Deskundig

Zijn zeer goed geholpen door Ruud Verkoyen

• Betrokkenheid

De samenwerking was goed.

Hoewel we de zaak niet hebben gewonnen, was het advies goed en wisten we ook op voorhand dat de kans klein was. We hebben geen intensief contact gehad maar voor zover prima.

alles perfect gelopen

adequaat advies, prima samen case bestudeerd en oplossingen geformuleerd nadat de vakinhoudelijke kant mij duidelijk was.

• Betrokkenheid

Op alle fronten onbevredigend..

GCA in de arm genomen vanwege een conflict met gemeente over bouwvlak/bouwvergunning. Behalve het resultaat (nul op rekest) was de weg er naar toe ook behoorlijk onbevredigend: In eerste instantie stonden we niet hoog op het prioriteitenlijstje leek het, en konden we weken wachten op response op e-mails. Later wel beter maar nog zeker niet goed. Adviezen waren ook niet denderend, we moesten zelf met het idee komen om een correctie te eisen op een brief van de gemeente met feitelijke onjuistheden. De deskundigheid leek ook beter dan ie was. Op cruciale punten liet de advocaat zich verrassen en bleek hij niet over een plan B of creatieve ideeën te beschikken. Betrokkenheid, alleen tijdens de cruciale fase (gesprek met gemeente) leek die er te zijn, maar ervoor en erna, nauwelijks.

• Betrokkenheid

Adequate, snelle behandeling van de zaak

Goed advies en tactische insteek.

betrokkenheid

opdracht uitgevoerd zonder moeilijke vragen te stellen.

Zeer professioneel

Prettig om mee samen te werken, goed overleg en terug koppeling. Snel antwoord op gestelde vragen. Kantoor is aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige manier van samenwerking. Beeld schetsen-scenario's bespreken. En wat me goed heeft geholpen is een prioriteitenlijst op te stellen en aan de hand daarvan keuzes te maken in het proces.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geholpen met een duidelijk advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Complexe vraagstukken worden goed en gestructureerd opgepakt. Het advies is to-the-point en goed onderbouwd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. Enige minpunt was de "hick up" in de communicatie eind 2017, waarvoor excuses zijn gemaakt en geaccepteerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor mij de eerste keer dat ik met een advocaat te maken kreeg. Imke is duidelijk, deskundig, klantgericht en zakelijk. Mijn ervaring is super ondanks de situatie. Voelde mij echt gesteund en kon daardoor ook rust momenten pakken. Echt een aanrader een top advocaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dat Ruud tot nog toe geweldig zijn best heeft gedaan om deze zaak tot een goed einde te brengen. Ik heb er alle waardering voor hoe hij deze zaak tot nog toe behartigd heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zaak voorgelegd aan Niels Crooymans en deze heeft samen met Patrick Grijpstra zaak bekeken en Patrick heeft deskundigen in geschakeld en rechtzaak bijgewoond. Toen was duidelijk dat zaak goed zou verlopen dan duurt wachten lang voor definitieve uitspraak er is. Kan er eigenlijk niet veel aan verbeteren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn super goed geholpen door Patrick Grijpstra,onze dank daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige manier van samenwerken met Goorts en Coppens, en in dit geval met Thomas.....het is zo af en toe (kennelijk) nodig dat er een brief van hun op de mat valt...raar dat debiteuren dan wel snel kunnen reageren (lees: betalen). We hebben een goed contact met Thomas en hij geeft ook open en eerlijk aan of er succes te behalen is en of eventueel procederen zin/nut heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is naar tevredenheid, naar wens en volgens afspraak verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de scheiding iets te lang duren. Van Martien zijn kant lukte het niet zo goed om de gegevens die hij moest hebben bij elkaar te krijgen. Daar bij was Imke een paar keer op vakantie en een paar keer ziek. Wat eigenlijk in een paar weken geregeld had kunnen zijn heeft dus een dik half jaar geduurd. Daar baalde ik wel een beetje van. Ben dus blij dat het nu afgerond is. Bedankt groeten Paulien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het lijkt wel wat overdreven, maar de punten zijn echt gemeend. Wesley was eerlijk, had begrip voor de situatie en dacht mee om oplossingen te vinden. zijn tip om opnieuw te gaan praten, heeft uiteindelijk een positief resultaat opgeleverd. ook de snelle afhandeling -schrijven van een brief- en dat hij tijdens een personeelsuitje mijn telefoontje beantwoordde, stelde ik enorm op prijs.

Heuvelstraat 14

5751HN Deurne