Fijn even kort en bondig overleg, werd echt even mee gedacht wat het beste zou zijn om te doen!
In het open spreekuur hielp Mr Booij mij goed op weg om de eerste stappen in een belangrijke procedure te zetten. Helder, ter zake kundig en vlot.
Ik ben blij dat ik ben geweest
zeer vriendelijke man, duidelijke uitleg gegeven, kon al mijn vragen beantwoorden. Daarnaast goede adviezen gegeven waar ik echt iets mee kan.
Het komt zelden voor dat je voor een gratis dienst zo vriendelijk en serieus genomen wordt. Ik kwam daar om juridisch advies te vragen, ik vertrok met een blij gevoel, zowel de secretares als de advocaat zelf nemen beide hun maatschappelijk rollen hartelijk, dat mis ik in deze maatschappij. Vooral voor negroïde burgers zoals ik, je gauw gesticht met het predicaat 'meneer' om je afstandelijk te houden, daarentegen zag deze advocaat een mens met een probleem waarvoor hij een oplossing bod in dat stadium. Ik was zeer tevreden.
Ik hoop dat het allemaal gaat lukken over mijn zoon Diego ook goed voor mij en mijn zoon justin
Goede uitleg als je moet voorkomen in de rechtbank , ook daarvoor in de praktijk van de advocaat booi wat de beschuldiging inhoudt . Door en goed betoog van de heer booi in de rechtszaal en goed onder boud was de straf milder dank daar voor M .hofland
Ik heb de heer Booij mogen ervaren als een uitermate deskundige advocaat die buiten het juridische ook het menselijke aspect ruimschoots bij de zaak betrokken heeft.
Ik heb nu 2 rechtzaken met dhr.booij gehad en 2 keer is het goed uit gepakt, ik kan niks anders zeggen dan dat Ik tevreden ben.!
Snel beschikbaar voor een deskundig advies. De heer Booij nam alle tijd om zaken te bespreken.
Mijn ervaring was zeer positief, ik was mooi op tijd geholpen en goed benadert. Verder was er echt te tijd genomen om mij goed te begrijpen en goede advies meegekregen.
Altijd een luisterend oor en een top service
Dhr. Booy is iemand denkt altijd mee met zijn cliënt en laat zien dat hij er voor zijn cliënt is
Deskundig en vriendelijk geholpen. Dank !
Wij hebben de rechtsbijstand als zeer prettig en deskundig ervaren. Nooit eerder hebben wij hulp nodig gehad van een advocaat. Voor ons nieuw en zonder kennis van het Nederlands rechtssysteem en adoptierecht was de hulp van Dhr Booij meer dan welkom. Duidelijk en goed advies en snelle communicatie.
Makkelijk afspraak te maken voor inloopspreekuur. Nauwelijks wachttijd. Een prettige, betrokken, menselijke benadering. Een goed en menselijk advies.
Goed inlevingsvermogen van dhr Booij waardoor vertrouwen gecreeerd wordt. Belangrijk als het gaat om persoonlijke situaties.
U na de tijd om te luisteren en gaf meerdere goede tips waar we in de toekomst gebruik van hopen te maken.
| Bedrijfsnaam | Wikkeling |
Goede en zeer deskundige adviezen en prima terugkoppeling.
Wat een warm welkom in een woelige tijd. Zeer professioneel en op maat advies. Mijn zaak is op een goede manier en naar volle tevredenheid afgehandeld. Ik kan iedereen advocatenkantoor Booij en partners aanbevelen en zal dat in mijn kring ook zeker doen. @ Mr. Ron Booij; ik ben u dankbaar voor uw kundigheid, menselijkheid, duidelijkheid, open communicatie en de goede uitkomst.
Goed advies gegeven.
Duidelijke uitleg en heel deskundig.
De heer Booij heb ik ervaren als een rustig, vriendelijke en professioneel persoon. We hebben een helder en gestructureerd gesprek gehad met duidelijke adviezen.
Erg vriendelijk en erg goed advies gekregen een goede advocaat ik beveel hem iedereen aan
Pastoor Ohllaan 39
3451 CB Utrecht