Heel erg prettig

Heel erg prettig.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Professioneel, kundig, to-the-point en betrokken

Twee verschillende zaken gehad en we zijn zeer tevreden over de adequate afwikkeling.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Betrouwbaar, accuraat en kwalitatieve partner

Mijn ervaring met Saray Kehrens is uitstekend. J&R Adviesgroep (hypotheekadvies) en Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators hebben intensief samengewerkt aan een gezamenlijk dossier (echtscheiding). Saray heeft mij gedurende deze samenwerking goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en daar waar mogelijk gezorgd voor een snelle en goede afwikkeling voor onze cliënten.

• Advies N.v.t.
  • Betrokkenheid
  • Verschaffen juridische informatie N.v.t.
  • Geholpen door: Saray Kehrens

Professionele aanpak met maximale klantenbelang

professioneel, snel en begripvol geholpen door advocaat anne. Anne ondernam gelijk actie voor mij in mijn situatie. Daarna werden de mogelijkheden van mijn zaak helder uiteengezet, zodat we samen tot de juiste strategie zijn gekomen om het maximale uit de situatie te halen. Op het kantoor wordt je altijd vriendelijk ontvangen wat voor mij heel ontspannend heeft gewerkt

• Geholpen door: Anne Zonnenberg

Menselijk, zeer deskundig en uitermate professioneel.

Ik ben bijgestaan door mevr. mr. S. Kehrens. Ze is een advocaat die snel het complete plaatje inzichtelijk heeft. Haar opréchte betrokkenheid heeft indruk op mij gemaakt. Ze gaat voor haar cliënt tot ‘t uiterste. Zónder haar had alles er voor mij heel anders uitgezien. Ik zal haar altijd dankbaar zijn en beveel haar dan ook van hárte aan!!

Top service

Snelle service. Door mij verloren documenten van 10 jaar oud opgevraagd en deze binnen een dag keurig op de mail mogen ontvangen.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Alleen was het me nooit gelukt om maar een normaal gesprek aan te gaan

Goed verstaanbaar gesprek, op tijd een luisterend oor en op tijd voor de oplossing.

prima mediation

mijn ervaring met Saray als Mediator is goed bevallen luistert goed, prettig als persoon en weet de regie te behouden.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Zeer goed geadviseerd en goed geholpen

Ik heb goed advies gehad en alles is goed uitgelegd en behandeld.

• Geholpen door: Anja Snoeks

Goede begeleiding bij het scheidingsproces!

Goede begeleiding bij het scheidingsproces!

• Geholpen door: Anja Snoeks

Goed en professioneel geholpen!

Mevr. Kehrens ingeschakeld als mediator waarbij ze professioneel de sessie heeft begeleidt. Ze zorgde ervoor dat iedereen voldoende ruimte kreeg om zijn of haar verhaal te doen. Verder was ze goed ingelezen en hebben we mede door haar inbreng, een positief resultaat behaalt.

• Betrokkenheid
  • Verschaffen juridische informatie N.v.t.
  • Geholpen door: Saray Kehrens

Een "TOP "advocaat met kennis en ervaring!

Een advocaat die me kundig door mijn scheiding heeft geloodst. Iemand met ervaring en oog voor emoties, die een persoonlijke aanpak combineert met de zakelijkheid, die soms ook zo nodig is. En een persoonlijke klik, waarin ik mezelf kon zijn. Snelle reacties, onderling goed overleg en deskundig advies en goede communicatie. Deze advocaat heeft het gehele traject van de scheiding zeer goed verzorgd en begeleid. CHAPPEAU. Uiteraard zal ik deze advocaat aanbevelen en heeft ze me een stevig fundament voor het leven na mijn scheiding gegeven.

Betrokken en profesioneel

Zeer prettig.

• Geholpen door: Anja Snoeks

Menselijk, begrijpend, professioneel en zeer deskundig geholpen.

Ik vond het erg moeilijk om hulp te zoeken, maar door de betrokkenheid van Saray voelde ik me snel op mijn gemak en begrepen. Er was een luisterend oor en kon met vragen altijd terecht. een zeer aan te raden Advocaten kantoor. Bedankt voor jullie hulp en advies. Groetjes Carien.

Professioneel

Alles wordt met geduld uitgelegd juridisch gezien. Ik ben meerdere malen geholpen door de jaren heen door mevr. Snoeks en zij was zeer betrokken bij mijn zoon en mij. Advies werd gegeven maar alles altijd in overleg.

• Geholpen door: Anja Snoeks

Zeer tevreden over de hulp die geboden werd

Wij zijn zeer goed geholpen met het verloop van onze scheiding, en de hulp die hierbij geboden werd.

• Geholpen door: Anja Snoeks

Professinoneel en zeer accuraat.

Ervaring alleen maar als positief ervaren en zeer hulpvaardig.

Aanrader voor iedereen

Mijn ervaring was zeer vertrouwd. Ik ben erg goed bijgestaan door Anne Zonnenberg. Die mij op alle punten enorm goed heeft geholpen. Niet alleen met advies, maar ook doordat Anne mij altijd positief wist te houden.

• Geholpen door: Anne Zonnenberg

snel en betrouwbaar geholpen

Ik herinner mij ons eerste gesprek, enige jaren geleden.Dat gaf mij een goed gevoel. Het is soms niet prettig voor mij om naar een advocaat te (moeten) gaan maar zo nodig zal ik mij zeker tot U wenden. Dank voor de goede en snelle service tot nu toe. Wel wacht ik nu nog op mijn hard-copy brief van de gemeente Son en Breugel (e-mail wel ontvangen)

• Advies N.v.t.

Scherp, snel, communicatief.

Mr. S. Kehrens heeft mij uitstekend bijgestaan in mijn echtscheidingszaak. Hierbij heeft zij niet alleen mijn belang in ogenschouw genomen maar ook dat van mijn kinderen en ex, wat het proces heeft versneld en een acceptabele deal heeft opgeleverd. Bij mijn volgende scheiding klop ik zeker weer bij haar aan :-)

super

Erg goed, kort, bondig en realistisch. Geen onnodige tijd dan strikt noodzakelijk. Ik heb zeer veel zelf kunnen en mogen doen.

Goed begeleid

Scheiding goed uitgelegd, begeleid en op papier gezet. Altijd open voor eventuele vragen / opmerkingen.

• Geholpen door: Anja Snoeks

Goede ervaring en in hoge mate gespeciliseerd met persoonlijke aanpak.

Ik was een client van via via , dus van mond-tot-mondreclame via een bestaande client. Uiterst vriendelijk, zakelijk en snel geholpen. Iemand met ervaring en oog voor emoties, die een persoonlijke aanpak combineert met de zakelijk die soms ook zo nodig waren. Vanuit haar nieuwe vestiging in Best, hielp de advocaat Snoeks Advocate, me door mijn scheiding, en legde ze veel het een en ander vast. Goede communicatie, zowel mondeling , al schriftelijk.Ik voelde me serieus genomen in de moeilijke tijden. Meedenkend, deskundigheid, oplossingsgericht, resultaatgericht.Objectief. Een TOP advocaat die mij goede bijstand verleende en uiteraard zal ik haar ter alle tijden aanbevelen.

Hele fijne advocaat

Ik had mevrouw kehrens als advocaat en die was zeer betrokken met de situatie. Heeft uitstekende juridische hulp gegeven.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Geweldig geholpen door een zeer deskundige, volhardende advocaat

Op het gebied van arbeidsrecht heeft Mr. Anja van Dijck mij zeer kundig kundig geholpen bij het verkrijgen van een sterk verbeterde VSO ten opzichte van het eerste aanbod. Zelfs de tegenpartij liet mij weten dat ik een geweldige goede, volhardende en kundige advocaat in de arm had genomen. Buiten haar werkzaamheden tot verkrijging van een verbeterd aanbod, heeft Anja mij ook gewezen op andere belangrijke zaken waar ik mogelijk in de toekomst nog mee krijg te maken. Geweldig bedankt Anja, voor de uitkomst van de onderhandelingen. Ik ben zeer tevreden.

• Geholpen door: Anja van Dijck

Oranjestraat 13

5682 CA Best

Over Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat of mediator in Best, Sint-Oedenrode of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!

Over Advocaatscore.nl