Heel goed geholpen: Zeer professioneel Zeer betrokken! Bereikbaarheid en advies uitstekend!
Deskundig, betrokken en alert.
snel en efficiënt de problemen op een rij gezet, een brief gestuurd en toen loste alles zich op.
Een zeer prettige samenwerking in een voor mij geheel nieuw gerechtelijk proces.
Fijne en goede samenwerking
Reageert altijd snel en goed. Kan niet beter.
zaken rond een arbeidscontract snel en efficiënt behandeld
zeer betrokken, snelle afhandeling van de echtscheiding. empathisch vermogen, zeer goede ervaren . Duidelijk advies, alle uitleg in een voor mij duidelijke heldere taal, weinig vakjargon gebruikt of in die zin duidelijk uitgelegd hoe en wat.
Deskundig ervaren.
super meedenken, goed advies, ontspannen sfeer
Zowel betrokkenheid als service van Rob van de Venne als Roel Voorink zijn bijzonder goed.
Zeer accurate en betrouwbare ondersteuning
Mw. Hendrikse-Voogt heeft zich in het mediation traject zeer betrokken en geduldig opgesteld waarmee ze zowel het vertrouwen van mijn ex-partner als van mij won. Haar interventie maakte sommige zaken die al jaren onduidelijk leken, inzichtelijk en daardoor behapbaar en oplosbaar.
Top behandeling
integer, rustig en duidelijk en prettig in de omgang
TEr zake, direct contact, goede adviezen, zonder afspraken en vertraging
Prima geholpenM
Zaadmarkt 105