via ligo in contact gekomen met stip advocatuur. alle vragen werden snel en vakkundig beantwoord omtrent een zzp-overeenkomst. nu weet ik exact wat ik wel en niet kan gaan doen en loop ik geen risico op een evt. boete die ik anders zeer waarschijnlijk gekregen had.
Mijn ervaring met Stip Advocatuur was zeer prettig. Gert is een vriendelijke man, betrokken, deskundig en denkt in het belang van de klant. Zou hem zeker weer benaderen wanneer ik advies nodig heb.
De samenwerking met Stip Advocatuur was erg prettig. Wij hebben snel kunnen schakelen, ze denken mee, en ze hebben goed werk geleverd. Al met al een zeer positieve ervaring.
Ik zat in een stressvolle situatie had niet veel geld. En ben erg goed geholpen door Gert hij heeft er alles aan gedaan om toch een regeling voor mij te regelen bij de GGN en dat is gelukt. Communicatie was goed en het advies vooral heb er van geleerd en hij heeft ook gezegd wat ik het beste kon doen. Ben hem erg dankbaar.
Gert is een zeer kundig advocaat. In één woord geweldig! Betrouwbaar, proactief, reageert snel en houdt je op de hoogte van het proces. Hij denk goed mee met de wensen van de cliënt. Ik zou hem zeker aanraden.
Ik ben beroep al beveiliger en door een valse beschuldiging werd mij toegedeeld dat mijn werk pasje zou worden ingetrokken. Ik heb gelijk contact op genomen met advocatuur kantoor Stipp Law. En door hard te vechten heeft Stipp Law de procedure gestopt om mijn werk pasje te laten intrekken. De topste advocatuur in Rotterdam.top !!! Nu kan ik gewoon mijn baan blijven uitoefenen .
Na meerdere advocaten te hebben gesproken, is Stip advocatuur de enige die samen met je meedenkt naar oplossingen.
Heldere taal, duidelijke uitleg. In dit geval met het advies om NIET te gaan procederen. Daar heb je wat aan.
Buitengewoon prettig om mee samen te werken en een uitstekende dienstverlening. Ik kan Stip Advocatuur van harte aanbevelen.
Al vanaf het eerste moment was de advocaat goed bereikbaar, dacht hij mee, nam het initiatief en reageert snel ook in de avonduren en het weekend. Binnen korte tijd een sterk verweerschrift opgesteld, waarin hij alle argumenten van de tegenstanders heeft ontkracht. Denkt vooruit en bereidt reeds enkele scenario's voor die hij ook met ons besprak. Gewoon kennis van zaken, denkt snel en handelt snel en doet alles om het maximale resultaat uit een zaak te halen. Echt een aanrader voor iedereen.
Een jaar geleden nam ik kennis van het bestaan van Stip Advocatuur via Google. Na wat onderzoek te hebben verricht naar het werk van dhr. mr. Poot besloot ik contact op te nemen. Dat klikte direct goed. Sindsdien is hij een behulpzame, goede en vooruitstrevende advocaat voor mij geweest. Hij heeft mijn zaak goed behandeld en om die reden kan ik niet anders dan te zeggen dat hij uitmuntend werk levert.
I needed legal advice regarding my new employment contract . The service that Stip Advocatuur provided was highly professional and superb. I will highly recommend their services . A special thanks to Mr. G. T. Poot . Best regards, Nora
We are a UK based company who needed help and assistance in setting up a subsidiary in the Netherlands. The service we received from Stip Advocatuur was EXCELLENT!! We will highly recommend theirs services. A special thanks to G.T. (Gert) Poot. Kind Regards, Paul
Onze ervaring met stip advocatuur is erg goed. De slogan 'meer dan advocatuur' komt geheel tot zijn recht! Wij hebben meerdere contracten laten opstellen en ervaren dat STIP zich verplaatst in de onderneming en dat werkt prettig.
Zeer aangenaam gesprek gehad met Gert met een nuttige uitkomst!
Ik blij dat hij heeft mij goed geholpen met alles ja goed gegaan ja dankje wel
Stip advocatuur heeft mij zeer goed geholpen met een zakelijk geschil. Er werd heel veel tijd voor mij vrij gemaakt en zelfs s'avonds werd er gewoon netjes en snel geantwoord. Er wordt op een zeer menselijke manier omgegaan met de klanten naar mijn ervaring.
Het begon met een telefoongesprek en gaf mij direct het gevoel dat mijn belangen heel goed behartigd gaat worden. Inmiddels een tijdje verder en een absolute aanrader.
De juiste man op de juiste plek
Fijn advies, eerlijk advies ook. Goed te volgen ook. Vriendelijk en houdt zich aan afspraken.
Mr. Gert Poot, heeft mijn stiefzoon geholpen om van bewindvoerder te veranderen. Dit HOOFDPIJN DOSSIER heeft hij zeer goed afgehandeld met het gevolg dat er nu een andere bewindvoerder mijn stiefzoon bijstaat.
Ik ben zeer goed geholpen door de adviseur.
Zeer informatief gesprek. Luistert goed naar alle vragen. Geeft goed advies. Een jurist die ik zeer zeker kan aanraden!
Bij de betreffende advocaat juridisch advies ingewonnen. Er werd goed geluisterd en meegedacht en de aangedragen oplossing gaf weer openingen naar de andere partij in het geschil.
Dhr Poot reageerde heel snel op mijn aanvraag, helaas kon hij mij niet verder helpen omdat ik geen subsidie kreeg en ik geen middelen heb om zelf te betalen, maar zijn adviezen waren heel goed.