Het contact liep telefonisch was prettig en duidelijk. Ik kreeg snel een reactie op mijn vragen.

De advocaat Marion Scholtes heeft mij goed bijgestaan en mij goed geadviseerd over mijn contract. De afspraken liepen vlot en ze heeft mij duidelijk gemaakt wat er in het contract stond. Prettige samenwerking.

• Geholpen door: M.W.A. Scholtes

Ik ben super kundig en betrokken bijgestaan.

Een collega/bestuurder in het onderwijs heeft mij Dhr. M. Dekker aanbevolen. Met grote kennis op onderwijskundig juridisch gebied heeft hij mij op zeer betrokken, professionele en vakkundige wijze bijgestaan in een arbeidsconflict met mijn werkgever, een groot schoolbestuur. Met een voor mij uitstekend resultaat is het traject beëindigd naar volle tevredenheid van beide partijen.

• Geholpen door: M.R.A. Dekker

Uitstekende service, oprechte betrokkenheid, heldere communicatie.

Marcel Dekker heeft mij vakkundig bijgestaan. Ik heb zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle manier van reageren en advies als zeer prettig ervaren. Toegankelijk, integer, professioneel, van harte aan te bevelen!

uitstekend advies en bemiddeling

Wilco Brussee heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen met bemiddelen.

Uitstekende service

Ik zou iedereen Brussee Lindeboom advocaten aanraden. De service en communicatie is heel goed. Er is uiterst uit mijn zaak gehaald en ben zeer tevreden. Marcel is deskundig, een goede advocaat en geeft je de juiste begeleiding. De communicatie verliep vlot en soepel.

• Geholpen door: M.R.A. Dekker

Excellent communication and expertise.

I would always recommend Brussee Lindeboom advocaten office for excellency and efficiency in meters of working and educational law. My case was handled professionally and fast. Mr. Brussee was keeping open communication with me during all stages of the process keeping me informed and taking the next step only after discussing it with me in the first place.

• Geholpen door: W. Brussee

Marion Scholtes heeft ons in een complexe zaak op een rustige en doortastende wijze bijgestaan.

Marion was in staat om op belangrijke momenten in een juridisch proces het overzicht te brengen en rust te creëren, waardoor zorgvuldige bestuurlijke besluitvorming kon plaats vinden. Bij het opstellen van het juridisch verweer vond zij de juiste lijn en argumentatie. Daarnaast communiceert zij prettig en direct.

• Geholpen door: M.W.A. Scholtes

De juiste kennis bij het dossier en inzet diverse passende stijlen gesprekstechnieken.

Casus wordt serieus en vlot opgepakt. Dezelfde dag nog een reactie per mail of gsm.

Uitstekende service en raad

Goede samenwerking o.a door de communicatie. Uitstekend advies gekregen.

• Geholpen door: S. Kruithof

geweldige waardevolle ondersteuning en adviezen

Mr. Brussee heeft mij geweldig bijgestaan. Mede dankzij zijn wijze adviezen en visie, heb ik de juiste oplossing aangeboden gekregen. Mede door de ondersteuning van Mr. Brussee kan ik op de juiste wijze een nieuwe toekomst op gaan bouwen.

Vriendelijk, praktisch en professioneel

Ons juridisch dispuut met DUO is door mevr. Kruithof. zeer snel verholpen. Zonder haar vriendelijke, zeer praktische en professionele hulp hadden we dit nooit kunnen bereiken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanvakelijk moest er meer duidelijkheid ontstaan in de casus. Gaandeweg werd de advisering stelliger en steviger en bleek uiteindelijk ook goed stand te houden bij rechter en WW-plus. In de relatie verliepen de contacten uiterst prettig. Zeker aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mr Brussee heeft mijn belangen zeer kundig én succesvol behartigd. De communicatie was uiterst soepel en zeer snel. Fijne samenwerking ervaren voor een gemeenschappelijk doel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heer Lindeboom heeft mij uitermate deskundig en op een prettige, adequate manier bijgestaan tijdens mijn ontslagprocedure. Hij toonde gedrevenheid en betrokkenheid om alles op een voor mij zo goed mogelijke manier af te ronden en er was een goede en snelle communicatie tijdens het gehele proces.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de inhoudelijke (juridische) deskundigheid en de vertaling hiervan naar de praktijk. Een klein minpuntje in dit proces was dat het aanvragen van de ontslagvergunning eerder had kunnen plaatsvinden. Helaas was dit door drukte onmogelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mr Lindeboom took over my case after being recommended by another top lawyer in The Hague. I was in dire straits and desperately needed help, and Mr Lindeboom graciously helped me and made it possible for me to retain his services. He showed himself to be a logical, calm, honest, experienced advocate and in possession of great expertise in the area of employment law. The case lasted for over two years. I would definitively not have been able to get through it without Mr Lindeboom.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sanne Kruithof heeft op uitermate deskundige en succesvolle wijze onze gecompliseerde zaak begeleid. Zij gaf de allerbeste tips om de nodige bewijzen te vergaren. Kortom, we zijn haar erg dankbaar voor haar doortastende, maar zeker ook vriendelijke inzet. Wij betwijfelen het of wij het zonder haar hadden gewonnen. Sanne alle lof komt jou toe. Duizendmaal dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De dienstverlening, deskundigheid en snelheid waarmee is gewerkt vind ik professioneel en gaf mij veel vertrouwen. Mocht ik (onverhoopt) in de toekomst nogmaals juridische ondersteuning nodig hebben, dan ben ik aan het goede adres.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij werken al jaren met Brussee en Lindeboom Advocaten en zijn zeer tevreden over onze huisadvocaat: dhr. Dekker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Marion Scholtes adviseert ons altijd uitstekend, zo ook weer in deze casus. Ze adviseert inhoudelijk scherp, snel en adequaat. En houdt bij haar adviezen de dagelijkse praktijk van het onderwijs goed in het oog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevrouw Kruithof is zeer betrokken, behulpzaam en kundig. Ik ben erg te spreken over hoe zij mij geholpen heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies. Goede ondersteuning. Fijn persoonlijk contact.

Koninginnegracht 60

2514 AE Den haag