Goed ervaring en vriendelijk
Jose Geerdes heeft mij op de best mogelijke manier bijgestaan tijdens het hogerberoep van onze zaak. Zij was scherp, professioneel en met focus op precies de juiste argumenten. Ik ben erg blij dat zij mij heeft bijgestaan, want ik ben er van overtuigd dat dat heetft bepaald dat wij gewonnen hebben. Ik raad haar aan aan iedereen die een echte topper nodig heeft!
Wij hebben de samenwerking met Lisanne als zeer prettig ervaren. Zij heeft ons vakkundig bijgestaan, is betrokken en deskundig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Duco realiseerde op alle punten vakwerk: - helder advies - goed meedenken over de kwestie - tactisch communiceren richting het bedrijf waar ik (bijna) een juridisch conflict mee had Verder vind ik Duco een enorm fijne vent om mee samen te werken!
Margriet is ongelofelijk analytisch en doortastend waardoor de complexiteit van het conflict eenvoudig werd. Ze formuleerde een helder stappenplan en schroomde niet een stap naar voren maar ook weer een stap terug te zetten. Hierdoor is er voor beide partijen een acceptabele oplossing gevonden. Daarnaast heeft ze oog voor het persoonlijk welzijn van haar cliënten waardoor ik me gedurende het proces enorm gesteund heb gevoeld. Ze communiceert helder. Is duidelijk in haar verwachtingen en spreekt zich uit. Voor mij een rots in de branding!
accuraat, nauwkeurig, vakkundig, on-top, efficient, vriendelijk, prettig in de omgang. Mandy was van begin af aan on-top of it. Ze heeft alles perfect uitgezocht, en voorzag mogelijke problemen bij voorbaat, en wist precies alle ins en outs. Ze was duidelijk in de communicatie, verwachtingen en prijs afspraken. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken, en heb terecht het volste vertrouwen gehad in haar en alles met een gerust hart aan haar over kunnen dragen. Over het geheel genomen dus een geheel positieve ervaring en zou haar zeker aanbevelen aan anderen.
Op zeer vakkundig gebied en precisie . Ik ben haar zeer dankbaar dat ze voor ons deze lastige en onprettige situatie tot een goed eind heeft weten te brengen
Goede ervaring.
Mijn ervaring met Mr Doorhein is zeer positief. Ik ben heel erg snel en goed bijgestaan. Zeer goede bereikbaarheid, en positief meedenkend. En het eindresultaat had niet beter kunnen eindigen.
Gehoord,meeleving en actie met resultaat.
Fantastische persoonlijke benadering met als eerste zorg hoe het met je persoonlijk gesteld is. Daarmee heeft Freek rekening gehouden met de adviezen over de mogelijke aanpak. Professionele aanpak, kennis van zaken en goed in de onderhandelingstaktiek.
Bij de eerste telefonisch contact was zij meteen heel erg behulpzaam, en toonde ook begrip voor mijn probleem
De Vos & Partners Advocaten is een professioneel advocatenkantoor met zeer ervaren, gedreven en betrokken juristen die efficiënt te werk gaan om op deze wijze te proberen het beste resultaat te bereiken. De juristen zijn niet alleen zeer deskundig, maar ook persoonlijk en prettig in omgang. Kortom, de Vos & Partners Advocaten krijgt van mij een tien met een griffel en kan de Vos & Partners Advocaten van harte aanbevelen aan anderen.
Prettig. To the point. Geen valse beloften. Dankzij Freejs expertise en inzet op eennprettige manier de zaak afgehandeld
Prima kantoor
Maryse is zeer deskundig en met haar juridische kennis is ze in staat om een goede realistische inschatting te maken van de casus. Daarnaast is haar inleving in de casus subliem temeer omdat je in een zeer korte tijd het beeld en de strategie moet formuleren.
Prettig kantoor, goed advies van verschillende juridische specialiteiten. Korte communicatie lijnen en snelle service. Top
prima ervaring, mijn eerste contact is gelegd via Margriet Koedooder
Gezien mij nogal vervelende ervaringen met advocaten heb ik een verkeerde beoordeling gedaan. Je kunt niet alles weten maar op motivatie en wilskracht bereik wel heel veel. En dat is precies wat er gebeurde. De motivatie om aanvullende kennis op te doen en de "honger" naar meer kennis bracht mijn zaak op bijzondere wijze naar een goed einde. Ik vond de samenwerking en de weg er naar toe ook heel erg fijn. Heel erg bedankt!
Snelle service. Vlotte communicatie. Resultaat naar verwachting!
Ervaring is algemeen genomen zeer goed. Cijfer is geen 9 of 10 omdat de communicatie wellicht beter kan. Zelf had ik nog geen enkele ervaring met een dergelijke zaak en het is dan fijn om te weten wanneer iets plaats vind of hoe lang het duurt tot de volgende stap. Informatie hieromtrent verschaffen is wellicht moeilijk maar zeker fijn als je als ondernemer in het duister tast. ;)
Van Miereveldstraat 13
1071 DW Amsterdam