Prettig samenwerking met een gewenst resultaat .

• Betrokkenheid

Goed geholpen. Een aanrader.

Ik ben goed en vlot geholpen. Een goede ervaring zondermeer.

• Betrokkenheid

Rechtbijstand waar je op kunt rekenen.

Samen met Wassink de problemen op een rijtje gezet en de juiste acties ondernomen om de tegenpartij te doen inzien dat het terugvorderen van de borgstelling niet geldt.

Vriendelijk in begrijpbare taal

We zijn altijd vriendelijk te woord gestaan. De uitleg van de status en mogelijkheden werden altijd overlegd in begrijpbare taal.

• Betrokkenheid

Goed, langzaam en zelf bij de les blijven.

Aanvankelijk enthousiast, maar al snel krijg je het gevoel een van de zoveel nummers te zijn. Helaas.

• Betrokkenheid

Maakt zich hard voor de zaak

Een zeer betrokken en ervaren advocaat, die heel goed weet hoe hij een zaak aan moet pakken. Het heeft bij ons geresulteerd in 2 gewonnen zaken.

Zeer betrokken advocaat

Wassink is zeer betrokken, hij gaat veel verder dan je mag verwachten op basis van andere advocaten. Vriendelijk en doortastend. Oplossingsgericht zonder in herhaling te vallen.

• Betrokkenheid

Snel, kundig en to the point.

Prettige gesprekken en ik kreeg antwoord op m'n vragen en niet meer dan dat. Precies wat ik zocht: geen 'colleges' daar omheen.

100% tevreden

Prima geholpen en betaalbaar.

Recht door zee

Eerlijk snel goed advies

• Betrokkenheid

Goed advies, snel in actie.

Goede communicatie, waarop altijd snel actie ondernomen werd naar de tegenpartij. Duidelijk advies en meedenkend. En ook niet onbelangrijk, haalt het vel niet over je neus.

• Betrokkenheid

Uitstekende advocaat! Helder en kordaat.

Dhr Wassink heeft veel parate kennis en een goed inschattingsvermogen over het mogelijke en/of waarschijnlijke verloop van de kwestie; Dhr Wassink schetst je daardoor direct een helder beeld van de mogelijkheden en kansen. Echt fantastisch! Eindelijk een advocaat die NIET eindeloos om de hete brij heen draait en je daardoor in onzekerheid laat, Dhr Wassink geeft je daardoor meteen het gevoel dat hij je problemen uit handen neemt en voor de best mogelijke uitkomst zal gaan knokken. Hij werkt strategisch, snel en kordaat Ook het onderlinge contact en de ruggespraak verliep vlot, modern en ongecompliceerd; wanneer een mailtje door hem verstuurd was, volgde dmv een sms op de GSM een kort seintje dat er mail verstuurd was. Daardoor kon er zeer vlot en efficiënt gehandeld worden. Ben buitengewoon tevreden! Hartelijk dank mr Wassink voor de bemiddeling en natuurlijk de goede afloop.

Kundig en to the point

Kundig en to the point. Betrokken bij de zaak en komt op voor mijn belangen.

Helder en to the point

Mr.Wassink is een doorbijter die er alles aan doet om de zaak te laten slagen. Geen onnodige kosten of ballast, hij weet het zelf.

• Betrokkenheid

Duidelijke heldere uitleg en vooral daadkrachtig handelen!

In ons geval ging het om een onroerend goed zaak. Dankzij het direct goed en daadkrachtig optreden van onze advocaat J. Wassing is deze zaak tot een goed einde gekomen.

goede ervaring

Direct , dus niet omslachtig, reageren om een vraag om hoger beroep na discutabel vonnis .

• Betrokkenheid

Hoewel geen ervaring met dit soort dienstverlening was de overall beleving ruim voldoende.

We hebben als VvE de heer Wassink veel informatie aangeleverd en op basis daarvan heeft hij zich een goed beeld kunnen vormen van onze problematiek. Op basis daarvan heeft hij met een grote mits (publieke zaken tellen zwaarder dan private) ons geadviseerd in beroep te gaan. En kennelijk was de kwaliteit van de informatie dusdanig dat we dat als VvE zelfstandig kunnen uitvoeren. Inmiddels is het bezwaarschrift ingediend en is het wachten op een uitnodiging om de de bezwarencommissie te woord te staan. T.a.v. de communicatie was het vanuit de kant van de VvE veel brengen en vervolgens halen. Hier had wat meer dialoog tot stand kunnen komen.

Tevreden

het duurde enige tijd om Mr Wassink te bereiken via Flexx DAS. Begripvol gezien had hij nog vele andere zaken. Vanaf het moment dat ik dat deed was het een goede ervaring met hem betreffende communicatie en de reactie op de advocaat met wie ik een conflict had.

Heel goed

Makkelijk en goed en eerlijk

Duidelijke taal

Een verhelderend duidelijke uitleg waarbij we precies weten waar we aan toe zijn.

• Betrokkenheid

Joop noemt man en paard!

Door de juiste druk uit te oefenen en goede nuances aan te brengen heb ik als ZZP-er toch geld gekregen van mijn opdrachtgever.

Deskundige man

Fijne ervaring,neemt allé tijd, héél duidelijk geïnformeerd,heeft mij héél goed bijgestaan. Ik.zou de heer Wassink Advocatuur aanbevelen als advocaat .

• Betrokkenheid

Tevreden over zijn advies en deskundigheid. Communicatie verliep ook prima. De betrokkenheid kan wel iets beter.

Very Good

Satisfied

• Betrokkenheid

Prettige communicatie en eerlijke informatie

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, op alle mails werd snel gereageerd en ondanks de kleine zaak heb ik niet het gevoel gehad dat deze er niet toe deed. Alle vragen werden met een duidelijke uitleg beantwoord, daarnaast werd er geen ideaalbeeld geschetst maar werden wij voorbereid op de werkelijkheid en diverse scenario's. Dus samenvattend een prettige, eerlijke en gemakkelijke samenwerking.

Zomertaling 131 14

6601DW Wijchen