goed en correct gehandeld

ik ben op dit kantoor netjes en door kennis geholpen bedankt daar voor.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik voelde m,e gehoord, er werd met me meegedacht en ik kreeg bruikbare tips. Zeer tevreden!

• Betrokkenheid

Advies waarmee je spijkers met koppen kunt slaan

Prima gesprek, goed voorbereid en helder in de uitleg. Goede motivatie en aanpak. Pakt de zaken puntsgewijs aan en toetst ze aan de huidige wetgeving. Komt met verbeteringsvoorstellen en kan goed luisteren en is in het bezit van een goed inlevingsvermogen. Voor goede support moet je hier zijn, echte aanrader!! Bedankt voor de hulp.

• Betrokkenheid

Er wordt goed naar je geluisterd en advies gegeven waar je wat mee kan

Prettig gesprek gehad waarbij goed naar de inhoud werd gevraagd en op basis daarvan kreeg ik een passend advies mee.

TOP!!!

Vanaf het eerste telefonisch contact met het kantoor voelde dat wij dat we goed zaten. Ook het persoonlijk gesprek was goed. Advocaat Mr. Booij luisterde echt naar ons, gaf ons advies en nam de zaak aan.....Met succes! Er viel een zware last van mijn zoon zijn schouders. We zijn Mr. Booij en zijn team heel dankbaar voor de ondersteuning, betrokkenheid en advies.

Heel goed

Ontvangst was warm. De heer Booij nam rustig de tijd om het hele document door te lezen. Gaf duidelijk de consequentie aan met een aantal mogelijk varianten van reactie. Heel fijn dat er organisatie en mensen zijn die zich niet alleen voor de maatschappij (geld gericht) maar ook voor de gemeenschap (zonder direct eigen gewin). Onze complimenten, Aporn en Kees

• Betrokkenheid

zeer professioneel en heel helder advies

Ik ben zeer prettig geholpen en nadat ik in alle rust mijn verhaal kon doen ben ik uitermate goed geadviseerd. Door een objectieve kijk en goede analyse van de situatie ben ik voorzien van een ander perspectief dat zeer relevant was voor mij in deze situatie. Los van het juridisch advies wat het op persoonlijk vlak ook een zeer prettig gesprek en ben ik achteraf erg blij dat het gesprek heeft plaats gevonden. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanbevelen.

• Betrokkenheid

Met een onverwachts positieve uitspraak is de missie volledig geslaagd.

Bij binnenkomst voelde de eerste ontmoeting eigenlijk direct vertrouwd. Er is bij ons gelijk gekeken wat de mogelijkheden waren en zijn daarmee samen aan de slag gegaan. Het gevoel dat we geloofd werden was voor ons heel belangrijk. De uitspraak is voor ons een afsluiting van 9 lange slopende jaren. Op naar de volgende stap in ons leven.

uitstekend

beste, mijn ervaring met dhr Booij is uitstekend hij is duidelijk komt zijn afspraken na weet waar die het over heeft verstand van zaken klant gericht en doet zijn best om je te helpen en een goede advie te geven ik ben hem zeer dankbaar. mvg H.Tas

• Betrokkenheid

Professionele steun van mensgerichte advocaat

Erg prettig dat op korte termijn kosteloos gesprek mogelijk was. Mr Booij maakte een prettige en professionele indruk op mij. We hebben een voorval in korte tijd goed kunnen bespreken. Fijn dat ik deze advocaat zo dicht bij huis heb weten te vinden.

was goed

probleem gelezen, analyse gemaakt en advies

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Prettig en duidelijk advies

Prettig en duidelijk advisering

prettige ervaring

Heb het gevoel gehad dat ik gehoord werd. Goede adviezen en daarmee een stap verder kunnen komen.

Geweldig top

Wat ik dacht werd bevestigd en duidelijk uitgelegd

Menselijk en professioneel advies

Niet alleen was het advies helder en goed onderbouwd, het was ook vanuit een persoonlijke betrokkenheid gegeven. Wat mij helemaal geholpen heeft was nog eens relativeren van de hele situatie. Dat doorbraak ook mijn eigen negativisme die door de spanning ongemerkt steeds meer op de voorgrond was geraakt.

• Betrokkenheid

analytisch scherp gecombineerd met een toegankelijke en kernachtige uitdrukkingsvaardigheid.

Een prettig en helder contact. Voelde me uitgedaagd zo goed mogelijke informatie aan te leveren. U gaf duidelijk sturing en richting door aan te geven wat voor soort presentatie voor een rechtbank vereist is. Voelde me betrokken en meegenomen in de voortgang. Het ligt niet aan U maar het heeft me verbaasd hoeveel tijd en moeite het heeft gekost voor de rechtbank mijn belang adequaat naar voren te kunnen brengen. Te meer daar mijn begrip wat juridisch gezien wiens eigendom is, aan het begin van het proces toch redelijk juist blijkt te zijn geweest. Mijn complimenten voor de heldere stijl waarin U de juridische stukken toch ook voor een gewone leek overzichtelijk en toegankelijk heeft weten houden. Het was een sterk wapen tegen een advocaat bij de andere partij die er kennelijk op uit was verwarring en onnodige complexiteit te zaaien. En last but not least, met het eindresultaat ben ik zeer tevreden. vriendelijke groet rj croonen

• Betrokkenheid

Bijzonder prettig en heel deskundig

Vooraf had ik even telefonisch contact en werd me al eea uitgelegd. De afspraak kon snel gemaakt worden. Het persoonlijk gesprek was heel leerzaam en verliep heel leuk. Zeer aan te bevelen

• Betrokkenheid

Hele prettige samenwerking, nemen de tijd en geven goede adviezen. Ook snelle reactie gekregen! Ik ben absoluut tevreden.

Zeer tevreden. Top!

In alle fasen van de procedure voelde ik me gesteund.

• Betrokkenheid

Niet helemaal gegaan zoals verwacht

Mijn gevoel na afloop van het gesprek was niet zo positief. In mijn beleving werd er te snel een oordeel gegeven zonder het hele verhaal te kennen. De vraag die ik heb gesteld is niet (voldoende) beantwoord. Ik ga heel hard nadenken of ik met dit kantoor verder wil.

• Deskundigheid N.v.t.

Betrokken

Kennis van zaken. Zeer vriendelijk geholpen en betrokken. Goed advies.

Voortreffelijk

Advocaat die zowel de klant als het vak voortreffelijk begrijpt!

• Betrokkenheid

Persoonlijke aandacht, niet alleen maar juridische uitleg.

Ik vond het best een drempel om naar een advocaat toe te gaan. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik kon in alle rust mijn verhaal doen en mijn vragen stellen. De advocaat legde uit hoe het juridisch zat maar hij kwam ook met heel praktische adviezen over de aanpak. Ik voelde mij gehoord en begrepen.

Goed en duidelijk.

Mijn eerste indruk was goed, en duidelijk. Ik kan aan het einde van mijn zaak pas echt een oordeel geven!

Pastoor Ohllaan 39

3451 CB Utrecht