De gesprekken zijn altijd fijn verlopen. Zaken zijn op basis van feiten weergegeven en op een zeer professionele manier opgepakt. Dat was voor mij ook de insteek en we zaten wat dat betreft erg op 1 lijn. We hebben ook alles gewonnen, dus het werk (en de tijd) die we er samen in hebben gestoken heeft zijn vruchten af geworpen.
Peter, De aanleiding was minder leuk, maar de samenwerking met jou heeft mij veel geleerd en inzicht gegeven over ons rechtssysteem, wat voor mij als leek zeer verhelderend was. De overeenkomst die nu uiteindelijk is getekend is in mijn ogen op dit moment het maximum haalbare en ik ben er dan ook blij mee, want het had zomaar een heel slecht scenario kunnen worden. Nogmaals hartelijk dank, Michael Tulkens.
Ik heb een fijne samenwerking gehad en voelde me meteen serieus genomen. Ook heeft dhr. Verstappen steeds de juiste adviezen gegeven.
Mijn ervaring is een zeer goede begeleiding in mijn zaak. Dhr. Verstappen heb ik ervaren als een deskundig advocaat die zichzelf zeker inzet voor de cliënt. Daarbij geeft hij erg goed advies in hoe bepaalde dingen aan te pakken, of juist niet. Dit heeft dan ook geresulteerd in een zeer positief einde tijdens van mijn rechtszaak.
Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan. Er is geluisterd, advies gegeven en ook toen alles niet helemaal soepeltjes verliep is er snel en netjes gehandeld
Snel en correct afgewerkt.
Naar tevredenheid bijgestaan. Begrip en een luisterend oor en daarbij de juiste juridische adviezen.
Ondanks dat we goed geholpen zijn, had ik toch het gevoel dat je als man aan het kortste eind trekt.
Ondanks dat het er af en toe uit zag dat we het niet geen redden met mediation, hebben we het mede dankzij de begeleiding en duidelijke uitleg van Concetta toch gered, ik heb er vrede mee hoe alles geregeld is.
Deskundig, vriendelijk en naar volledige tevredenheid geholpen.
Een goede advocaat die weet waar hij over praat. Hij is betrokken en luistert oprecht naar je verhaal. Kortom ik heb er een erg goed gevoel aan over houden.
Het was een langdurig traject, waarbij ik uitstekend ben begeleid. Deskundig, compleet, geduldig en begripvol.
Wij zijn zeer tevreden over hoe Peter Verstappen de zaak heeft behandeld.
Zeer prettig contact, zeer deskundig. Vooral de praktische/pragmatische instelling is zeer gewaardeerd, waarbij er alle ruimte was voor emoties als dat nodig was.
Mr. Verstappen heeft mij nu 2x bijgestaan. Ik ben daar zéér zéér tevreden over, Mr Verstappen gaat 100 procent voor zijn cliënten. Hij geeft ook zeer goede raad. Wanneer ik Mr. Verstappen voor een 3x zou moeten hebben zou ik meteen weer contact met hem opnemen! Met andere woorden Mr. Verstappen is een Top Advocaat. Ik zou iedereen deze advocaat dan ook aanraden.
Zeer tevreden.
Mr Verstappen heeft mij op een bijzonder prettige manier begeleidt en vertegenwoordigd gedurende de scheiding. Hij is doortastend, dienstbaar, bijzonder vakkundig en snel in zijn manier van handelen. Wat mij daarnaast enorm aansprak, was het zijn gevoel voor integriteit. Mensen niet kapot maken, maar in alle redelijkheid en billijkheid binnen de kaders van wetten, regelgeving en de wensen van mij als klant, tot een zo goed mogelijke oplossing komen. Mr. Verstappen heeft op geen enkele moment gedurende het traject teleurgesteld, maar de voorgenomen doelen 100% en bijzonder snel weten te realiseren. Ik beveel hem dan ook hartelijk aan.
Prettige ervaring gehad met Mevr Trovatello. Heeft kennis van zaken, is betrokken en denkt met je mee.
Wij zouden deze advocaat aan iedereen aanbevelen. Erg betrokken, goed advies en steun. Tot 2x toe al gebruik gemaakt van haar diensten en iedere keer tot zeer grote tevredenheid.
Mierloseweg 2
5707AL Helmond