Prettige samenwerking

Geholpen door Danique Linders. Open en eerlijke communicatie en deskundig advies. Danique denkt met je mee en indien nodig zoekt ze zaken tot op de bodem uit. De samenwerking verliep prettig, alles gaat in goed overleg en de uitkomst was naar tevredenheid.

• Geholpen door: Danique Linders

Super. Ben meteen goed geholpen en behandeld. Erg blij met de samenwerking.

• Geholpen door: Danique Linders

Super fijne samenwerking en een top advies. Ook de duidelijkheid laat niks te wensen over. Mevrouw Linders is heel direct in haar communicatie en ik voelde mezelf altijd begrepen, ook geeft ze heel duidelijk aan wat wel kan en wat niet kan. Ik zou mevrouw Linders aan een ieder adviseren indien dit nodig is.

• Geholpen door: Danique Linders

Geadviseerd door Danique Linders. Zeer tevreden over het prettige contact en haar deskundige advies.

• Geholpen door: Danique Linders

Een prettige persoonlijke benadering met deskundig advies

Ik vond de persoonlijke benadering prettig en het deskundige advies waardevol.

• Geholpen door: Danique Linders

Proffesioneel en doen wat ze beloven

Vakkundig geholpen en adequaat gehandeld. Communicatie naar externen juridisch proffesioneel, soms dwingend maar ondanks de soms negatieve inhoud toch positief verwoord. Kortom zeer tevreden.

• Geholpen door: Danique Linders

Echt een top bedrijf en top advocaten zeer vriendelijk

Super goed geholpen door Danique Linders Goeie adviezen gekregen van haar Ook van job blok die me geholpen heeft in Danique haar vakantie echt top allemaal

Excellent

Job is een goede luisteraar en mediator, kantoor laat soms qua details in stukken te wensen over maar over het algemeen zijn we zeer goed geholpen

meer dan geruststellend

Oké... komt ie Een gezegde luidt 'Scheiden doet lijden' maarrrrr mijn persoonlijke toevoeging hierop is 'met Danique ken je geen Paniek'

• Geholpen door: Danique Linders

Snelle afhandeling, zakelijke maar heel prettige communicatie

Job heeft ons enorm geholpen door overzicht en advies te geven, de communicatie zakelijk te houden en ook voor een snelle maar zorgvuldige afhandeling zorg te dragen.

Super tevreden

Wij zijn recent bij twee rechtszaken bijgestaan door mevrouw Linders. We zijn enorm tevreden. Er was veel contact, veel overleg en alles werd altijd goed en duidelijk uitgelegd. Zij heeft er echt het maximale voor ons uitgehaald en zich voor 100% ingezet. Wel was ze ook eerlijk. Mevrouw Linders is een zeer professionele advocate; ze heeft veel kennis en als ze iets niet weet, dan zoekt ze het tot op de bodem uit. Je wordt enorm serieus genomen. Het is heel fijn als je een advocate hebt die met je mee denkt. Wij kunnen haar zeer zeker aanbevelen en vinden dat we super geholpen zijn.

• Geholpen door: Danique Linders

Claudelle: toegankelijke vakvrouw, met kennis van zaken.

Claudelle, Bedankt voor de plezierige samenwerking en je deskundige adviezen. Je hebt destijds goed begrepen wat mijn bedoeling was en op de juiste manier de vertaalslag gemaakt: vasthoudend/stevig op de zaak, tegelijkertijd zacht op de mens.

• Geholpen door: Claudelle Schimmel-Blom

Advocaat is een goede sparringspartner en vertegenwoordigd je recht goed.

Advocaat schaalt zijn niveau goed naar het niveau van de klant, wat makkelijk communiceert. Ook wordt het gehele proces goed in de gaten gehouden en wordt je op de juiste moment op de juiste zaken geattendeerd.

• Geholpen door: Robert Beukhof

Zeer open gesprekken gehad met Job, hij was goed duidelijk voor beide partijen. Job had aan het begin een inschatting gemaakt hoe het zou gaan lopen, en uiteindelijk klopte het precies zoals hij had gezegd, dus wij zijn goed tevreden.

Vakkundig, betrouwbaar en eerlijk

Ik heb een aangename ervaring met Axius advocaten. Job Blok is naast een ervaren, vakkundige mediator en advocaat ook iemand die zich begripvol opstelt, luistert naar je verhaal en is ten alle tijden eerlijk tijdens het proces, ook als je hoog in je emotie zit. Dit wordt zeer gewaardeerd. Verder worden vragen en verzoeken snel opgepakt, zowel door de advocaat als door de secretaresse. Wil je geholpen worden door een advocatenbureau die de mens achter de klant ziet? Dan is Axius een aanrader. Weet dat de reis soms mooier is dan de bestemming. Dank voor de reis. Het beste toegewenst!

Formidabel

Mijn ervaringen bij Axius zijn ronduit geweldig. Claudelle Schimmel heeft mij deze keer bijgestaan. Wat een geweldige vrouw! Vriendelijk, meegaand, geduldig en uiterst vakbekwaam. Niks dan lof!! Met vriendelijk groet, Erik Diepeveen

• Geholpen door: Claudelle Schimmel-Blom

Geweldige hulp!

Erg blij geweest met de hulp van Mandy. Snel geregeld en fijne gesprekken gehad. In één woord PERFECT! Als er ooit weer iets is waar we niet uit kunnen komen is axius Advocaten en in het speciaal Mandy de eerste die we weer bellen.

• Geholpen door: Mandy van Schaik Martinet

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen. Een goede uitleg over mijn situatie en te verwachte uitkomst. Geen verkeerde verwachting schepen en een snellen reactie op vragen.

helemaal goed

• Geholpen door: Robert van Huussen

Ben heel goed geholpen door mevrouw Linders

Nadat ik in een vervelende situatie was beland moest ik een advocaat inschakelen om een beter beeld te vormen over mijn situatie en eventuele hulp in de communicatie. Nadat ik tot in details mijn probleem heb voorgelegd heeft mevrouw Linders mij zelf de keuze gegeven om zelf of via haar de communicatie te doen met de andere partij. Door haar deskundigheid en adequaat handelen richting de notaris zijn wij eruit gekomen.

Super!

Ik heb het afgelopen jaar contact gehad met de heer Blok. De heer Blok is oprecht, geduldig en denkt zeer goed mee. Het contact verloopt was heel fijn. E-mails en telefoontjes werden snel beantwoord. De communicatie is duidelijk en er is altijd een overleg. Hij adviseert heel goed en duidelijk. Ik hoop niet dat ik nog gebruik hoef te maken van de heer Blok maar mocht het ooit toch nog een keer nodig zijn, dan weet ik waar ik terecht kan. Een ander belangrijk aspect: facturatie. Deze is duidelijk, een eerlijk. Ik heb ook hier nooit vragen of opmerkingen over gehad.

• Geholpen door: Job Blok

Mijn belangen zijn uitstekend behartigd in het gehele traject!

Job heeft mij ontzettend goed geholpen. Job is erg betrokken, heeft veel kennis van zaken, verdiept zich grondig in de kwestie en is realistisch. Met op de juiste momenten dat vleugje humor, maar ook even die bemoedigende woorden. Dank je, Job. Ik ben je erg dankbaar! Ook mijn dank aan de vriendelijke en behulpzame dames van het secretariaat!

Prettige samenwerking!

Ik heb de samenwerking met Danique als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en ´korte lijntjes´ met elkaar over de inhoud. Tevreden resultaat naar tevredenheid van beide partijen.

• Geholpen door: Danique Linders

Goede inleving in situatie en heldere advisering

Na een korte uitleg over de voorliggende kwestie is Danique Linders binnen de overeengekomen termijn met een duidelijk advies gekomen waarmee de vraag helder beantwoord is.

• Geholpen door: Danique Linders

snelle en heldere communicatie met goede adviezen

Mijn ervaring met Axius is zeer goed. De adviezen zijn goed en worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Ook de wens vanuit de cliënt worden hierin duidelijk gehoord en meegenomen. De communicatie kan hierdoor snel verlopen en wat ik als bijzonder prettig ervaar is dat ik constant van alles op de hoogte ben gehouden. De betrokkenheid en de interesse maken het wat mij betreft dan helemaal af.

Vendeller 4 1

3905PA Veenendaal