Advocaat met rijke ervaring die gericht adviezen geeft voor de aanpak. Heeft een luisterend oor. Dit is waardevol voor de client.
Alles is samengevat in de woorden hierboven
Met medeleven maar wel duidelijk en eerlijk over wat ik kon verwachten
....
Snelle communicatie en prettig geholpen.
Ik ben geholpen door Wilja Post, ze heeft mij geholpen om mijn woning te behouden! Ookal dacht ik dat het mij niet meer ging lukken. Ik heb mijn woning gekregen! Ik heb veel steun gehad aan Mw. Post! Ook kon ik erg goed met haar praten, en wat ik het allerbeste kon doen. Ik ben haar zo dankbaar !! Twijfel niet en neem Wilja Post!!
Vanaf het begin van de procedure tot na de uitspraak heeft mevrouw Post mij zeer deskundig bijgestaan en begeleid. Ik heb haar als erg behulpzaam en aardig ervaren, kon haar altijd vragen om advies, en haar snelle denken en kennis van zaken brachten rust en gaven koers in een overweldigende en moeilijke periode. Ik ben erg dankbaar dat mevrouw Post de advocaat is geweest die mij juridisch bijgestaan heeft.
Maartje roerdink heeft mij super geholpen met de zaak omtrent eenhoofdig gezag met succes! Mede door haar opgestelde verzoekschrift en een goeie onderbouwing na de rechter hebben wij deze zaak gewonnen! Kortom een goeie advocaat!! Maartje bedankt voor je inzet nogmaals zonder jou was het niet gelukt!
Voor de tweede zaak wederom bijzonder goed bijgestaan.. niet alleen omdat het voor mij positief is uitgevallen maar ook oa qua bijstand, terugkoppeling, advies en vertrouwen..
hele fijne ervaringen met Voorink Advocaten.
Ik ben zeer tevreden. Wordt goed geholpen duidelijk uitleg hoe en wat en staan altijd voor je klaar
Uitstekend geholpen en voorzien van pragmatisch advies
Er is aandacht besteed aan m’n zaak en alles goed uitgezocht. Er was veel begrip en inlevingsvermogen voor mijn gevoel wat ik erg gewaardeerd heb.
In een spoedeisende zaak ben ik vlot en heel goed geholpen. super
Vanaf het eerste moment al heel vriendelijk en open, een prettige ervaring!
De zaak snel opgepakt en gedaan wat er in korte tijd wat de doelstelling was
Ik had geen goed gevoel bij deze kwestie. Ik wist dat ik mijn recht niet zou halen zonder een advocaat in te schakelen. Maar tegelijkertijd wist ik dat het oud zeer naar boven zou halen. Mijnheer Cenik heeft mij te allen tijde duidelijk gemaakt wat iedere stap in deze zaak mij zou kosten en wat het zou (kunnen) opleveren. Ik heb heel prettig samengewerkt met hem. En ik ben erg blij dat het nu afgerond is. Nogmaals mijn hartelijke dank!
Ik werd goed en vlot geholpen
Goed en deskundig bij gestaan door Michiel Vliezenkolk .
Al jaren aan mijn zijde....Topvrouw!!!
Aanbevolen voor iedereen die hulp nodig in moeilijke omstandigheden top advocaat Mw. mr. J.W. (Wilja) heel erg bedankt voor alles
Wij hebben Wilja als deskundig en doortastend advocate ervaren.
Professioneel, betrokken en doelgericht!
Een ervaren en prettige advocate mevrouw post. Ook de juiste informatie en hulp gekregen.
Zeer vakkundige begeleiding/ondersteuning. Er was sprake van respect, begrip, betrokkenheid, maatwerk en kennis van zaken.
Zaadmarkt 105
7201 DD Zutphen