanie hebben mijn situatie een stuk draaglijker gemaakt. Dankzij haar expertise in strafzaken heeft Damsté de zaak gewonnen.

• Geholpen door: mr. S. (Stefanie) Groothuismink

Over het geheel genomen fijne goede en snelle handelen

Ik heb ervaren dat we bij jou veel konden vragen om de dingen toch professioneel af te ronden. Ook het meedenken overnemen toen ik ziek werd. Dat een ander (John)voor mij het kon kortsluiten met jou.

Met vertrouwen teruggekeerd naar Damsté

Ik heb inmiddels voor de tweede keer gebruikgemaakt van de diensten van Damsté Advocaten in familierechtzaken. Net als de eerste keer ben ik zeer tevreden: ter zake kundig, snel, professioneel en accuraat. Alles werd duidelijk uitgelegd, ik voelde me goed begeleid en merkte dat er echt oog was voor mijn persoonlijke situatie. Een kantoor waar je met vertrouwen terecht kunt en waar kwaliteit en betrouwbaarheid vooropstaan.

kurze und effektive und erfolgreiche Handhabung des Sachverhaltes

Nach einer kurzen Erörterung des Falles und dem Austausch der nötigen Informationen wurden die Möglichkeiten des Vorgehens erläutert und eine Empfehlung ausgesprochen. Dies wurde kurzfristig umgesetzt was dann zum Erfolg führte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kommunikation
  • Beratung
  • Fachwissen
  • Engagement
  • Enschede
  • k.A.

Ik was zo blij met Nikki,ze heeft me zo goed geholpen met het advies hoe we het best konden reageren op de zaak,wat we wel en niet moesten doen en de manier van aanpak,gerust gesteld als het wat langer duurde,telkens weer ruimte had en mogelijkheden om te regelen.Voelde me meteen op het gemak bij haar en dat zorgde voor vertouwen.Alles uiteindelijk ten gunste van mij goed gekimen.Zou haar meteen weer om advies vragen.

Succesvolle intensieve weg afgelegd

We hadden een complexe zaak met een niet meewerkende Duitse wederpartij. De expertise en ook specifiek de Duitse taal van Tono Wevers hebben onze zaak tot sukses gebracht.

• Geholpen door: mr. A. (Tono) Wevers

goed en doeltreffend

De communicatie, zowel ten kantore als per email en whatsapp was effectief en vriendelijk. De acties voor informatie vergaring en de briefwisseling met betrokken partijen leidden tot tijdige en doeltreffende oplossing (het wegnemen van het beslag).

• Geholpen door: mr. L.E.M. (Loes) Zanderink

Betrokken, vlot en volledig advies

Joost heeft mij geholpen met het rond krijgen van mijn scheiding. Op basis van zijn advies heb ik de juiste keuzes kunnen maken om dit proces zo 'snel' mogelijk af te wikkelen. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn volledige advies, onderbouwing van scenario's en betrokkenheid gedurende deze periode. De communicatie verliep ook goed en snel. Ik zou hem zeker aanraden!

• Geholpen door: mr. J.W. (Joost) Haafkes

uiterst correcte afhandeling en goed advies

een prettige en persoonlijke behandeling van zaken

• Geholpen door: mr. J.W. (Joost) Haafkes

Top advocate die erg betrokken en deskundig was met mijn zaak

Ik heb een prettige samenwerking met mevrouw Klüsener gehad. Ze is erg betrokken,deskundig, communicatief en gaf me altijd goed advies mee.

Hengelosestraat 571

7521 AG Enschede