Wassink Advocatuur heeft ons erg fijn geholpen. Hij heeft ons in een stress periode ontzorgt door duidelijke lijnen uit te zetten en alle formele handelingen op zich te nemen. Heeft ons in het gehele proces goed op de hoogte gehouden en (on)mogelijkheden kenbaar gemaakt. Korte lijntjes door contact via telefoon, app, e-mail.
Na een zeer slechte ervaring met DAS zijn we bij Wassink Advocatuur terecht gekomen. Dhr. Wassink is zeer professioneel, competent, meedenkend en plezierig in de omgang. Tijdens het behandelen van onze case heeft hij ons op de hoogte gehouden en konden wij hem bereiken voor vragen en advies. Door zijn inzet en doorzettingsvermogen heeft hij voor ons een juridisch geschil gewonnen.
Heer Wassink was zeer benaderbaar en in staat om op begrijpelijke wijze de case toe te lichten en daarna samen op te pakken. Benodigd actie werd tijdig uitgevoerd of voorgesteld. Een verademing, geen ambtelijk gedoe maar to-the-point advies. Eerlijk over de kansen om een zaak door te zetten, ook als dat betekent dat er minder uren benodigd zijn. Dank.
Prettig telefonisch contact en kordate aanpak. Ik werd snel op de hoogte gehouden van de vorderingen en ben tevreden over de afloop.
Mr Job was always keep me informing about how things are, can be abd what to expected. Always was answering quicky when I was asking some question. He was always clear and the communication and on the results, etc. Thank Mr Joop for your support during this time. Much appreciated.
Plezierig gesprek. Duidelijk antwoord ontvangen, waar we wat aan hebben.
De heer Wassink is prettig in de omgaan. Handelt direct. Echter mag hij wat meer de cliënt sturen naar het gewenst resultaat.
Duidelijk in plan van aanpak. Geeft goed uitleg en verduidelijking. Denkt goed mee wat het beste is voor de cliënt. Zeer betrokken bij onze zaak, hielt ons goed op de hoogte van het verloop van alles. Heeft ons veel stress weggenomen!
Vakkundig - betrouwbaar - prettig contact
Erg fijn contact gehad en snel kunnen schakelen . Wij zijn tevreden met het resultaat .
Onze ervaring met Wassink advocatuur is echt fijn bevallen! Hij denkt goed met je mee en is eerlijk. Alles voor een goede, realistische afloop van de zaak. We hopen hem in de toekomst niet meer te zien maar mocht het nodig zijn gaan we zeker terug naar Wassink advocatuur.
Uitstekende ervaring! Neemt alle zorgen uit handen. Duidelijke en begrijpelijke communicatie
Heeft mij goed geholpen!
Dhr. Wassink is goed te bereiken en heeft ons goed ondersteunt tijdens het gehele proces. Hij denkt mee en geeft goede tips en adviezen.
Advocaat Wassing heeft mij op een prettige, deskundige en ook snelle manier geholpen, met een positief resultaat.
Mijn advocaat, de heer Wassink, heeft zeer goed werk afgeleverd met betrekking tot een oneneigheid dat ik had met een schilder. Wij hebben de zaak gewonnen en dat heeft mij veel geld gescheeld.
Laagdrempelig, goed benaderbaar.
Ik heb reeds twee keer gebruik gemaakt van de diensten van de heer Wassink. Beide keren naar volle tevredenheid.
Goede service!! Fijn geholpen door dhr Wassink.
Gevoel dat meneer Wassink echt voor mij aan het werk is gegaan. Oplossingsgericht en professioneel zonder afstandelijk over te komen. Goede adviezen en realistische toekomst beelden. Fijne samenwerking
Lekker direct, efficiënt en prettig in de omgang! Een volgende keer ga ik zeker weer naar hem toe met een betalingsgeschil!
Joop Wassink heeft mij zeer goed bijgestaan bij mijn zaak en de afronding, ontzettend bedankt!
Eerlijke positiebepaling, duidelijk en accuraat strijdplan, succesvolle afwikkeling
deze advocaat staat voor je klaar luistert goed en denkt met je mee . er zijn er weinig zoals hem . hij zegt eerlijk waar het op staat en wat je kan verwachten . snel,eerlijk,vertrouwd.
Goede en snelle opvolging. Zeer tevreden.
Zomertaling 131 14
6601DW Wijchen