Erg tevreden, Ton heeft mij goed geholpen en begeleid bij een conflict met een medewerker.
Prima bemiddeling en zeer deskundige aanpak.
Een ingewikkelde casus inzake personeelsrecht Onderwijs is zeer deskundig en adequaat opgepakt, zowel inhoudelijk als in de bijeenkomsten met de andere betrokken partijen. Goed voorbereid, snel tot de kern van de zaak en communicatief voortvarend zonder poespas of rekken van het tijdsproces. Kortom, een partij waar ik graag zaken aan voordraag en.. je krijgt waar voor je geld!
Advocaten die meedenken en begrijpen wat er speelt!
Er werd begrip getoond voor de situatie en tevens advies op maat gegeven. Dat is wat ik zoek!
Ton is een zeer toegankelijke en ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Hij heeft mij snel en doeltreffend geholpen!
Ik voelde me gezien, gehoord en daadwerkelijk ondersteund door Desiree en David.
Desiree weet heel goed haar vaak. Ze laat je op je gemak voelen. Je voel je gehoord, begrepen, je mag alles altijd vragen. Ze gaat er helemaal voor je rechten. Blijf zo doorgaan. Ik ben heel blij dat ik haar als advocaat heb gehad.
Zeer fijn en betrokken.
Ik ben geholpen door Ton Hendriks. Ton is direct betrokken en helder in zijn communicatie. Dank zij Ton is de zaak tot een goed einde gebracht.
Heel fijn geholpen! Over alle updates op de hoogte gehouden.
De heer Laggarique heeft me op een zeer professionele manier geholpen en ondersteund.
Prima ervaring. Goed bereikbaar; duidelijke beeldvorming van de diverse aspecten van mijn case; scherpe, deskundige en immer realistische advisering; zeer gewaardeerde betrokkenheid, ook in de nazorg.
Bij een arbeidsconflict kom je in een rollercoaster terecht, bovendien weet je niet goed wat je positie is in een dergelijke situatie. Ik had daarom behoefte aan advies tav de te nemen stappen, en de redelijkheid van het voorstel van de werkgever. Ton heeft me daarin uitstekend begeleidt, zowel wat betreft de uiteindelijke overeenkomst, maar ook in de stappen daarnaar toe. Door te zorgen dat ik de tijd nam (en er in de emotie geen overhaaste beslissingen werden genomen) en samen te kijken wat de beste uitkomst in deze situatie was.
Ton is een betrokken advocaat, die snel met raad & daad beschikbaar is. Ton hielp mij op een prettige manier tijdens een juridisch proces met de inhoud en stelde me gerust wanneer nodig.
Ton heeft zich vanaf het begin professioneel, communicatief vaardig en meelevend opgesteld. Vanuit zijn expertise heeft hij mij dan ook uitstekend geholpen. Met name het snelle schakelen durf ik wel a-typisch te noemen voor een advocaat. Ik beveel Ton van harte aan voor juridisch advies en ondersteuning.
Fijn samengewerkt met Ton Hendriks die ons op uitstekende wijze heeft bijgestaan in een zaak. Ik heb Ton ervaren als snel, scherp, deskundig en als een prima gesprekspartner. Ook de contactmomenten met Suzan de Lange waren plezierig. Haar adviezen welkom.
David Lagarrigeu heeft me top geholpen!! Ik raad iedereen aan David/Advocatenvannu als u goed gesteund wilt worden.
Vughterweg 47 D
5211CK 's-hertogenbosch