Nvt
Dankzij mevrouw Hendrikse hebben wij goede en duidelijke afspraken gemaakt voor onze kinderen.
Mijn ervaring met mr. Drs. Vriezekolk heb ik als zeer fijn ervaren. Beland in een moeilijke situatie en te maken met ingewikkelde materie heeft hij op gepaste wijze zaken voor mij behapbaar en begrijpbaar gemaakt. Hij is uitermate op de hoogte van wet- en regelgeving en hij heeft mij in een pittige periode prima vertegenwoordigd.
Zie bovenstaande
Zie bovenstaande woorden. Zegt mi alles.
Meester van den Tooren is een zeer fijne en bekwame advokaat die ons de afgelopen jaren ons heel fijn heeft bijgestaan. Heel eerlijk en helder in zijn woorden.
Vanaf de eerste ontmoeting tot het laatste telefoongesprek voelde ik mij gehoord! Dat is meer dan ik van woonstede kan zeggen. Ik zal ,en doe dat al, Voorbij Advocaten bij iedereen aanbevelen.. Hartstikke bedankt voor uw hulp en steun. Met vriendelijke groet Leonieke Ariës Segers
Werd direct als consult gezien en dus direct maximaal in rekening gebracht
Bij de eerste intake gesprek had ze een goed gevoel over de rechtzaak .Mevrouw . Post heeft uitstekend haar beroep uitgevoerd.
Ondanks dat het zo lang duurde,was ik heel tevreden ovet mevrouw Pist
Er werd altijd vriendelijk en direct gereageerd op mijn ongerustheid die aldoor weer de kop op stak en ook vond ik bizonder, werd ik gehoord toen ik op het laatst vroeg of in een brief van de heer Cenik iets niet onderstreept hoefde te worden en daarin werd ik dus ook gehoord... Tot op de allerlaatste dag is de heer Cenik voor me opgekomen! Met resultaat!!! Nogmaals veel dank dus...
Op professionele maar betrokken wijze heeft Voorink advocaten mij en mijn (ex) partner begeleid in het proces om te komen tot scheiding.
Vanaf het eerste contact vriendelijk, duidelijk en deskundig geholpen. Snelle reactie en er werd aan de terugbelverzoeken gehouden.
Fijne samenwerking alle opties benoemen ondanks de gevoeligheid en emoties die er zijn .
Goed en duidelijk.
Positief
Ik heb ervaren dat Aleide Hendrikse heel goed voor mij de balans terug kon vinden als ik 'm even verloor. Probeert altijd vanuit een positieve en constructieve opstelling tot een oplossing te komen.
Aleide heeft met oog voor beide partijen een emotioneel proces omgezet in overzichtelijke en behapbare zakelijke stappen.
Kundig, betrokken en vriendelijk kortom zeer goed geholpen.
Niks meer aan bovenstaande toe te voegen....
Snel en goed geholpen.
Mijn ervaringen met mr. Voorink zijn uiterst positief en ik ben tevreden over het resultaat van zijn juridische bijstand. Enkele steekwoorden die van toepassing zijn: deskundig, accuraat, heldere communicatie, (zeer) korte reactietijden. Verder geeft hij een realistische inschatting van de mogelijkheden die hij binnen de kaders van de zaak ziet.
Deskundige hulp. Prima en vlot geregeld door Mr. Voorink.
Met veel zorg en goed luisteren en efficiente benadering was het goed om een kwetsbaarheid levenssituatie te kunnen presenteren. Een goede dienstverlening op een zeer warme wijze toegepast.
Voor een arbeidsrechtelijk issue heb ik een deskundig, vlotte en betrokken jurist getroffen bij Voorink Advocaten. Snel schakelen met uitstekend en soepel meedenken. Tevreden, ook over de declaratie.
Zaadmarkt 105
7201 DD Zutphen