zeer betrokken

prima geholpen erg deskundig

• Geholpen door: C.J. Vermaase

De communicatie verliep helder en zorgvuldig en het gewenste resultaat is behaald.

De communicatie verliep vriendelijk, helder en zorgvuldig. Ondanks dat het wel lang heeft geduurd is het gewenste resultaat behaald. Daar gaat het uiteindelijk om. Er was veel inlevingsvermogen in de situatie en daardoor kon er goed meegedacht worden hoe het resultaat gehaald kon worden. Mijn dochter waar het om ging als slachtoffer is zo min mogelijk betrokken waardoor zij zo min mogelijk belast is. Dat stel ik zeer op prijs.

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Aardige, behulpzame, geduldige, begripvolle en vooral duidelijke manier van handelen

Door verschillende persoonlijke omstandigheden was het een ietwat lang traject geworden, maar ik ben zeer tevreden over het behaalde eindresultaat.

Goede planmatige aanpak

Prettige menselijke benadering

Heel de procedure duidelijk geïnformeerd over alles. Goede uitleg wat er mogelijk was en of het haalbaar was. Alle voor en na's goed doorgesproken. Gevoel dat het echt om mij draaide, wat mijn wensen waren. Indien nodig snel contact mogelijk. Altijd antwoord op vragen.

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Prima contact alleen jammer dat ik Mevr Vermaase een keer gesproken heb ,en de rest via mail of telefonisch .

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Fijne advocaat die goed inspeelde op de vraag

Correcte behandeling. Zou haar aanbevelen aan vrienden.

Super tereden

Ik ben echt super blij met Caroline Vermaase. Je wordt op een persoonlijke manier te woord gestaan. Je bent geen nummer maar een mens. Ook reageert zij snel op je vragen. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Een goed en betrokken advocatenkantoor

Een goed en betrokken advocatenkantoor

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Goed, duidelijk.soms wel lang wachten op respons

Goed geholpen, duidelijk, goede inzet alleen soms lang wachten op respons/terug koppeling

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Vriendelijk, mee denkend en aanpakkers

Super geholpen, en meer voor elkaar gekregen als van te voren gehoopt.

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Ik voelde mij 100% gehoord in een voor mij chaotische, pijnlijke en onzekere periode

Caroline zag mijn uniciteit en doorzag in één gesprek de problemen die mijn ongeval veroorzaakte. Ze heeft mijn zaak uitstekend vertegenwoordigd.

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Persoonlijk, rechtvaardig en krachtig!

Fijne ervaring, Ik voelde mij erg gesteund. En we zaten goed op lijn erg belangrijk! Empathie was zeker ook aanwezig en ik wil jullie nogmaals danken voor de goede afloop! Vriendelijke groet,

Deskundig en betrokken

Met deskundigheid en betrokkenheid heeft mevrouw Vermaase adequaat mijn zaak afgehandeld, waardoor ik eindelijk een langdurige kwestie heb kunnen afsluiten.

• Geholpen door: C.J. Vermaase

super goed echt goed gedaan

Dit kantoor weet waar het over gaat, neemt de tijd voor je, heeft empathie, weet hoe de verzekering wereld werkt. en weet goed wat je kunt verwachten. Kort om ik voel me gehoord en kon me verhaal goed kwijt en kreeg steeds goede adviezen

• Geholpen door: C.J. Vermaase

Deskundig en netjes afgehandeld.

Belangrijkste is deskundigheid, waarbij een persoonlijk tintje ook goed heeft gedaan. Ondanks de reden waarom we een advocaat nodig hadden, is het allemaal keurig verlopen. Petje af.

Top advocaten bureau

Hele goede ervaring met deze advocaten kantoor Vermaase. Heel veel steun gehad en heel professioneel .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mij erg gehoord gevoeld. U nam mij serieus. Ik heb de open en eerlijke communicatie als prettig ervaren. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mij erg gehoord gevoeld. U nam mij serieus. Ik heb de open en eerlijke communicatie als prettig ervaren. Jullie zijn goed bereikbaar. Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Soms was er een lange tussenpoze. Ik snap dat u dan wel bezig bent. Een mail dat u bezig bent en het onderzoek nog loopt zou wel fijn zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals verwacht prima werk geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Caroline, heeft mij perfect ondersteunt & geholpen door het gehele process. Een aanrader als advocaat ! Vriendelijke groet Jim Meyer !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele prettige ervaring. Je wordt goed geholpen , je wordt op de hoogte gehouden. Ik zal zeker iedereen dit advocatenkantoor aanraden! Ik bedank in iedergeval C.J vermaase voor haar goede hulp.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer deskundig,open,betrokken begeleiding na mijn ongeval gehad met steeds een goede terugkoppeling over een langlopende letselschade zaak. Veel duidelijkheid en uitleg gehad en er wordt echt naar je geluisterd daarbij een enorme steun in de rug geweest tijdens een zeer kwetsbare tijd , ik beveel dit kantoor dan ook ten zeerste aan .

Burg. Pabstlaan 10 E3

2131XE Hoofddorp