Het was een fijne communicatie en alles werd geregeld.
Nauwkeurig en prettige samenwerking, zeer deskundig!
Ik heb Aleide en haar team mogen ervaren als een positieve steun in een zeer moeilijke tijd. De keuze voor haar expertise heeft ze aan alle kanten bewezen. Wat overweldigend is maakt ze draagbaar. Haar warme persoonlijkheid geeft je ademruimte waar je zelf buiten adem bent.
Prettige samenwerking. Fijne persoonlijkheid. Mag nog iets meer voor je 'in de bres springen'/iets te voorzichtig advies. Uitstekende communicatie!
Na het intake gesprek (met dhr C. Cenik) is er op een juiste en correcte wijze een vervolg aan gegeven. Mocht er een vervolg nodig zijn dan zal ik zeker opnieuw van zijn diensten gebruik willen maken. Met vriendelijke groet, Edwin Wunnink. (06-53856222)
Professionele hulp bij vaststellingsovereenkomst
Empatische deskundigheid
De reden dat ik er was, was niet fijn. Maar in deze moeilijk tijd ben ik fijn geholpen en heb ik me gesteund gevoeld.
Mw. Post gaf me uitstekende tips voor de vaak complexe communicatie met de personen en instanties met wie ik te maken had. Ze behoedde me voor valkuilen en, wat zo belangrijk was, liet me voelen dat ik niet alleen stond tegenover de diverse machtsblokken, en op haar terzakekundige ondersteuning kon rekenen. Hartelijk dank hiervoor!
Ik ben bijgestaan i.v.m. een OTS. Mijn advocate heeft alles gedaan voor een zo gunstig mogelijke uitspraak en heeft mij hierin op een zeer eerlijke, vriendelijke, persoonlijke, maar ook zeker professionele manier bijgestaan.
Goed geholpen, precies volgens afspraak. Helder en begrijpelijk. Pro actief meedenken. Geen poespas. Snel antwoord bij vragen. Kortom, top.
Aleide leren kennen als betrokken en kundige mediator
Proberen partijen op 1 lijn te krijgen. Stelt de juiste belangen voorop. Komen afspraken goed na, zijn snel.
Snelle vriendelijke behandeling van het verzoek
Kundig, snel in communicatie en goed bereikbaar in het hele traject.
Mijn ervaring kunt u zien aan bovenstaande gegevens.
Deskundig, accuraat en betrouwbaar.
In mijn dagelijks leven heb ik niet veel te maken met advocaten. Dus wist ik niet wat me te wachten stond. Maar ik voelde me bij mr M Vriezekolk zeer op mijn gemak.
Voor mijn ervaring is mw. post heel professioneel, betrokken, heerlijk en sympathiek.
Prettige manier van communiceren; prima balans tussen rust en tempo in het proces; oplossingsgericht meedenken.
Betrokken, neutraal naar beide partijen, meedenkende.
Als zeer prettig en deskundig
Zaadmarkt 105
7201 DD Zutphen