Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen leveren de beoordelingen duidelijke uitleg en tijdige updates. De dienstverlening wordt beschreven als professioneel en bekwaam, met een persoonlijke en attente benadering. Klanten voelen dat er naar hen geluisterd wordt en worden ondersteund tijdens het proces. De ervaring wordt als betrouwbaar en geruststellend omschreven.
Ik had met mijn scooter een ongeluk met een fietser. Mijn advocaat wist het toch voor elkaar te krijgen dat tegenpartij zich aansprakelijk stelde en ik een letselschadevergoeding kreeg. De communicatie was zeer duidelijk, correct, net en vriendelijk. Ik hoefde nooit lang op de actie/reactie van de advocaat te wachten.
5 August 2026
Hans
Vlaardingen
Top advocaat die echt met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat. Hij hield me goed op de hoogte en heeft zich echt ingezet voor mijn zaak. Zeker een aanrader!
29 July 2026
Rami Ben Maimoun
Leiden
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail en wanneer nodig werd ik gebeld.
20 April 2026
Rami
Leiden
Ik ben op professionele wijze geholpen. Er was begrip voor mijn situatie. Het voelde vertrouwd.
17 April 2026
Leo van Haaften
Stolwijk
We zijn ontzettend dankbaar voor de begeleiding van mevrouw Barendregt bij onze letselschadezaak. Vanaf het eerste gesprek voelden we meteen dat we bij haar in goede handen waren. Ze luisterde echt naar ons, legde alles duidelijk uit, reageerde altijd razendsnel en zat altijd boven op de zaak. In een lastige periode gaf haar betrokkenheid en deskundigheid ons veel vertrouwen. Wat we vooral waardeerden, is haar persoonlijke aanpak ; oprechte aandacht in plaats van afstandelijkheid. Dankzij haar inzet en vasthoudendheid is onze zaak netjes en eerlijk afgerond. We zijn haar enorm dankbaar en bevelen mevrouw Barendregt en haar kantoor van harte aan!
16 February 2026
Ben
Rotterdam
Ik ben uitstekend bij gestaan door mevrouw Barendregt van het begin tot het einde.
11 February 2026
N.M
Schiedam
Dankzij mevrouw Barendregt heb ik mijn onschuld kunnen bewijzen en is gerechtigheid geschied. Ze heeft mij geholpen om verder te gaan en mijn leven te verbeteren.
1 December 2025
Kristina Uzunova
Zoetermeer
Ik ben blij met de goede adviezen die ik gekregen heb. Ik mag terug zien op een goede samenwerking.
15 November 2025
Anita van Haaften
Stolwijk
Ik had nog nooit eerder een letselschade traject gevolgd, maar Priscilla Barendregt legde alles zorgvuldig uit. Tijdens het traject werd ik ontzorgd. Het gaf mij veel vertrouwen dat alles professioneel werd afgehandeld.
12 November 2025
Diede
Amsterdam
Wij hebben Priscilla van Solstad ingeschakeld in de zaak tegen onze gemeente, waarin wij hen aansprakelijk hebben gesteld voor het ongeval van onze zoon. We wisten dat dit geen eenvoudige zaak zou worden, maar dankzij haar inzet zijn we tot een praktische en voor ons bevredigende oplossing gekomen. Priscilla is benaderbaar, reageert snel en inhoudelijk sterk, en weet complexe juridische materie rondom overheidsaansprakelijkheid helder uit te leggen. Dankzij haar begeleiding voelden we ons gehoord en gesteund. Wij raden Solstad dan ook van harte aan!
2 October 2025
Sylvia
Niet relevant
Ik heb er bijna geen worden voor maar wat een topadvocaat klasse
1 October 2025
Abdelsamad
Rotterdam
Transparant,zeer prettige communicatie, geen vraag is teveel!
27 June 2025
Sarah
Capelle ad ijssel
Wat ik fijn vond is dat ik altijd goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Makkelijk bereikbaar. Vriendelijkheid, duidelijkheid krijg je allemaal. Ik raad mevrouw Barendregt zeker aan als advocate.
23 June 2025
Siham
Rotterdam
Als ik niet na 3 jaar was overgegaan naar een advocaat,was ik nu nog bezig en had ik zeker niet het resultaat gehad,die we nu bereikt hebben. Top Advocaat!
12 May 2025
Sanderina
Ridderkerk
Na ruim 3,5 jaar is mijn letselzaak naar volle tevredenheid afgerond. Mevrouw Barendregt heeft het proces nauwgezet gevolgd en mij gedurende het hele traject helder en volledig geadviseerd.
24 April 2025
Ayşe
Papendrecht
Om mijn ervaring kort samen te vatten: - Uitstekende communicatie - Duidelijkheid wat betreft verwachtingen en plichten - Ook vervolgstappen werden helder toegelicht - Beweegredenen werden altijd onderbouwd - Ik wist wat ik moest verwachten Ik hoop niet dat het zover komt, maar mocht ik weer betrokken zijn bij een letselschade zaak, weet ik wie ik moet benaderen.
12 January 2025
Daniel
Rotterdam
Priscilla reageert heel snel en is altijd duidelijk. Ze zet zich echt voor je in. Communicatie verliep heel fijn.
8 January 2025
Sasja
Krimpen aan den IJssel
Vanaf het eerste contact goed geholpen en geadviseerd, in een ‘wereld’ waar ik zelf geen ervaring mee had. De te ondernemen stappen werden goed uitgelegd en verhelderd als dat nodig was. Altijd snel reactie. Wel veel per mail, waar telefonisch contact soms makkelijker/prettiger is. Dat maakt het wat persoonlijker. Telefonisch contact was overigens wel altijd mogelijk als ik daar naar vroeg.
8 October 2024
Leanne
Nieuwerkerk aan den IJssel
Mevr Barendregt is enorm geduldig en denkt goed mee om zo de juiste en beste opties aan te bevelen.
10 September 2024
Jefferson
Capelle aan den IJssel
De mogelijkheden voor mij worden uiteengezet. Wat van mij werd verwacht word verteld De communicatie word in stand gehouden De tegenpartij word geconfronteerd En de strijd word aangegaan totdat de werk succesvol voltooid is.
14 August 2024
Marcelino
Zwijndrecht
Goede ervaring. Alles was op tijd naar mij gestuurd. Ik kreeg altijd antwoord op mijn vragen.
1 July 2024
Giles Inesia
Rotterdam
Communicatie verliep heel goed. Heel vlot en soepel. Alles wat mevrouw deed werd gecommuniceerd en ook alle correspondentie met tegenpartij was te zien. Ben super blij met wat mevrouw Barendregt gedaan heeft voor mij!
25 March 2024
Sanjay
Barendecht
Ik ben enorm dankbaar voor uw geweldige diensten!
8 March 2024
Lily
Rotterdam
Goed bereikbaar en altijd snel reageren.
3 January 2024
Gerda Noorland
Ridderkerk
Top ervaring gehad met alle hulp van dien.
12 September 2023
Karima