Prettige samenwerking!

Prettig om mee samen te werken, goed advies

Zeer goed.

Heldere adviezen, duidelijke communicatie, goed bereikbaar.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Goed en prettig geholpen!

Ik ben goed geholpen. Jolande is erg prettig in de omgang. Ze verteld je wat je kan verwachten en is helder en duidelijk.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Diederik houdt tot het toe de vaart erin.

Mijn ervaring met Maatwerk Advocaten is absoluut positief. Wat mij opviel is dat er in duidelijke en begrijpenlijke taal gecommuniceerd wordt. De resultaat gerichte houding en de goede communicatie over de voortgang van de stappen die gezet moesten worden heb ik als zeer professioneel ervaren. Kortom, een professioneel en gedreven advocaat met kennis van zaken.

• Geholpen door: Diederik Maat

Toegankelijk, vakkundig en waarnodig snel

zie voorgaand

alles voor de klant

Mijn ervaring met maatwerk advocaten ervaar ik als zeer prettig zij hebben de juiste kennis op het gebied van Arbeidsrecht. Ik ben door hen enorm geholpen.

Goede en gemoedelijke service

Onderling contact en communicatie en uitleg uitstekend

Vakkundig en betrokken

De communicatie was vriendelijk en betrokken en deskundig.

• Geholpen door: Diederik Maat

Deskundig geholpen en goed advies gekregen.

Mijn zaak werd direct goed opgepakt omdat er nogal haast bij was. Ondanks de tijddruk ben ik toch zeer goed en snel geholpen. En dat allemaal met een persoonlijk karakter. Een fijne ervaring en zeker een aanrader.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Uitstekend geholpen en belangen goed behartigd

Jolande heeft mij prima geadviseerd nadat mijn werkgever besloten had om tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst over te gaan. De vaststellingsovereenkomst is door goed onderhandelen op verschillende punten aangepast. Door de kleinschalige praktijk is er rechtstreeks en persoonlijk contact wat wordt gecombineerd met professionaliteit en deskundigheid. Kortom, erg tevreden over de verleende service.

Deskundig en voortvarend

Op de bonnefooi ben ik het kantoor van mw. De Nooij binnengestapt, na eerst een korte zoektocht via google gedaan te hebben. Al gauw werd mij duidelijk dat ik een goede keuze gemaakt heb. Ik kreeg goede en relevante informatie en mw. De Nooij was ook bereid om voorstellen van mijn kant aan te nemen. Vooral de voortvarendheid waarmee mijn 'zaak' werd behandeld heeft indruk op mij gemaakt. Het eindresultaat was voor mij heel positief.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Deskundig en goede snelle communicatie

Deskundig advies, prettige en snelle communicatie.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Snel, deskundig en zeer betrokken

Jolanda heeft werk, maar zeker spanning uit handen genomen, door het zakelijke deel van mijn onderhandelingen met mijn werkgever te doen. Ze heeft me in alles zorgvuldig en begrijpelijk geïnformeerd, meegenomen en betrokken bij besluiten. Zakelijk en met grote menselijke maat, met oog voor mijn wensen en noden.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Zeer betrokken en gedreven advocaat

Zeer betrokken zowel persoonlijk als bij de zaak. Maatwerk Advocaten beveel ik iedereen.

• Geholpen door: Diederik Maat

Ik ben zeer tevreden over Maatwerk Advocaten.

Betrokken advocaten die mij op een duidelijke en professionele manier advies konden geven.

adequate, correcte afhandeling

Ik heb de afhandeling van de betreffende zaak als zeer plezierig ervaren. Vlotte en correcte wijze van communicatie en deskundig advies!

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Jolande van Maatwerk Advocaten heb ik jaren geleden leren kennen. Zij heeft mij toentertijd uitstekend geadviseerd. Recentelijk heeft zij mij, met haar goede vakkennis en open persoonlijkheid, prima bijgestaan. Haar gedegen kennis, wil tot medewerking en goed kunnen verplaatsen in de situatie, hebben gezorgd voor een uitstekende afronding. Jolande kan ik in arbeidsrechtelijk gerelateerde zaken, van harte aanbevelen.

Duidelijk en helder

De risico's werden duidelijk en helder uitgelegd. Daardoor kon er een goede strategie worden gevolgd die uiteindelijk een positief resultaat bracht.

• Geholpen door: Diederik Maat

Zeer plezierig, inlevend en deskundig.

Aan bovenstaande niets toe te voegen!

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Zeer kundig, communicatief sterk en fijnbesnaard

De manier waarop Diederik mijn zaak heeft verdedigd was van grote klasse. Hij voorzag alle knelpunten, en had hierop passende oplossingen. Zodat de zaak naar mijn volledige tevredenheid kon worden afgesloten. Topper in zijn niche!

• Geholpen door: Diederik Maat

Helder, to-the-point, efficient en effectief.

Diederik heeft mij in meerdere zaken bijgestaan. Zijn advies en communicatie zijn altijd helder en to-the-point. Dit heeft zonder uitzondering geleid tot een vlotte afhandeling met een bevredigend resultaat.

professioneel

dhr Maat heeft ons in de aanvang fase naar de rechtzaak professioneel bijgestaan. duidelijkheid in afspraken , voldoende tijd genomen om uitleg te geven naar de zitting en een fijne afhandeling naar de uitspraak

• Geholpen door: Diederik Maat

Erg blij met de manier waarop ik ben geholpen

Jolande heeft me uitstekend geholpen, zou het aan iedereen aanbevelen.

• Geholpen door: Jolande de Nooij

Zeer correcte benadering en zeer goede juridische bijstand

Goede ervaring en bij mogelijke juridische vragen in de toekomst zal ik zeker direct contact opnemen met Maatwerk advocaten.

prima en deskundige dienstverlening

ik ben adequaat en deskundig geholpen, met altijd snelle reactie op vragen.

Kraneweg 48

9718JS Groningen

Over Maatwerk Advocaten

Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht! Van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, ZZP-er, stichtingen, profit of non-profit organisaties. Wij denken graag met u mee en springen in de bres als het nodig is. Wij realiseren ons dat iedere zaak een eigen aanpak en Maatwerk vraagt. Maar het wiel hoeft niet elke keer opnieuw te worden uitgevonden. Dat is het voordeel van werken met een Maatwerk- specialist. Maatwerk Advocaten heeft zich gespecialiseerd in het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht en kan daardoor uw zaak snel doorgronden

Over Advocaatscore.nl