Ik vond de werkwijze van Ton erg prettig; professioneel, vlot, no-nonsense en betrokken. Ook de follow-up/betrokkenheid tot en met het definitieve 'eindpunt'/afronding waardeer ik erg.
Beste Ton, Grote dank voor de begeleiding van ons werkgever gedoe. Je snelheid, humor en altijd beschikbaar zijn, was meer dan we van juridische bijstand verwachtte. Ton en José
Bedrijfsnaam | nvt |
Ton heeft mij op drie manieren uitstekend geholpen. Ten eerste beschikt hij over ruime ervaring in het arbeidsrecht, zodat hij kon vertellen wat gebruikelijke voorwaarden zijn en wat niet. Ten tweede heeft Ton me geholpen wat meer balans aan te brengen in een overeenkomst. Ten derde heeft Ton ook mij steeds een spiegel voorgehouden, zodat ik soms beter kon relativeren. Dankzij die hulp zijn uiteindelijk wel de handtekeningen onder het stuk gekomen.
Bedrijfsnaam | nvt |
Ik beoordeel de dienstverlening met een dikke 10, simpelweg omdat ik niets aan te merken heb op de zeer deskundige en professionele inzet van Ton. Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening. Na een eerste telefoongesprek over de gehele situatie kreeg ik vrij snel een vertrouwd en gerustgesteld gevoel. Ik kon duidelijk waarnemen dat Ton de situatie heel goed wist te analyseren, en veel kennis in huis heeft. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren zijn de snelle acties die ondernomen werden. De hele procedure is met succes afgerond, en ik ben ook zeer tevreden met het eindresultaat. Ik raad Advocaten van Nu sterk aan, en weet in de toekomst waar ik moet zijn in geval van weer een soortgelijke situatie!
Ik ben bijgestaan door Advocaten van NU in een onderhandeling rondom een vaststellingsovereenkomst. Dit heeft aanzienlijk meerwaarde opgeleverd door doelgericht handelen, focus op het eindresultaat en uit de emoties te blijven. Hierdoor aanzienlijk meer uit de onderhandeling gekregen dan ik verwacht had.
Zonder enige aanleiding is mij vertelt dat ik niet langer geschikt was voor mijn rol en gevraagd te vertrekken. Op advies van een (oud)-collega contact gezocht. Direct prettig te woord gestaan en geholpen in de stappen die we moesten nemen. Uiteindelijk tevreden met de afwikkeling en dat is (mede) te danken aan mijn advocaat.
Vanaf het eerste contact is mij een duidelijk beeld geschetst van de mogelijkheden die ik had en is er in het hele traject snel geanticipeerd op mijn vragen. In de beëindiging van een arbeidsovereenkomst speelt emotie toch altijd een rol. Ton Hendriks heeft deze wel erkend maar in de onderhandelingen op professionele wijze buiten beschouwing gelaten zodat we tot overeenstemming zijn gekomen die voor beiden partijen acceptabel zijn.
Vanaf de aanname tot aan de afronding; betrokken, professioneel, duidelijk, recht door zee en zonder poespas. Twee keer gebruik moeten maken van zijn diensten en in beide gevallen kijk ik met volle tevredenheid terug op de zeer deskundig geleverde bijstand van David. Absoluut een aanbeveling waard!!!
Ik heb de samenwerking met Ton als prettig ervaren. Ton is zeer kundig in zijn vak. Hij is daarnaast erg empathisch zodat je je echt op je gemak voelt. Is tevens goed bereikbaar, communiceert helder, is erg betrokken en toegankelijk.
Een duidelijke uitleg met een eerlijk verwachtingspatroon.
Bedrijfsnaam | Hestia |
Heel professioneel,geeft veel vertrouwen en rust.wordt doorgepaktaltijd aanspreekbaar.
David heeft ons heel goed en fijn geholpen. Uitgebreid in zijn aanpak en scherp in de rechtzaal. Zou hem iedereen aanraden.
Mijn ervaring met Ton was uitstekend. Hij reageerde snel en adequaat en kon zich goed inleven in mijn persoonlijke situatie. Ik zal Ton zeker aanraden aan andere die in een vervelende situatie zitten.
Mijn ervaring met Saskia was geweldig. Voor mij was het een vervelende situatie maar Saskia heeft mij volledig ontzorgd en alles snel en vakkundig opgepakt. Duidelijke communicatie en komt afspraken na. Ik zou Saskia aan iedereen aanbevelen.
Praktisch, reëel en pro-actief. Een gelijkmoedig optreden met ook ruimte voor humor om zaken te relativeren gedurende het gehele traject. Heeft mijn wens waargemaakt.
I received tailor made, quick and professional support from them. It was a 100% positive experience,
Bedrijfsnaam | Vanderlande |
Één woord over Mr David Lagarrigue (Uitstekend) !! Bedankt voor alles Meneer Lagarrigue Ik zou U aan iedereen aanbevelen
Zat er lekker vel boven Toch netjes had het niet beter kunnen treffen en geen onzin en lang dradig.en voor mij belangrijk in gewoon Nederlands
Ontzettend fijn geholpen in een stukje arbeidsrecht! Snel, informeel, effectief! Fijne werkwijze, fijn contact en bovendien heel resultaatgericht!
Bedrijfsnaam | Infra HRM |
Totale eindbazen!!!!
Snel schakelen snelle opvolging realistisch
David Lagarrigue is een goede luisteraar, snel van begrip en empathisch. Weet duidelijk waar hij het over heeft en bood mij vanaf dag 1 geruststelling en vertrouwen!
Bedrijfsnaam | stichting Lezen & Schrijven |
Advocaten van nu, in de persoon van Ton Hendriks, hebben me goed geholpen bij het afscheid nemen van werkgever. Dit traject was nieuw voor me en riep veel vragen op. Ton heeft me duidelijk de opties uitgelegd en ondersteund in het doorlopen en naar tevredenheid afronden van deze pittige periode.
Korte lijntjes, snelle reacties, no nonsens. Ton heeft veel kennis van zaken en is prettig in de omgang. Gaat voor het beste resultaat.
Ik heb het zeer als prettig ervaren. Snelle handeling en vriendelijk.
Vughterweg 47 D
5211CK 's-hertogenbosch