Legt de case begrijpelijk uit.
Vakkundig en reëel advies/oplossing!
Dhr Wassink heeft ons zeer kundig en altijd snel van advies voorzien. We raden diensten van harte aan.
Joop was direct en gaf meteen goed advies over mijn zaak. Het is ene man die goed weet wat hij doet en weet waneer hij moet inhaken.
Een betrokken advocaat die met de klant meedenkt
Ervaring met incasseren van vorderingen, welke soepel en vakkundig zijn afgewerkt in een kort tijdsbestek.
Zeer goed geholpen bij een verschil met de Provincie Noord Holland t.a.v. integriteit bij een aanbesteding. Het betrof een positiebepaling waar wij als Praeceptum stonden
goede tel. bereikbaarheid en interactiviteit wat m.i. zeer belangrijk is in deze branche en ik bij sommigen mis.
Hele vriendelijke en betrokken man. Reageert vlot en geeft goed advies. Wat me vooral aansprak is dat hij heel menselijk is en duidelijk in zijn uitleg. ( wat vaak toch wel anders is in de advocatuur)
Een prettig contact met Een duidelijke uiteenzetting van de mogelijkheden. Korte lijntjes in communicatie en met een zeer positief resultaat gelukkig!
zeer deskundig en betrokken persoon, waar ik in de toekomst, wanneer nodig zeer zeker weer gebruik van zal maken.
Een prettige samenwerking en tevens uitkomst van de procedure.
Dag heer Wassink, Door mijn goede ervaring met u, wil ik uw deskundigheid adviseren bij anderen.
Ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geadviseerd en te woord ben gestaan. Ook de betrokkenheid kon ik erg waarderen.
Wassink Advocatuur geeft op een nuchtere en realistische wijze juridische ondersteuning waarbij het belang van de klant voorop staat.
Helemaal tevreden!
Zomertaling 131 14