Zeer goed en legt alles duidelijk uit als je nog vragen hebt krijg je daar ook uit leg voor als de dingen niet snapt. Het is een aanrader voor mensen. Goed advocaat.
zie boven .... raad ik iedereen aan .
Alles goed en netjes geregeld!
Ik ben zeer tevreden over Mevr Koster! Aangezien ik nog nooit gebruik heb hoeven maken van een advocaat en niet wist wat het allemaal inhield heeft ze echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Mocht ik ooit nog weer juridische hulp nodig hebben dan meld ik me zeker weer bij jullie Advocaten Kantoor!
Mevr. Rijs heeft ons ten alle tijd goed bijgestaan.
Ik heb nog nooit contact met een advocaat gehad, dit was mijn eerste ervaring, het was heel fijn en goed en met beide benen op de grond, zeer tevreden.
Bijgestaan door mevrouw Koster in een zaak familierecht, natuurlijk gewonnen. Zeker een aanrader!!
Goed werk verricht.
er is voldoende contact geweest en ze hebben duidelijke kennis van zaken.
Ik heb Marije ervaren als een hele betrokken en deskundige advocate die belang toont in het groter geheel en aandacht heeft voor wat eea tussen ouders betekend voor kinderen. Betrouwbaar, snel in terug reageren en meedenkend. In een nare situatie een prettig persoon om naast je te hebben!
....
Er fijn eerste gesprek gehad en daarna heeft mevr. Rijs mij verder geholpen met de echtscheiding. Altijd goed advies en duidelijke afspraken. Mocht het ooit nog nodig zijn wil ik zeker weer geholpen worden door mevr. Rijs.
Altijd een luisterend oor was er iets zo snel mogelijk komen en het werd geregeld dit was mijn ervaring een kantoor waar je,je thuis voelt.
Er was snel en correcte hulp en communicatie aanwezig, richting zowel cliënten als naar ons als bewindvoerders.
Prima laagdrempelig contact, snelle service
Zeer fijne gesprekken. Goede uitleg. Als ik de zaak opnieuw moest doen zou ik weer voor DHR Seker kiezen.
In een korte tijd een zo goed mogelijke ondersteuning geweest.
Ondanks voor mij geen positieve uitslag. Maar toch ben ik tevreden met de begeleiding. Mvg cor van Barneveld
Alle respect en waardering .. Ik heb een geweldige advocaat en uitstekend gepresteerd dingen .. Heel erg bedankt
Al 7 jaar lang word ik bijgestaan door Mevr. mr. M. Rijs. Zonder haar zou ik niet voor elkaar krijgen wat er allemaal voor elkaar gekregen is. Ze is altijd heel erg eerlijk in wat de kansen zijn, en biedt daarbij goede hulp. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Prettig en kundig door dhr. Seker geholpen. Hij heeft mij goed geadviseerd in een ingewikkelde zaak. In de communicatie is hij zakelijk en scheidt hij heel goed hoofd- en bijzaken. Als ik ooit weer een advocaat nodig heb, zou ik zeker weer voor dit kantoor kiezen.
Haksbergerstraat 231
7545GH Enschede