zeer betrokken, ook bij de persoonlijke kant van arbeidsconflicten

Juridisch is het, zowel vanuit het perspectief van de werkgever als de werknemer, altijd voorzichtig opereren zodra partijen in een arbeidsconflict zitten. Dwars daar doorheen speelt de emotie, vooral bij de werknemer. Conflict heeft zich bijna 2 jaar voortgesleept, maar uiteindelijk hebben we er een goede vaststellingsovereenkomst uit kunnen slepen. Mardie Woltman bleef beschikbaar, vasthoudend en terughoudend waar nodig.

• Geholpen door: N.v.t.

snelle reacties, ervaren, resultaatgericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mevrouw Bouma is een toegewijd intelligent mooi persoon, hulpvaardig en concreet. Vakinhoudelijk ijzersterk. Denkt met de ondernemer mee. En zeer service gericht. En kan aardig autorijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het meeste contact is geweest met Hester. Dit was een fijn contact, goede adviezen, snel schakelen. Vooral vlak voor akkoord hoeveel geven we nog. Lekker pragmatisch en samen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betreft communicatie: de communicatie is erg goed. De 9 is voor de snelheid van de communicatie. Ik realiseer me ook dat de snelheid die ik soms vraag (in onze dynamische organisatie) vaak niet reëel is. Het totaal oordeel is dat ik bijzonder tevreden ben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Christianne begrijpt heel duidelijk de wens van de klant en kan dit direct vertalen naar een Juridisch plan van aanpak. Zij denkt out of de box en heeft een inzet en adequate aanpak die de verwachtingen volledig overtreft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hester heeft altijd snel en adequaat gereageerd en we denken dat deze questie danook relatief probleemloos is opgelost.

Aandacht voor de mens !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Martijn van Hall is een uitstekende partner voor juridisch advies en begeleiding op HR-vlak. Deskundig en pragmatisch. Bovendien houdt hij altijd het intermenselijk aspect in acht van zowel werkgever als werknemer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles bij elkaar super samenwerking!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dhr. van Hall straalde in mijn zaak zekerheid uit wat voor mij als client natuurlijk zeer prettig is. Daardoor voelde ik me dan ook vooral gesterkt . Uiteindelijk heeft hij , na 3 rechtszaken , een uitstekend resultaat bereikt .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werk sinds enkele jaren samen met van Hall Advocaten Arbeidsrecht en de werkwijze die wordt toegepast is helder, samenwerkend en altijd doelgericht. Een grote betrokkenheid zorgt voor een mooie samenwerking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ondersteuning en advies. Christianne heeft veel zorgen uit handen genomen en snel en correct gecommuniceerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren een prettige samenwerking met Van Hall. Ik ben hier vanuit HR zeer content mee. Het meest prettig vind ik het juiste advies, altijd op zeer korte termijn. Hier voelen wij ons erg door gesterkt.

Euclideslaan 63

3584 BM Utrecht