Door mr. W. Brussee ben ik op een uiterst prettige wijze begeleid in een afwegingsvraagstuk die ontstond na een probleem bij het volgen van een beroepsopleiding. Door de juiste afwegingen te maken is het gelukt een juiste strategie te bepalen die mij in staat stelde dit probleem zonder juridisch wapengekletter op te lossen. Ik kan nu zonder problemen verder.
Willem heeft snel, adequaat en kundig gehandeld. Hij was goed en snel bereikbaar. De lijnen waren kort en hij was erg betrokken. Zijn adviezen waren helpend en gaven mij het inzicht in het feit dat ik mijzelf te kort zou hebben gedaan. Dankbaar dus en ook mbt tot de nazorg. Willem kwam op de lijn mbt de afhandeling en vroeg hoe het mij verging. Kort samengevat erg tevreden en hem aangeraden aan mijn collega.
Bedrijfsnaam | TipTopenzo |
Na een kort bericht werd snel alle tijd voor mij gemaakt. Zorgvuldig, bekwaam en duidelijk ervaren en ook nog met zorg voor mij als mens in deze situatie werd ik voorzien van advies en bijstand.
Duidelijk, heldere communicatie, betrokken houding.
Marion heeft mijn zoon fantastisch begeleid. Met veel begrip en empathie voor zijn situatie heeft ze hem toch zijn eigen keuzes laten maken. Dit is echt belangrijk voor hem geweest. Hierdoor is de schade aan zijn zelfbeeld beperkt gebleven.
De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren in een voor mij lastige situatie. Het was fijn om te ervaren dat Willem voluit voor mijn belang ging. Deskundig en betrouwbaar. Kortom: van harte aanbevolen!
Willem werkt op een doeltreffende, zakelijk en prettige manier naar een gewenst eindresultaat en houdt de client goed op de hoogte van de vorderingen en de mogelijkheden.
In een rechtszaak inzake en geschil in personele zin heeft dhr. Brussee ons deskundig en met uitstekend resultaat ondersteund en begeleid.
Bedrijfsnaam | SWV ZHW |
De heer Brussee heeft mij met zijn grote kennis van onderwijs en juridische zaken zeer goed geholpen en daarnaast veel oog gehad voor wat ik als client nodig had aan coaching om om te gaan met de emotionele impact van een juridisch conflict. Daarnaast ben ik zeer te spreken over zijn toon en behoud van decorum, zelfs op momenten waarbij het juridische getouwtrek soms de neiging geeft om dit uit het oog te verliezen. Al met al, zeer tevreden, met de ondersteuning en het resultaat.
Bedrijfsnaam | Atlascollege |
Ik waardeer de hulp die Willem Lindeboom mij heeft gegeven enorm. Door de goede (eerlijke) adviezen en fijne ondersteuning vanuit hem is mijn zaak positief afgesloten. Zeker een aanbeveling!
Bedrijfsnaam | Kaylee |
Wilco Brussee heeft ons gedurende vier jaar juridisch ondersteund bij een complexe onderwijszaak. Hij zat destijds erg snel in de materie en toonde altijd veel initiatief. Het contact met hem hebben wij als aangenaam ervaren, wij hadden ons geen fijnere advocaat kunnen wensen.
Snel, accuraat en scherp in zijn analyse. Is overtuigend in onderhandelingen en treft daarbij de juiste toon. Weet zijn resultaat te bereiken. Wij hebben zijn ondersteuning zeer gewaardeerd. Raad van toezicht van een onderwijsinstelling
Bedrijfsnaam | anoniem |
Zoals de titel aangeeft: zeer tevreden over de inhoud van de advisering en het afhandelen van alle zaken die we samen hebben gehad. Enige minpuntje: een enkele keer mag de reactietermijn sneller, zodat er eerder stappen ondernomen kunnen worden. Er wordt erg meegedacht, zeker ook als je oplossingen vanuit de bedoeling der wet zoekt in plaats vanuit de letter der wet.
Bedrijfsnaam | SPOVenray |
Op aanraden van een oud-collega (ook jurist) heb ik contact gezocht met mevrouw M. Scholtes. Het zakelijk geschil dat ik had met mijn voormalige werkgever heeft zij vakkundig opgepakt, mij zeker ontzorgd, het (professionele) contact met mijn werkgever overgenomen en de zaak voor (in ieder geval mijn kant) naar tevredenheid tot een goed einde gebracht.
Bedrijfsnaam | n.v.t. |
Mr. Lindeboom heeft voor mij mijn rechtszaak gewonnen en daar ben ik hem dankbaar voor. Vanaf het begin gaf hij mij een goed gevoel en vond ik hem een betrouwbare persoon. Hij geeft eerlijk advies en zegt direct waar het op staat. Dingen moesten vaak last-minute gebeuren, maar het was heel fijn dat hij ook buiten kantooruren bereikbaar was en soms tot in de avonduren voor mij doorwerkte.
Marion is deskundig en wanneer ze iets niet weet dan zoekt ze het op. Ze komt haar afspraken na en reageert snel op mail en telefoontjes. De reden om Marion in te schakelen was niet prettig en dan maakt haar expertise veel goed.
Mijn ervaring met Brussee Lindeboom is positief. Rustig, inhoudelijk goed doorvragen en daarna de ervaring die er bij dit advocatenbureau duidelijk is inzettend. Ik waardeer vooral het goed mee vooruitdenken met wat de consequenties van bepaalde keuzes kunnen zijn.
Bedrijfsnaam | Alfrink College |
Willem is open en toegankelijk, goed benaderbaar en weet de 'zaak' goed in te schatten. Met kennis van de aangelegen wetgeving weet hij op de juiste wijze te interveniëren.
Bedrijfsnaam | Florion |
My lawyer was very responsible and supportive for my case. My case went very smoothly after he involved into my case. I really appreciate his work.
Openbaar Onderwijs aan de Amstel in Amsterdam laat zich al jaren naar volle tevredenheid adviseren en bijstaan door Brussee Lindeboom Advocaten. Mijn ervaring is heel positief. In de jaren dat ik met Marcel Dekker samenwerk is hij uitstekend opgekomen voor onze belangen en dat betekent in de praktijk voor de belangen van onze leerlingen. Hij weet precies wat er in onderwijsland speelt en wat wel en niet belangrijk is. In complexe situaties heeft hij ons kundig bijgestaan en heeft hij geduldig al het materiaal verzameld om onze verdediging te voeren. Zijn pleitnota's zijn ijzersterk en volgen een heldere lijn, zijn pleidooien bij de LKC, GPO of rechtbank zijn van hetzelfde kaliber. Zijn inbreng in deze kwesties heeft tevens onze werkwijze en dossieropbouw verbeterd. Ik heb veel van hem geleerd. Taco Stroo, lid managementteam Openbaar Onderwijs aan de Amstel
Bedrijfsnaam | Openbaar Onderwijs aan de Amstel |
Een bureau met oog voor de menselijke maat en daarnaast inhoudelijk en procesmatig sterk. Ik heb de ondersteuning als erg prettig ervaren.
Op een oriënterende vraag kregen wij al een heel goed en uitgebreid antwoord. We besloten te kiezen voor Brussee Lindeboom Advocaten. De firma handelde zeer snel en accuraat, was reëel in de kosteninschatting, het contact was prettig, het resultaat precies waar we op hoopten, en de kosten achteraf waren ook heel reëel. Ik zou deze firma zeker aan iedereen aanbevelen.
Juridische vragen komen zelden gepland, vaak ongelegen en moeten meestal onder tijdsdruk worden beantwoord. De ondersteuning van Brussee Lindeboom heb ik als prettig ervaren omdat zij in de dynamiek het vraagstuk meebewogen. Snelle respons waar het nodig was en opvolging met verstandig advies over verschillende scenario's nadien.
Bedrijfsnaam | rector-bestuurder |
Adequate advisering Prettig en vlot contact
Bedrijfsnaam | Waerdenborch |
Luisterend oor. Duidelijke strategie