Ik ben ontzettend goed geholpen door Sara!

Misschien was de uitkomst niet zoals we verwachtte. Ik ben blij dat u op me pas bent gekomen. Ik begon anders naar dingen te kijken en weer een positieve toekomst te zien.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Goede, professionele en accurate begeleiding in het dossier

Inhoudelijk werd de spijker op de kop geslagen en werd er mede op basis van de aanwezige deskundigheid het dossier naar tevredenheid afgesloten

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Ik ben tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen!

. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen !

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Heel fijn en hartelijk geholpen!

Heel fijn bijgestaan in een voor mij vervelende kwestie. Fijn dat ik daarin goed werd bijgestaan en dat er iemand was die voor mijn belangen kon opkomen. Heb dit als zeer prettig ervaren.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Een aanrader voor iedereen!

Ik beveel mijn advocaat ten zeerste aan. Zij toonden uitzonderlijke juridische kennis, gaven waardevolle begeleiding en pleitten onvermoeibaar voor mijn belangen. Hun professionalisme en resultaten waren uitstekend.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Een zeer deskundige advocate met enorm veel doorzettingsvermogen

Ik heb zeer goede ervaringen overgehouden aan Sara Cox. Van de intake tot het einde van mijn kwestie heeft ze mij super goed geholpen. Goede communicatie, terugkoppeling na ieder contact met de werkgever en het maximale uit de kwestie weten te halen voor me. Ik kan haar eenieder aanbevelen. Zeer prettig mens om mee samen te werken.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

goed bereikbaar, duidelijk en vlug reagerend.

Snel en deskundig advies

Eerlijk advies, goede communicatie. Onze advocate hielp ons ook door een rechtszaak te voorkomen. Daarmee zijn ons veel kosten bespaard gebleven.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Zeer prettig contact en afhandeling

Heel tevreden met het verloop van mijn contact met de advocaat en hoe zij alles heeft afgehandeld. Zij werkte zeer snel en efficiënt. Ik hoop dat achteraf blijkt, dat het erg nuttig is geweest. De toekomst zal het leren. Bedankt.

TOP!

Weer top!

Vakkundig en adequaat

De samenwerking op het dossier als zeer prettig, constructief en deskundig ervaren.

• Geholpen door: N.C. (Noortje) Ogg

Ontzettend goed geholpen, een steun en toeverlaat

Ontzettend goed geholpen, een steun en toeverlaat in een moeilijke tijd.

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

mw. mr. Cox stond mij prettig bij in een moeilijke werk situatie

Ik ben prettig bijgestaan door mw. Cox. Zeker omdat ik haar aangeraden had verkregen door een kennis. Ik zat in een lastige periode waarbij mijn voormalig werkgever niet echt wilde meedenken en meehelpen. Zelf ook niet de energie voor had om het "gevecht" aan te gaan. Mw. Cox gaf mij in deze een hoop vertrouwen en zorgde ervoor dat alles duidelijk en juist geformuleerd werd. Ook was het menselijke van mw. Cox prettig, maar helaas heb ik met mijn voormalig werkgever toch redelijk wat concessies moeten maken omdat zij niet wel willend waren. Ik had graag dit anders zien uitpakken maar op een gegeven moment wegen kosten niet op tegen baten. En dit gaf mw. Cox ook zelf aan, dat er een risico aan zit dat we op een gegeven moment het naar de rechter moeten doorzetten. En die kosten kon ik niet dragen. Desalniettemin ben ik blij hoe het verlopen is en zal als het nodig is haar zeker weer opnieuw vragen om mij bij te staan

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Adequate en snelle antwoorden op mijn vragen

Prettig , helder , duidelijk en snel.

Prima!

Omdat ik tijdens een meningsverschil met een - toekomstig - werkgever niet eerlijk werd behandeld en in een afhankelijke positie zat , heb ik tijdens het open spreekuur met Sara de situatie besproken. Sara heeft zich niet alleen goed ingeleefd in de situatie maar ook - direct in hetzelfde gesprek - een zeer pragmatisch en nuttig advies gegeven. In 30 minuten tijd was voor mij de situatie niet alleen helder maar had ik ook het gevoel dat er iemand aan mijn kant stond. Met name dit laatste heb ik vaak anders meegemaakt bij juristen en advocaten. Kan Sara dus zonder aarzeling aanraden voor arbeidsrecht zaken!

• Geholpen door: S.M.W. (Sara) Cox

Goed en vakkundig geholpen.

Het was een positieve ervaring. Ik voelde me serieus genomen en de medewerker heeft alles uit de kast gehaald om me verder te helpen.

Snelle en prettige service

Fijn contact. Goede en prettige communicatie. Altijd snel een reactie en deskundig in het opstellen van juridische stukken en het geven van advies.

Kundig,menselijk en betrokken.

Er was een luisterend oor. Fijne en deskundige begeleiding Daar waar nodig werden gevolgen van een eventuele beslissing goed uitgelegd zodat er helderheid ontstond en van daaruit de keuze wat te beslissen zorgvuldig genomen kon worden.

Kundig, direct en meedenkend

Sara is kundig, weet waarover zij praat. Denk mee oplossingsgericht. Is direct tin haar communicatie zodat de tegenpartij ook weet waar zij staat.

Uitstekend geholpen

De eerste pro-deo advocaat die me echt goed bijgestaan heeft en echt uitstekend werk heeft verricht. Grondig, vakkundig en persoonlijk. Ondanks mijn emotie en verdriet om deze zaak is ze geduldig gebleven en hebben we deze zaak samen tot een uitstekend einde gebracht, nogmaals mijn dank voor je hulp.

professionele en correct

Zeer vriendelijk behandeld,profesioneel en betrokken.

• Geholpen door: N.C. (Noortje) Ogg

De advokaat heeft mij goed bijgestaan met adviezen en afhandeling van de zaak. Het was een goede samenwerking

• Geholpen door: N.C. (Noortje) Ogg

Mijn vragen en onduidelijkheden werden ONMIDDELLIJK en heel CONCREET beantwoord.

"Vanaf het eerste moment voelde ik mij enorm gesteund door mijn advocate, mevrouw Cox die altijd, tot het einde van de juridische procedure, zeer DUIDELIJK en PROFESSIONEEL handelde. Alle personen die een snelle juridische, maar bovenal, professionele aanpak behoeven kan ik met alle vertrouwen naar haar doorverwijzen".

Zeer slechte ondeskundige advies

Advocaat Sara Cox ingeschakeld betreffende een conflict met de werkgever in 2019. Alhoewel het prettig is dat er een gratis inloopspreekuur is, moet de advocaat wel kennis hebben van zaken. Tijdens de interactie met de werkgever bleek dat ze absoluut geen ervaring had op dit gebied. Op cruciale momenten was mevrouw Cox niet bereikbaar en belde niet terug wetende dat dit een probleem zou vormen. Ik heb al mijn salarisstrookjes moeten doorsturen, dat waren er heel wat, en weet tot op de dag van vandaag niet waarom. Mevrouw kon ze niet eens lezen en heeft zeer belangrijke informatie totaal over het hoofd gezien. Uiteindelijk draaide het erop uit dat mevrouw Cox mij verantwoordelijk stelde voor terugbetaling van een gedeelte van mijn salaris en het prijsgeven van mijn persoonlijke situatie aan de werkgever! Let wel: ik heb haár ingeschakeld omdat mijn salaris niet werd betaald! Ik heb zelf de zaak moeten oplossen en heb dit neergelegd bij de arbeidsinspectie die mij in het gelijk stelde. Het ging namelijk niet enkel om het loon, maar ook om de negatieve arbeidsomstandigheden. De vele positieve reviews hebben geen betrekking op dit kantoor. Je kunt makkelijk als kantoor zelf een review plaatsen en als je de reviews goed bekijkt, is er nauwelijks een referentie aan een zaak. Nul sterren kan ik niet geven, daarom een halve ster. Mijn advies: ga naar een échte advocaat en laat je niet inpakken door het gratis spreekuur.

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw, Alhoewel uw naam niet bekend is bij ons (mogelijk heeft u onder een andere naam de review geplaatst), betreur ik het dat u aangeeft onze dienstverlening als slecht te hebben ervaren. Graag kom ik in contact met u om met u in gesprek te gaan hierover en om eventueel tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mevrouw mr. Sara Cox

Prettig, persoonlijk en resultaatgericht

Fijn direct contact, inhoudelijk goede bijstand in de casus gehad

Over Advocaatscore.nl