alles in Ordnung
Sowohl unsere reinen Inkassofälle, als auch gerichtliche Verfahren werden mit einem sehr guten Service für uns abgewickelt und teilweise sind diese auch erfolgreich im Abschluss. Die Kommunikation läuft schnell und unproblematisch ab und das schon seit vielen Jahren.
Unsere Angelegenheit wurde schnell bearbeitet. Wir waren mit dem Ergebnis zufrieden.
De prettige sfeer nodigt uit tot open gesprekken, de betrokkenheid en deskundigheid van Lassche is groot.
Goed en snel geholpen.
Concrete aanpak van het probleem.
Dankzij de aanpak en ondersteuning van Lassche Advocaten werd ik gerustgesteld en kreeg ik helder advies over te zetten stappen.
Sehr engagiert und sehr erfolgreich
Goede ervaringen met Lassche Advocaten. Snelle en duidelijke communicatie. Zijn zeer bereid te helpen en adviseren.
in de regel goed. vind alleen da tijdsafrekening ( telefoon) niet altijd gepasst
Snel het probleem opgelost voor een redelijke factuur
Mijn ervaring is fantastisch! Zeer betrokken, zeer scherp en buitengewoon deskundig!
zie zin boven.
Zeer positief en geweldige kans gehad om het project Hart voor Tanzania, de bouw van een hart- en vaatkliniek in Moshi, voldoende te presenteren en onder de aandacht te brengen.
Al jaren lang een goede ervaring met diverse juridische vraagstukken welke door R. Smink erg correct, deskundig en adequaat opgepakt worden.
Onze ervaring met EriK Jacobson en zijn medewerkers zijn uitstekend
Goed advies. Kwestie snel afgewikkeld.
Goed en deskundig geholpen.
Very professionnal law office!
Luisterend oor, goed advies. Prima.
Sehr professionell , sehr freundlich und top Ergebnisse
Our experience with Lassche Advocaten has been excellent. They are extremely efficient and are very communicative. Our clients are really happy with the outcome of their cases. Thank You!!
Everything worked well. Thank You Olivia Brikha / Lassche Advocaten
Zuverlässiger Inkasso-Partner