Prettig gesprek met een goed advies.
Zeer helder advies over wat ik zou kunnen doen tijdens een zitting. Bedankt voor uw tijd en het helpen meedenken.
Het advies bleek nog wat te verschillen ten opzichte van de gemeente Utrecht/burgerszaken.
goed advies gegeven over de beeindigingsvoorstel.
Ik heb zeer prettige ervaring met mr. Booij. Hij komt snel en betrokken tot de essentie. Ik voel mij dan ook gehoord. Dat doet mij goed aangezien ik dat in tijden niet ervaren heb.
Prettig gesprek tijdens inloopspreekuur!
Prima en deskundig geholpen in de adoptieprocedure. We zijn goed op de hoogte gehouden tijdens de procedure. De advocaat weet waarover hij het heeft. Goede juridische hulp met inlevingsvermogen.
Positief. De heer Booij nam goed de tijd om het probleem te bespreken uitmondend in een duidelijk advies. Niet hoeven wachten. Qua tijdplanning klopte het ook allemaal.
Wij zijn geweldig geholpen top klasse
U gaf glasheldere toelichting op mijn vragen, to-the-point. Naast informatie ontving ik ook advies, al dan niet vanuit een persoonlijke morele visie. Menselijke maat was voelbaar.
We hebben 1 verbeterpunt. We hadden het fijn gevonden om een bericht te krijgen toen de beschikking een maand werd uitgesteld. Verder niet dan lof.
Eerste keer dat ik bij een advocaat was, dus geen vergelijkingsmateriaal Duidelijke communicatie, miste (achteraf gezien) misschien enkel de verschillende mogelijke opties en wat de hierbij gelinkte gevolgen/reacties hiervan zijn
Zeer duidelijk en behulpzaam gesprek waarvoor dank.
Vriendelijk, en tot opheden begrip vol. Voelde erg fijn om van een ander advies te krijgen
Fijn gesprek, lekker ontspannen en zeer informatief.
Zeer prettig gesprek.
Positief mijn vragen werden goed beantwoord en goed uitgelegd ik ben zeer tevreden
Graag niet plaatsen op website noch openbaar maken tenzij geanonimiseerd
Wij hebben gebruikt gemaakt van de diensten van Booij & Partners voor onze adoptie procedure. Wij hebben de begeleiding in dit traject als erg prettig ervaren. Ook de communicatie gedurende het traject was fijn.
Uitstekende samenwerking. Duidelijke afspraken en geen 'gedoe'. Alles netjes geregeld met een succesvolle uitkomst.
Pastoor Ohllaan 39
3451 CB Utrecht