Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent professionele ondersteuning en duidelijke communicatie. Cliënten voelen zich gehoord en goed begeleid bij complexe situaties. De dienst wordt geprezen om betrouwbaarheid en praktische oplossingen. Kortom, de service wordt als geruststellend en effectief ervaren.
Om een arbeidsgeschil te voorkomen was ik erg gebrand op het krijgen van antwoorden op de vragen met betrekking tot bepaalde documenten waar ik mee zat. Natasha Riedijk heeft mij hier zeer kundig en betrokken advies in meegegeven nadat wij samen door deze documenten heen zijn gegaan. Dit heeft erg geholpen in de voortgang en het verloop van zaken met mijn werkgever.
24 June 2026
Ray
Delft
Je verwacht nooit dat je in je professionele loopbaan in de situatie komt dat je de hulp van een advocaat nodig hebt. Toen dat toch gebeurde kwam ik op advies bij EBH Legal en bij Natasha Riedijk terecht. Dit bleek een goede keuze geweest te zijn. Zij bleek dus degene te zijn die klantgericht, professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar was. Met haar hulp ben ik gekomen, ondanks dat je hier niet op zit te wachten, waar we een positief gevoel aan over gehouden hebben. Dank hiervoor !
22 June 2026
Pieter
Nootdorp
zorgen die ik heb verdwijnen op 1 dag
17 June 2026
Naäson Gumbs
'S-Gravenhage
Ik ben goed en snel geholpen en voel mij gehoord. Daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vond het knap hoe soms gecompliceerde zaken duidelijk aan mij uitgelegd werden.
17 June 2026
Tyrone Martinez
De Lier
De reactie die ik van Natasha ontving was efficiënt en getuigde van haar kennis van het onderwerp. Ze begreep snel wat er nodig was en gaf goede suggesties. Tijdens het proces zorgde ze voor de nodige aanpassingen. Bedankt!
15 June 2026
Sara
Delft
Nancy is rustig en deskundig. Ze weet de situatie goed uit te leggen, geeft duidelijk advies en is goed bereikbaar.
9 June 2026
Paul Spiele
Rotterdam
Ze is serieus bezig gweest met mijn zaak. Altijd een luisterend oor. Ze verstaat haar vak goed. Len is aan te bevelen.
Len de Vries-Blom
7 June 2026
Marga
Rijswijk
I would like to sincerely thank Natasha Riedijk for her support and guidance during a recent employment law matter. Natasha was highly knowledgeable, responsive, and pragmatic throughout the process. She quickly understood the situation, provided clear and practical advice, and helped navigate a complex and sensitive case with confidence and professionalism. What I particularly appreciated was her ability to explain legal matters in a straightforward way while always keeping the commercial and human aspects of the situation in mind. Her communication was prompt, transparent, and solution-oriented, which made a challenging process significantly easier to manage. I would not hesitate to recommend Natasha to anyone seeking expert employment law advice and support.
4 June 2026
Karine
Amsterdam
Len de Vries-Blom is zeer bekwaam. Aan te bevelen voor ieder die problemen ondervindt op het gebied van erfrecht.
Len de Vries-Blom
4 June 2026
Bianca
Delft
De advocaat die mij heeft bijgestaan heeft mij goed geholpen in mijn rechtzaak.
Djayden Van der Stad
Reeuwijk
Ik Farida moeder van Suren dank U hartelijk dat U heeft gewerkt hard aan Surens procedure, dank voor uw help en advies, dank dat U was erbij de zitting van Suren in Den Haag.
Beveelt niet aan
Farida
Nieuwerkerk aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door Natasha. De communicatie was snel, direct en duidelijk, zelfs buiten kantoortijden was ze bereikbaar. Ze heeft de zaak heel professioneel en snel afgehandeld. Ik ben erg tevreden!
Malik
Delft
Paulette heeft ons zeer goed geholpen in ons mediation traject. De uitleg was helder en duidelijk en daar waar nodig heeft ze ons van advies voorzien en dingen voor ons uitgewerkt. Voor zover wij dit zelf konden, heeft ze dit ook aan ons zelf overgelaten. Daarnaast dacht ze met ons mee hoe we bepaalde afspraken op een bij ons passende manier hebben kunnen maken. Ze is daarnaast erg respectvol en integer, waardoor je haar echt kunt vertrouwen en het belang van ons en ook de kinderen op één staat.
Paulette Vellekoop
31 May 2026
DH
Wateringen
Mijn complimenten aan meneer van Leeuwen. Ik ben erg tevreden over de begeleiding en samenwerking. Mijn situatie was behoorlijk complex en emotioneel zwaar, maar meneer van Leeuwen nam de tijd om mee te denken en gaf duidelijk deskundig advies. Dankzij zijn kennis en betrokkenheid voelde ik me goed ondersteund gedurende het hele traject. Daarnaast verliep alles vlot en professioneel. De communicatie was prettig, er werd snel gehandeld en ik werd van begin tot eind goed begeleid. Door de deskundige aanpak is een lastige situatie uiteindelijk goed opgelost. Ik zou meneer van Leeuwen en zijn diensten dan ook zeker aanbevelen aan iedereen.
Stefan van Leeuwen
27 May 2026
Shantie
Rotterdam
Heel goed geholpen door Nancy Stolk stond gelijk klaar om mij te helpen
18 May 2026
Heimen
Hoogvliet
Alles is vlot verlopen. Paulette is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Ik zou haar diensten zeker aanbevelen bij anderen. Zelf hoop ik haar diensten niet meer nodig te hebben ;)
Paulette Vellekoop
18 May 2026
Vanessa
Maassluis
Ze hebben me heel goed geholpen van begin tot eind om een moeilijke situatie tot een tevreden eind resultaat te maken. Ze waren snel, vakkundig en professioneel.
12 May 2026
Kevin Oosterveld
Maassluis
EBH Legal heeft mij geholpen met deskundig advies, wat heeft bijgedragen aan de voorbereiding van de documenten en aan een beter begrip van de situatie.
Jörgen Geelhoed
7 May 2026
Sandra Cecet
Den Haag
ik ervaar zeer vakkundig te zijn bijgestaan in de procedure door Myrna van Wijk .Ze staat 100% achter haar vak ik kan ze iedereen aanraden .
Myrna van Wijk
23 April 2026
Ronald de Zeeuw
Maasdijk
Prettig er werd echt geluisterd en meegedacht over de beste opties
20 April 2026
Naomi
Honselersdijk
Hele fijne ervaring. Betreffende advocaat is zeer behulpzaam geweest. Aangezien we nog nooit in aanraking zijn geweest met een dergelijke situatie, was het erg fijn om een deskundig en vriendelijk advies te krijgen.
9 April 2026
Elly
Naaldwijk
Ik heb de hulp van EBH Legal, met name Natasha Riedijk als zeer daadkrachtig, professioneel en kundig ervaren.
31 March 2026
Hans
Bamberg
Sinds mijn eerste kennismaking met EBH Legal & mr. Geelhoed kan ik vertrouwen op hun kennis en kunde.
Jörgen Geelhoed
26 March 2026
Diam Manigoda
VOORBURG
Goede begeleiding en adviezen gekregen. Echt top.
21 March 2026
Monique
Wateringen
Ik ben Nancy erg dankbaar. Na 1.5 jaar en goede afloop, heeft Nancy ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer rust heb. Ze stond altijd voor ons klaar en ik zou dan ook iedereen Nancy aanraden. Heel erg bedankt.
20 March 2026
Sanne