- Erg prettige (persoonlijke) samenwerking - Pro actief, deskundig en behulpzaam
Job is een fijne kerel, en geeft je het gevoel dat je echt een client bent, die door hem word geholpen, ik ben blij dat ik gekozen heb voor hem, en beveel Job dan ook van harte aan.
zeer prettig geholpen,goede uitleg
Prettig geholpen.
Snelle, professionele en persoonlijke ondersteuning. Zeer prettig samenwerken met Claudelle die zich voor de volle 100% inzet. Hartelijk dank!
zeer betrouwbaar en meelevend bedrijf, met zeer veel ervaring. ik raad dan ook iedereen aan als je problemen heb neem gerust contact op met hun ze helpen je zeker verder.
Robert heeft mij bijgestaan in de afwikkeling van mijn vaststellingsovereenkomst na een reorganisatie bij mijn werkgever. Dit heeft hij snel, zeer effectief en op een heel prettige wijze gedaan.
Direct beschikbaar op maandagmorgen en een snelle assessment en advies van het onderwerp.
Casus betrof een werkgever die weigerachtig was bij het maken van de eindafrekening van een werkneemster die in de WIA belandde. Op basis van perfect advies en snelle reactie naar de werkgever werd dit maanden slepende probleem binnen een paar dagen naar volle tevredenheid opgelost. Klasse!! Inhoudelijk goed en technisch perfect in no-time opgelost. Hulde aan axiusadvocaten!
Ik heb de begeleiding en het advies omtrent de gang van zaken over het algemeen positief ervaren. Twee keer helaas een minpuntje: 1. Verkeerde naam bij aanhef brief tegenpartij, 2. Een mail veel later gekregen, was hierdoor niet op tijd op de hoogte van reactie tegenpartij. Met vriendelijke groet, Anri Visser.
Job je hebt me heel goed geholpen, fijn... Ik kan nu verder, mijn dank is groot. Carole Mulder
Job is erg vriendelijk en geeft goed advies. Alles word duidelijk uitgelegd en later nog een keer via de mail toegezonden.
Komen afspraken na. Duidelijke uitleg. Prettig in communicatie.
Mr. Job Blok werkt zeer professioneel en klantgericht. Hij zet zijn jarenlange ervaring op het juiste moment in en weet daarmee het ideale resultaat te bereiken. De samenwerking is ook als positief ervaren omdat Job open staat voor inbreng van de cliënt.
Prettig in de omgang. Belooft geen onzin. Heeft de zaken prima geregeld.
Prima afgehandeld en gecommuniceerd.
Prettige communicatie, samenwerking en een grote deskundigheid. Top!!!
Deskundig en snel geholpen. De situatie werd duidelijk uitgelegd en ik werd overal van op de hoogte gehouden. Wat ik zelf erg fijn vond was de persoonlijke manier van communiceren. Dat je altijd het gevoel had dat er naar je geluisterd werd. Kortom, ik ben erg tevreden!
Vendeller 4 1
3905PA Veenendaal