Danique heeft me goed geholpen. Zowel professioneel als persoonlijk advies gegeven. Elke vraag of situatie die er was is onderzocht en beantwoord. Bedankt.
Ik heb mijn contact met mijn advocaat als zeer positief ervaren. Goede inschatting van de zaak (tot in detail). Juiste manier van aanpak van de tegenpartij wat resulteerde in een voor ons bedrijf positieve afronding, een schikking.
Bedrijfsnaam | One4marketing |
Ondanks de moeilijke situatie waar ik mij in bevond goed geholpen en goede adviezen gekregen. Men was betrokken bij mijn persoonlijke situatie en hebben voor de meeste voorkomende situaties een passende oplossing bedacht met een voor mij zo gunstig mogelijke uitkomst.
Ik heb Robert Beukhof van Axius als zeer professioneel en grondig ervaren. De genomen voorbereiding en alle feiten die er juridisch toe doen heeft hij boven tafel gekregen. Tijdens de zitting begon de advocaat van de tegenpartij af en toe letterlijk stond te stotteren en hij de rechter meekreeg in zijn betoog. Hierdoor ontstond er een situatie waardoor er geschikt kon worden in ons voordeel.
Net zoals de vorige keer dat Danique mij bijstond is ook deze keer weer uitstekend bevallen. Nu voor een andere zaak maar alles liep net zo soepel en vlot. Goed en fijn contact gehad.
Danique is betrokken en probeert een helder en objectief advies te geven. Fijne samenwerking en laagdrempelig.
Dat zijn wat mij betreft de sleutelwoorden voor wat betreft de aanpak van de problematiek door Axius advocaten & mediators.
Bedrijfsnaam | Nvt |
Fijne samenwerking met altijd een eerlijk beeld schetsen over de mogelijkheden.
Mw. Linders en ik hebben elkaar niet fysiek ontmoet, toch had ik het gevoel dat er een "klik" was. Mw. Linders is betrouwbaar in haar werk. Vanuit een professionele houding blijft ze checken of de informatie van de tegenpartij echt klopt. Wat ik fijn vond is dat ze elk positief resultaat, hoe klein ook, benoemde.
Mijn ervaringen met advocaat Job Blok zijn zeer positief. Job Blok is een erg ervaren advocaat en is kundig. Job Blok verstaat zijn vak uiterst goed. Ik heb/had voor mijn moeizame scheiding geen andere advocaat willen wensen. In de rechtszaal voelde ik mij echt sterk met J Blok aan mijn zijde. Op zijn tijd wat humor op de juiste momenten, de juiste combinatie van wat een cliënt wenst zou ik zeggen. Top!
Danique is duidelijk in communicatie, meedenken, doorzetter, optimisme en humor, echt iemand die volledig naast je staat
Van begin tot eind ben ik deskundig ondersteund door een geweldige advocaat. De communicatie was uitstekend en helder, zowel schriftelijk als telefonisch. Advocaat gaf bij elke stap aan welke mogelijkheden ik had, gaf hierbij deskundig advies, maar liet de keuze altijd aan mij over. Daarnaast was advocaat heel betrokken bij de zaak en mijn situatie.
Mijn advocaat heeft het zeer snel en vakkundig aangepakt
Een zeer goede advocate, die op een eerlijke manier keihard voor de overwinning wil gaan.
Persoonlijk en professioneel
Ik vond mijn advocate kundig, betrouwbaar, goed bereikbaarn steunend en prettig in contact en communicatie.
Op zeer korte termijn de zaak aangenomen. De rechtszaak was 2 dagen later. Direct actie en reactie. Zeer goede interactie met cliënt. Efficiënt. Gaat er helemaal voor. Ook tegen instanties. Danique dank je wel dat je er was.
Claudelle heeft mij zeer goed geholpen bij twee hele vervelende zaken. Alles in duidelijke taal, empathisch, betrokken en vriendelijk.
Job heeft ons beiden prima begeleid tijdens een mediationtraject. Kan zich verplaatsen in de situatie en weet ook zaken in perspectief te plaatsen. Communiceert helder en verduidelijkt waar nodig. Positief oplossingsgericht met oog voor beider belang. Nauwkeurig en vooruitziend. Informeert over het traject en te nemen vervolgstappen. Reageert snel en inhoudelijk op vragen. Kan observeren en luisteren en vertaalt dit in zinnige adviezen. Job, namens ons beiden, hartelijk dank dat je er voor ons was!
Tijd en aandacht voor ons beider verhaal. Streven naar zo goed mogelijke afspraken. Neutraal. Gedetailleerd. Persoonlijk. Het werkproces stimulerend. Alles kon altijd op bijna elk gewenst moment. Job Blok is zeer toegankelijk, en ook het kantoor.
Heel heldere communicatie en korte lijnen. Wordt gesproken in begrijpelijke Jip en Janneke taal. Wordt als mediator ook echt opgetreden als een mediator. Voelt je van beide partijen goed gehoord.
Helder verwachtingsmanagement vooraf, schriftelijk sterk betoog en krachtige performance in een zitting.
In 2016 ben ik in contact gekomen met heer Braak, na een fantastische samenwerking is heer Braak nu met pensioen. Ondanks dat is heer Braak nog steeds bereid om indien nodig mij van advies te dienen. Geweldig toch! De secretaresse mevr. Kroesbergen bleef gelukkig wel, een altijd luisterend oor met goede adviezen, ook haar collega mevr. van Asselt is altijd bereid je goed te woord te staan. Een heerlijk koppel waar we nog veel steun aan hopen te mogen blijven houden. Mijn nieuwe advocaat,Robert Beukhof, een jonge hond, die zeker de advocaat van de toekomst wordt. Hij heeft zich vastgebeten in het dossier waarover ik mij vaak verrbaas,, niet vreemd dus dat ik blij met hem ben en zodoende ook met AXIUS. Herman.
Bedrijfsnaam | Bowling en Tennis PLAZA Tiel |
het "gehele" traject heeft Job mij correct geïnformeerd, duidelijk de afwegingen benoemd en directe communicatie tussen alle partijen. De inschattingen die Job voorstelde waren haalbaar en uiteindelijk voor de juiste oplossing.
Samen het hele proces ervoor gezorgd dat we eerlijk en zuiver bleven door bij onze eigen standpunten te blijven. Het was een prettige samenwerking. Job nam op vele belangrijke momenten het voortouw als zijn leiding en expertise nodig waren. Job heeft de kwaliteit om zijn cliënt in de gaten te houden. Op het moment dat ik er even doorheen zat of juist opgelucht was, dan nam hij daar even de tijd voor, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. De humormomenten tussendoor, maakten het tot evenwichtige overlegmomenten. Bedankt Job
Vendeller 4 1
3905PA Veenendaal