Altijd snel en prettig geholpen. Als cliënt zit je soms wel eens in de emotie maar ook dat werd goed vd feiten gescheiden. Goed advies gehad en meegedacht en uiteindelijk bij het vasthouden aan eigen/ons voorstel. Goed gevoel bij!
Helaas hebben we niets kunnen bereiken, maar het advies om te stoppen kan ook een goed advies zijn. De schriftelijke reacties waren grondig en leken me zeer deskundig, maar soms ook wat veel van het goede; een opmerking als "Maakt m.i. geen kans." is dan ruim voldoende. Vandaar geen 10.
Op een prettige manier en met een duidelijke uitleg vlot geholpen.
Erg prettig contact, goede adviezen, snel, adequaat en op een plezierige manier betrokken.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Gaf ons tijd om het door te lezen. Zeer vakkundig. Was allemaal snel geregeld
Ik ben bijgestaan ivm een echtscheiding. Ik ben juridisch erg goed geholpen. Ook vond ik de betrokkenheid en empatisch vermorgen erg fijn van mevrouw Hendrikse.
Erg prettig manier van benaderen, objectief
Deskundige professionele coaching> prima Wat betreft de organisatie is factuur per minuut soms wel stuitend, ook niet bevorderlijk om het kantoor aan te bevelen. Moet anders kunnen en zou meer clanditie opleveren.Minder ongemakkelijkheid voor de advocaten.
Ik kan Aleide van harte aanbevelen als mediator. To the point, snelle actie en reactie, kort en bondig, maar vooral begripvol en uiterst deskundig.
tijdig, to the point en kundig, geen overbodigheden. kortom prettig.
Ondank het feit dat ik de heer Voorink slechts 1 maal hebt ontmoet, geven snelheid, deskundigheid en de pragmatische aanpak (via de mail veelal) de doorslag om bij arbeidskwesties te bellen met uw kantoor Anne Marie van Oldeniel-Quintes Thuiszorg
Dhr. Vriezekolk heeft voor ons uitstekend geholpen inzake een afhandeling met Achmea, de communicatie was zeer helder en het heeft een mooi eindresultaat opgeleverd. Nogmaals dank hiervoor.
Correct en direct.
Prima bijstand!!!!
Ben heeft mij en mijn zonen in een voor ons zeer emotionele en pijnlijke zaak bijgestaan. En wel op zodanige wijze dat deze kwestie volledig hebben kunnen loslaten. We zijn hem daar enorm dankbaar voor.
Naar aanleiding van een conflict als medewerker van de Coop heb ik de ondersteuning gezocht bij Voorink Advocaten. Voorink advocaten was voor mij benaderbaar, staat met twee benen in de praktijk, communicatie helder en inzichtelijk en vakbekwaam.
Zeer deskundig, uiterst nauwkeurig, accuraat !! Top!!
Ik heb mij zeer gesteund gevoeld door Aleide in een voor mij ongelofelijk moeilijke periode. Ze heeft het begrepen en iedere keer zeer adequaat en snel gereageerd. Ik ben haar zeer dankbaar en dat heb ik haar ook meerdere keren verteld.
Zaadmarkt 105
7201 DD Zutphen