We hadden een aanvullend ouderschapsplan nodig. Ik vond in ons gesprek dat Peter goed luisterde naar onze wensen en gaf het gevoel van rust. Het komt allemaal goed zei hij. We hadden dit document snel nodig en dat heeft hij ook voor elkaar gekregen!. Top ervaring heel erg bedankt.
Ik heb TrovatelloVerstappen advocaten als zeer prettig ervaren. Laag drempelig en warm ontvangen. Houden goede tijds waarneming bij zodat de kosten voor de cliënt niet de pan uit reizen. Contacten werken als zeer prettig zowel telefonisch, in mails als op kantoor waarbij je als cliënt op nr 1 staat.
warm en zeer deskundig geholpen
Zeer prettige, onpartijdige en kundige begeleiding van onze echtscheiding
Het resultaat is goed, alleen de duidelijkheid miste ik. Kan aan mij liggen. Dat was een minpunt!
Zeer betrokken met goede adviezen.
Peter en ook de secretaresse hebben me voortdurend bij elk telefoontje goed geholpen . Verder natuurlijk ook vooraf goed ingelicht wat een echtscheiding procedure inhoud
Ik ben al vaker bij mr. Verstappen geweest in de afgelopen jaren. Hij heeft mijn belangen altijd zeer goed behartigd. Hij luistert goed, probeert een procedure te voorkomen maar als dat niet lukt, pakt hij wel door. Ik kan mr. Verstappen als familierechtadvocaat aanbevelen.
Ik heb mevrouw Trovatello ervaren als een kundig en goed onderlegd persoon. Ze komt altijd goed voorbereid in een reactie en communiceert uitgebreid en goed onderbouwd. Daarnaast is ze ook prettig in de omgang.
Top mediation en uitstekend werk uitvoering
Meester Verstappen heeft mij uitstekend begeleid in mijn echtscheiding. Hij neemt de tijd en geeft goed en eerlijk advies.
Mr Verstappen neemt ruim de tijd voor je en probeert door bemiddeling een gang naar de rechtbank te voorkomen.
Betrokken en aandachtige behandeling van mijn zaak. Af en toe wat kleine slordigheden in (schriftelijke) communicatie. Bij video-zitting rechtbank over voorlopige voorziening je niet door rechter laten uitdagen tot te krachtige stellingnames t.o.v. de andere partij, ook al is daar alle reden toe. Laat de rechter het maar zelf beoordelen en oplossen.
Tijdens mijn complexe scheiding ben ik op een zeer goede wijze bijgestaan. Duidelijke communicatie en goede en eerlijke adviezen Zeer prettige samenwerking.
Meester trovatello is een super betrokken advocate. Doet wat ze zegt en vecht voor haar client. Ze is een hele lieve vrouw maar in de rechtbank staat ze haar mannetje en laat ze niet met zich sollen. Dank zij haar eindelijk gerechtigheid mogen ervaren.
Ondanks de corona, is mijn ervaring met dhr. Verstappen uitmuntend verlopen. Ik kreeg goede informatie. Alles werd begripvol opgenomen en in ten goede uitgewerkt. Ik mag zeggen er was een nette afhandeling tussen beide partijen. Ik raad, indien nodig is deze advocaat aan, door kundig advies en de verwerking hiervan. Voor mij en mijn dochter uitmuntend.
Mevr. C. Trovatello heeft me uitstekend bijgestaan als advocate. Met elke vraag kon ik bij haar terecht. Wat voor mij het belangrijkste was is dat ik altijd bij haar het gevoel had is dat ze er voor me was voor en tijdens de zaak. Begrip,warmte en haar vriendelijke persoonlijkheid maakte het voor mij helemaal duidelijk. Deze vrouw is TOP!
Hele prettige samenwerking
persoonlijk, deskundig en goed benaderbaar
Mr Verstappen heeft mij uitstekend geholpen om het gewenste resultaat te bereiken. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en duidelijke communicatie hebben hieraan bijgedragen. Groet Wesley
Goed en deskundig advies
Ik heb me vanaf het begin gehoord, gezien en begrepen gevoeld. Concetta is vrijwel altijd goed bereikbaar en beantwoord meestal binnen 24 uur. Wanneer ik door de bomen het bos niet meer zag, wist zij mij met veel geduld alles uit te leggen en gerust te stellen. Jammer dat er niet zoveel mogelijk was want anders had Concetta veel voor mij kunnen bereiken. Mijn dank daarvoor!
Goed advies en deskundige begeleiding ontvangen van Mevr . Trovatello.
Puntje financiële mag iets duidelijker maar voor de rest perfecte service zeer doel gerecht uitstekende kennis van zaken. En een fijne advocaat om mee om te gaan
Op een open en plezierige wijze, hebben we onze zaak vorm gegeven. De zaak is naar tevredenheid afgerond.
Mierloseweg 2
5707AL Helmond