Ton is gewoon onwijs goed in z'n vak. En dat niet alleen. Hij is sterk empatisch ontwikkeld en communiceert op prettige wijze. Ik wil geen andere advocaat dan Ton als het op dit rechtsgebied aankomt!
Desirée heb ik ervaren als een vasthoudende advocaat. Werkgevers die denken werknemers makkelijk en goedkoop te kunnen lozen krijgen te maken met een gedreven advocaat die de beste deal regelt voor haar cliënt.
In een situatie terechtkomen waar je niet in wil zitten is zeer vervelend. Daarom was het des te prettiger dat, in mijn geval Ton, er iemand is die je geruststelt, het juridische aspect op zich neemt, en je ook nog eens het gevoel geeft dat alles uiteindelijk goed komt. Wat ik persoonlijk enorm gewaardeerd heb is de duidelijke, informele communicatie en het feit dat Ton precies aanvoelde wanneer het nodig was om me even de spreekwoordelijke “schop onder de kont te geven”.
Zeer correct, kundig advies en begeleiding gehad van Ton Hendriks. Goed bereikbaar, snel handelen en goede beoordeling van de situatie en de mogelijkheden. Meer dan tevreden!
Operationele ondersteuning en betrokken. Dit heeft mij goed geholpen in de procedure.
Fijn meedenken, open voor input, en een prettige persoon om mee samen te werken!
Ton is een zeer betrokken en sociaal vaardige advocaat. Hij hield mij goed op de hoogte van de voortgang van de zaak. De afwikkeling van de zaak is niet voorspoedig voor mij verlopen, dit had voornamelijk te maken met de onbetrouwbaarheid van mijn "oud" werkgever en niet zo zeer met de deskundigheid van Ton. Ton heeft mij op een professionele manier door een zeer moeilijke periode heen geholpen.
Enorm goede begeleiding toen er een conflict was ontstaan op mijn werk waardoor we uit elkaar moesten. Ton is zeer betrokken en een echte aanrader.
Een prettige communicatie en begrip voor de situatie
Ik zat omhoog en NU/Ton was snel beschikbaar. Bijzonder betrokken, en de communicatie was optimaal ondanks het feit dat ik een groot deel van de gesprekken op negen uur tijdsverschild zat. Bijzondere mensen, zeker van mijn kant aanbevolen. (voor mij) Bijzonder detail, eerste gesprek moest op korte termijn ingelast worden en Ton en ik hebben na eerste half uur op kantoor verder gesproken al broodjes smerend aan de (gezellige) keukentafel. Tijd gecreëerd, zaken goed besproken, EN goed gelunched. Top resultaat dan later er nog bovenop.
Persoonlijke benadering, open communicatie, no-nonsens advies en deskundig op het gebied van arbeidsrecht.
Voor personeelszaken bij mijn klanten adviseer ik vooraf bij Ton Hendriks. Hij geeft vooraf een goede analyse in de haalbaarheid waarbij hij ook ingaat op de te verwachte kosten. Ons kantoor kan op deze wijze goed advies overleggen aan onze klanten waardoor zij een goede keuze kunnen maken.
Goed advies gekregen waarbij Ton ook ruimte liet voor mijn eigen inbreng
Erg tevreden, Ton heeft mij goed geholpen en begeleid bij een conflict met een medewerker.
Prima bemiddeling en zeer deskundige aanpak.
Een ingewikkelde casus inzake personeelsrecht Onderwijs is zeer deskundig en adequaat opgepakt, zowel inhoudelijk als in de bijeenkomsten met de andere betrokken partijen. Goed voorbereid, snel tot de kern van de zaak en communicatief voortvarend zonder poespas of rekken van het tijdsproces. Kortom, een partij waar ik graag zaken aan voordraag en.. je krijgt waar voor je geld!
Advocaten die meedenken en begrijpen wat er speelt!
Er werd begrip getoond voor de situatie en tevens advies op maat gegeven. Dat is wat ik zoek!
Ton is een zeer toegankelijke en ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Hij heeft mij snel en doeltreffend geholpen!
Ik voelde me gezien, gehoord en daadwerkelijk ondersteund door Desiree en David.
Desiree weet heel goed haar vaak. Ze laat je op je gemak voelen. Je voel je gehoord, begrepen, je mag alles altijd vragen. Ze gaat er helemaal voor je rechten. Blijf zo doorgaan. Ik ben heel blij dat ik haar als advocaat heb gehad.
Zeer fijn en betrokken.
Vughterweg 47 D